- تشکرهای دریافت شده: 1424
شایان
13 سال 9 ماه قبل #13715
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: شایان
ممنونم رضا جان بابت توجه و محبتت...امیدوارم بشه در تریبونی دیگر یتا دوباره در این فروم بشه به این تاپیک ادامه داد....
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 9 ماه قبل #13719
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: شایان
ممنونم شایان جان از پاسخت !
1-هیچ وقت لرد سیاه رو دوست داشتی ؟ یا احساسی جز نفرت دربارش داشتی ؟
2-آخرین حرفی که دامبلدور توی فصل یکی مونده به آخر کتاب 7 به هری زد ! درباره همه حقایق ! درباره اینکه چرا لرد سیاه نمیتونه مثل ما باشه ! یا اینکه چی مارو زنده نگه میداره که اون نمیفهمه !
3-اگر جادوگر میشدی امکان مرگخوار شدنت چند درصد بود ؟
4-چرا آراگورن شبیه مایکل هست ؟
5-نژاد مایکل توی ارباب حلقه ها چیه ؟!
منم برای همین 3 نفر به علاوه دامبلدور خیلی متاثر شدم !(کلیم گریه کردم !!!)
ممنون که درباره من نظرتو گفتی ! لطف داری ! فکر میکنم متوجه میشم منظورت از قضاوت زود چیه ! اما باید بگم من کلا قضاوت نمیکنم ! اگر حرفی زدم حتما عمیقا ازش ناراحت شده بودم وگرنه بیشتر مواقع برابر همه چیز سکوت میکنم !
باز هم سپاس
2-آخرین حرفی که دامبلدور توی فصل یکی مونده به آخر کتاب 7 به هری زد ! درباره همه حقایق ! درباره اینکه چرا لرد سیاه نمیتونه مثل ما باشه ! یا اینکه چی مارو زنده نگه میداره که اون نمیفهمه !
ممنون که درباره من نظرتو گفتی ! لطف داری ! فکر میکنم متوجه میشم منظورت از قضاوت زود چیه ! اما باید بگم من کلا قضاوت نمیکنم ! اگر حرفی زدم حتما عمیقا ازش ناراحت شده بودم وگرنه بیشتر مواقع برابر همه چیز سکوت میکنم !
باز هم سپاس
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
13 سال 9 ماه قبل #13722
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: شایان
ما هم میپرسیم
البته نصفش رو برای قانون از بین بردم
42 معدلت از اول راهنمایی تا کنون
44 یه اس ام اس که به نظرت قشنگ بود
47 از چه اعدادی خوشت میاد و از چه اعدادی بدت میاد
48 وقتی میبینی یکی داره کارای مایکل رو میکنه خوشحال میشی یا شاکی
50 یه جمله به موری بگو یا یه سوال
51 نظرت راجع به این فیلما و بهترین بازیگرشان
lord of ring
harry pater
اخراجی ها(هر 3)
jumong
سفری دیگر
mega mind
taitanick
56قشنگ ترین عکست از مایکل
59 اگه جورابت سوراخ شه و معلوم نباشه میپوشی بری بیرون
60 در این موارد از 100 به خود نمره بده؟
شجاع و نترس بودن
احساسی بودن
خوش قول بودن
شنونده ی خوبی بودن
گوینده ی خوبی بودن
راز دار بودن
خواننده ی خوبی بودن(کتاب یا مجله)
درس خواندن
روابط عمومی
شوخ و خنده رو بودن
64 اولین بار که مونواک رو دیدی چه حسی بهت دست داد
66 تو فیلما همیشه دوست داری خوبا ببرن؟ اگر نه تو چه فیلمی دوست داشتی بدا ببرن
68 منو یه نصیحت کن
69 یه جمله به خدا بگو
البته نصفش رو برای قانون از بین بردم
42 معدلت از اول راهنمایی تا کنون
44 یه اس ام اس که به نظرت قشنگ بود
47 از چه اعدادی خوشت میاد و از چه اعدادی بدت میاد
48 وقتی میبینی یکی داره کارای مایکل رو میکنه خوشحال میشی یا شاکی
50 یه جمله به موری بگو یا یه سوال
51 نظرت راجع به این فیلما و بهترین بازیگرشان
lord of ring
harry pater
اخراجی ها(هر 3)
jumong
سفری دیگر
mega mind
taitanick
56قشنگ ترین عکست از مایکل
59 اگه جورابت سوراخ شه و معلوم نباشه میپوشی بری بیرون
60 در این موارد از 100 به خود نمره بده؟
شجاع و نترس بودن
احساسی بودن
خوش قول بودن
شنونده ی خوبی بودن
گوینده ی خوبی بودن
راز دار بودن
خواننده ی خوبی بودن(کتاب یا مجله)
درس خواندن
روابط عمومی
شوخ و خنده رو بودن
64 اولین بار که مونواک رو دیدی چه حسی بهت دست داد
66 تو فیلما همیشه دوست داری خوبا ببرن؟ اگر نه تو چه فیلمی دوست داشتی بدا ببرن
68 منو یه نصیحت کن
69 یه جمله به خدا بگو
علم و دانش همان قدرت است ...
