حجت
من منظورم این بود که بندر انزلیو دوس دارم!
1- یکی از خواهرات طلبه ست؟ مگه خواهرام طلبه میشن؟ رابطت باهاش چجوریه؟ چقد فکرش به تو نزدیکه یا فکر اون به تو؟
2- چقد روی چیزایی که بهشون باور داری تعصب داری؟
3- فکر میکنی چقد روشن فکر باشی؟
4- تعریفت از زندگی!
5- چرا فکر میکنی خدای من برگرفته از تخیلات اسلامیه؟
when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

2- اهل مطالعه هستی؟ چقدر؟ چی؟
3- کدوم عضو بدنتو بیشتر از همه دوست داری؟
4- حاضری شاهین بمیره مایکل زنده شه؟
5- اگه جای مایکل بودی کدوم یکی از کارایی که اون انجام داد رو تو انجام نمی دادی؟
6- برای چه چیزی حاضری جونتو فدا کنی؟
7- معمولا چه ترانه ای رو زیر لب زمزمه می کنی؟
8- اگه عشقتو تو خیابون با یکی دیگه ببینی چی کار می کنی؟( توی همون لحظه)
9- بنظرت از بین آدمای زنده دنیا، الان کدومشون تاثیر گذار ترن ؟ ( بجز مایکل چون هنوز اونو ثابت نکردیم که زنده اس!!!

10- اگه یه دیوار خالی (سفید) توی یکی از خیابونای اصلی تهران بهت بدن روش چی می کشی(یا چی می نویسی) کلا باهاش چی کار می کنی؟
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
aisan نوشته: هی وای من! من چرا فک کردم بندر انزلی؟
من منظورم این بود که بندر انزلیو دوس دارم!
1- یکی از خواهرات طلبه ست؟ مگه خواهرام طلبه میشن؟ رابطت باهاش چجوریه؟ چقد فکرش به تو نزدیکه یا فکر اون به تو؟
2- چقد روی چیزایی که بهشون باور داری تعصب داری؟
3- فکر میکنی چقد روشن فکر باشی؟
4- تعریفت از زندگی!
5- چرا فکر میکنی خدای من برگرفته از تخیلات اسلامیه؟
1-منظورم اینه که تو حوزه های علمیه خواهران تدریس میبینه . رابطه ام خوبه هر وقت میاد حرف های اسلامی میزنه سرزنش میکنه میره . هیچکدام .
2-مثلا اگه 1 ادم بیخود بخواد به 1 چیزی گیر بده . بی محل رد میشم . اما اگه حرف منطقی بزنه سعی میکنیم قانع کنم . اگه حق با اون باشه خودمو . اگه حق با من باشه اونو .
3- اونقدری هست که بفهمم چی به چیه .
4-زندگی 1 چیزیه که با اون ادم همه چیز رو تجربه میکنه . همه چی . مثلا حتی 1 گدا هم پادشاه بودن رو تجربه میکنه البته در نحوه خودش .
5- من با اونای بودم که اینجوری هستند . (جمه*وری اسل*ام پای خدا رو وسط میکشه که کارشو راه بندازه. با اسم خدا هر کاری میکنن . بزارین 1 مثال عرض کنم البته اینجور جای این چیزا نیست " در پیش تر ها حرف های امام معصوم این بود که : انقلام کردن . قیام کردن و ... از این قبیل گناه و شرا حرام است .
در سال 57 اینا انقلاب کردن . انقلاب . یعنی زیر پا گزاشتن حرف امامان که باور دارند .
بعد در سال 92 میگوند . مرگ بر ضد ولایت فقی " یعنی مرگ بر مخالفان جمهو*ری اسلا*می " یعنی مرگ بر ؟
خوب اگه ادم یکی رو حرف هاشون فکر کنه میبینه که هیچی توش نیست . بلکه به ضرر هم تموم میشه .
1 مثال دیگه این عکس رو ببین = این عکس رو اگه 1 ادم سپا*هی بدی میگه بله کامل درسته . اما اگه دست 1 ادم بی دین به قول خودشون کافر بدی . میفهمه که " تو این عکس مرد ها یعنی "ویروس ". خوب دیگه بحث از کجا رسید به کجا . شرمنده من بحث های داغ رو زیاد حرف میزنم ببخشید .
atlas نوشته: 1- اگه بتونی یکی از مشکلات ایران رو حل کنی کدومه؟( بجز مرغ ها!!!
![]()
) )
2- اهل مطالعه هستی؟ چقدر؟ چی؟
3- کدوم عضو بدنتو بیشتر از همه دوست داری؟
4- حاضری شاهین بمیره مایکل زنده شه؟
5- اگه جای مایکل بودی کدوم یکی از کارایی که اون انجام داد رو تو انجام نمی دادی؟
6- برای چه چیزی حاضری جونتو فدا کنی؟
7- معمولا چه ترانه ای رو زیر لب زمزمه می کنی؟
8- اگه عشقتو تو خیابون با یکی دیگه ببینی چی کار می کنی؟( توی همون لحظه)
9- بنظرت از بین آدمای زنده دنیا، الان کدومشون تاثیر گذار ترن ؟ ( بجز مایکل چون هنوز اونو ثابت نکردیم که زنده اس!!!)
10- اگه یه دیوار خالی (سفید) توی یکی از خیابونای اصلی تهران بهت بدن روش چی می کشی(یا چی می نویسی) کلا باهاش چی کار می کنی؟
1- مشکل ایران 1 یا 2 تا نیست . اما سعی میکنم بزرگترین مشکل رو حل کنم . و دست دزد ها رو کوتاه از کشور (مثلا 3 هزار ملیارد"
2-اهل مطالعه هستم اما نه زیاد .کتاب های بزرگ مثل " شاهزاده کوچولو . زندگی نامه ادم های بزرگ .
3- انگشت های دستم. که همیشه وقتی میرم تو فکر میجوم