13 سال 9 ماه قبل #13723
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: شایان
ممنونم شایان جان از پاسخت !
خواهش میکنم نسیم جان...فکر کنم بلیط من هم در صندلی داغ تموم شده...به سوالات شما هم پاسخ میدم اگر بازم شد که ادامه میدم اگر هم نشد که امیدوارم بعدا بشه....
آره در داستان ششم....جایی که ماجرای کودکی لردولدرمورت تعریف میشه...
آها من فکر کردم در موقع زنده بودن دامبلدور منظورته نسیم جان....آره این حرف ها رو میزنه بهش در کتاب 7...ممنونم از یادآوریت...
0درصد...مرگ خوارها نمادی از خیلی ها هستند که در واقعیت هم وجود دارند در تمام زندگیم تلاش میکنم جز این دسته نباشم...حتی اگر جادوگر بودم...
اینکه تصمیم داره بر خودش ترسش غلبه کنه و تلاش کنه مردم رو روشن کنه و با تمام شجاعتش و با وجود احتمال مرگ سعی در نشون دادن حقایق داره...
بدون شک او یک انسانه...شجاع و گاهی اشتباه میکنه و دلی به بزرگی و عظمت انسان های بزرگ داره...
منم برای دامبلدور متاثر شدم اما حضوری که در عالمی دیگر در منار هری داشت باعث شد حس کنم همیشه زتده است به همین خاطر متاثر شدنم کم شد...میتونم احساست رو در مورد نارحتی برای این کاراکتر ها درک کنم...پایان داستان 7 چند روزی گیج و ناراحت بودم...
باز هم سپاس
خواهش میکنم نسیم جان مطمئنا این قضاوت من ناشی از آشنا نبودن نادرسته...باز هم از سوالات و بیان احساساتت در مورد سوالات ممنونم...
خواهش میکنم نسیم جان...فکر کنم بلیط من هم در صندلی داغ تموم شده...به سوالات شما هم پاسخ میدم اگر بازم شد که ادامه میدم اگر هم نشد که امیدوارم بعدا بشه....
آره در داستان ششم....جایی که ماجرای کودکی لردولدرمورت تعریف میشه...
آها من فکر کردم در موقع زنده بودن دامبلدور منظورته نسیم جان....آره این حرف ها رو میزنه بهش در کتاب 7...ممنونم از یادآوریت...

0درصد...مرگ خوارها نمادی از خیلی ها هستند که در واقعیت هم وجود دارند در تمام زندگیم تلاش میکنم جز این دسته نباشم...حتی اگر جادوگر بودم...
اینکه تصمیم داره بر خودش ترسش غلبه کنه و تلاش کنه مردم رو روشن کنه و با تمام شجاعتش و با وجود احتمال مرگ سعی در نشون دادن حقایق داره...
بدون شک او یک انسانه...شجاع و گاهی اشتباه میکنه و دلی به بزرگی و عظمت انسان های بزرگ داره...
منم برای دامبلدور متاثر شدم اما حضوری که در عالمی دیگر در منار هری داشت باعث شد حس کنم همیشه زتده است به همین خاطر متاثر شدنم کم شد...میتونم احساست رو در مورد نارحتی برای این کاراکتر ها درک کنم...پایان داستان 7 چند روزی گیج و ناراحت بودم...
باز هم سپاس
خواهش میکنم نسیم جان مطمئنا این قضاوت من ناشی از آشنا نبودن نادرسته...باز هم از سوالات و بیان احساساتت در مورد سوالات ممنونم...

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
13 سال 9 ماه قبل #13728
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: شایان
شایان جان این سوال بود ! یادآوری کردم که یادت بیاد و نظرتو بگی !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 1.901 ثانیه