4-نه حاضر نیستم
5- تا اینجای که من اطلاعات شخصی در مورد مایکل دارم با عرب ها ارتباطی بر قرار نمیکردم. نه واسه نژاد . واسه انسانیت که 1 جو ندارن .
6- واسه هر کسی که لازم داشته باشه .
7- ترانه ای . سارینا از شاهین . که منو یاده بچه خواهرم میندازه " چون خیلی دوستش دارم . و شاهین این موزیک رو هم در وصف بچه خواهرش خوانده
8- تا الان که عشقی ندارم . اگه هم پیدا مطمعنم با شناختی که از من پیدا میکنه این کار رو نمیکنه . اگر هم کرد . فقط یکمی کم محل میشوم و 1 جوری برخورد میکنم که خودم متوجه شود و پشمان . حالا بستگی هم داره.
9- خوب ادم که زیاد هست .هر کدام در نحوه خود . هرچی شناخن بیشتار از یکی پیدا میکنی . تاثیر ش بیشتر اس . نگاه ها هم فرق میکنه .
MJ من هر جای میرم . کاغذ سفیدی با چیزی پیدا میکنم اسم MJ"مایکل جکسون" را درج میکنم .
اومید وارم کامل جواب داده باشم
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
11 - اینجور که بوش میاد خانواده مذهبی داری. با عقاید تو مشکل ندارن؟
12 - ساز میزنی ؟ چی؟ چقدر بلدی؟
13 - خداییش اگه 3هزار میلیاردو تو میتونستی برداری بر نمیداشتی؟

14 - راسته که میگن آمریکا پشت شاهینه ؟

15 - نظرت در باره آهنگ ن.ق.ی.
16 - چه چیزی تو رو از بقیه متمایز میکنه ؟
17 - دوست داری جای کسی دیگه ای باشی؟کی؟چرا
18 - از خودت راضی هستی ؟چرا
19 - روزه ای؟

20 - تاحالا تو زمستون پیش دوستات جلو مدرسه دخترو که تازه تعطیل شده خوردی زمین بری تو درخت ؟

با یه کلمه تعریف کن:
1- موسیقی
2- هنر
3- ایران
4- ازادی
5- خدا
when you have faith in yourself you dont need others to believe in you