نسیم
13 سال 10 ماه قبل #12836
توسط Nasim
من به ماوراء الطبیعه خیلی اعتقاد دارم ... مایکل احتمالا یکی از اون افراده ...
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نسیم
farzam نوشته: نشانه يك ويژگي خاص ه كه خدا تو وجود هر فردي قرار داده...
من به ماوراء الطبیعه خیلی اعتقاد دارم ... مایکل احتمالا یکی از اون افراده ...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 10 ماه قبل #12838
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: نسیم
افرین افرین

مایکل ادم معمولی نبود
i seee

مایکل ادم معمولی نبود
i seee
13 سال 10 ماه قبل #12847
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نسیم
دوستان درباره اینکه چجوری طرفدار مایکل شدم و از چه زمانی پرسیده بودند که گفتم توی یک پست جدا پاسخ میدم.
فکر میکنم 6 سالم بود و آمادگی بودم که عکسی رو توی آلبوم پسرعمه ام دیدم که سالها پیش از آلمان فرستاده بود . پیش از اون مایکل رو به اسم میشناختم و پیش زمینه ای که داشتم این بود که دیگران اون رو آدم خوبی نمیدونن ؛ حالا خودم چون نمیشناختمش قضاوتی نمیکردم . وقتی عکس رو که برای دوران تریلر بود دیدم نشناختم از عمه ام پرسیدم گفت مایکل جکسون ! خیلی تعجب کردم ! گفتم مگه سیاه پوست بوده ؟!من نمیدونستم .چون فقط سفید بودنش رو دیده بودم و بنظرم رنگ غیرطبیعی بیش از اندازه سفید پوستش عجیب بود ! بعد که شنیدم مردم میگن پوستش رو یکجا عوض کرده با اینکه بچه بودم باورم نشد ! اونقدر عاقل بودم که بفهمم نمیشه پوست رو مثل لباس عوض کرد ! از اون روز به بعد آمادگی ذهنیم درباره مایکل 360 درجه تغییر کرد ! دلیلش هم یک حقیقت عجیبه ! اینکه من خیلی سیاه پوستها رو دوست داشتم و فکر میکردم اونها آدمهای معصومی هستند که هیچوقت امکان نداره شرور باشن !!! بهمین خاطر فکر کردم احتمالا تمام چیزهایی که درباره مایکل میگن دروغه ! و اون زمان درباره سفید شدنش فکر میکردم که زیاد مهم نیست که خواسته خودش رو سفید کنه چون این طبیعیه که هر کسی بخواد سفید باشه . بدلیل نژادپرستی و ...( که اشتباه میکردم)
حتی یکبار تو همون زمانها پسرعمه ام بهم گفت که مایکل تغییر جنسیت داده ولی باور نکردم.
وقتی خودم برای اولین بار بیلی جین و تریلر رو دیدم معصومیتی که در مایکل وجود داره منو برای همیشه قانع کرد ! زمانی که اینترنت در یاران اختراع شد شروع کردم دنبالش گشتن . من زیاد درباره مایکل با کسی حرف نمیزدم تا اینکه از دنیا رفت . اون زمان بود که پیش همه لو رفتم که چقدر دوستش دارم !
ولی توی اولین عکسی که ازش دیدم - که هنوز جلوی چشممه - چیز عجیبی بود ، چشماش رو هرگز فراموش نکردم که انگار داشت بهت نگاه می کرد .
فکر میکنم 6 سالم بود و آمادگی بودم که عکسی رو توی آلبوم پسرعمه ام دیدم که سالها پیش از آلمان فرستاده بود . پیش از اون مایکل رو به اسم میشناختم و پیش زمینه ای که داشتم این بود که دیگران اون رو آدم خوبی نمیدونن ؛ حالا خودم چون نمیشناختمش قضاوتی نمیکردم . وقتی عکس رو که برای دوران تریلر بود دیدم نشناختم از عمه ام پرسیدم گفت مایکل جکسون ! خیلی تعجب کردم ! گفتم مگه سیاه پوست بوده ؟!من نمیدونستم .چون فقط سفید بودنش رو دیده بودم و بنظرم رنگ غیرطبیعی بیش از اندازه سفید پوستش عجیب بود ! بعد که شنیدم مردم میگن پوستش رو یکجا عوض کرده با اینکه بچه بودم باورم نشد ! اونقدر عاقل بودم که بفهمم نمیشه پوست رو مثل لباس عوض کرد ! از اون روز به بعد آمادگی ذهنیم درباره مایکل 360 درجه تغییر کرد ! دلیلش هم یک حقیقت عجیبه ! اینکه من خیلی سیاه پوستها رو دوست داشتم و فکر میکردم اونها آدمهای معصومی هستند که هیچوقت امکان نداره شرور باشن !!! بهمین خاطر فکر کردم احتمالا تمام چیزهایی که درباره مایکل میگن دروغه ! و اون زمان درباره سفید شدنش فکر میکردم که زیاد مهم نیست که خواسته خودش رو سفید کنه چون این طبیعیه که هر کسی بخواد سفید باشه . بدلیل نژادپرستی و ...( که اشتباه میکردم)
حتی یکبار تو همون زمانها پسرعمه ام بهم گفت که مایکل تغییر جنسیت داده ولی باور نکردم.
وقتی خودم برای اولین بار بیلی جین و تریلر رو دیدم معصومیتی که در مایکل وجود داره منو برای همیشه قانع کرد ! زمانی که اینترنت در یاران اختراع شد شروع کردم دنبالش گشتن . من زیاد درباره مایکل با کسی حرف نمیزدم تا اینکه از دنیا رفت . اون زمان بود که پیش همه لو رفتم که چقدر دوستش دارم !
ولی توی اولین عکسی که ازش دیدم - که هنوز جلوی چشممه - چیز عجیبی بود ، چشماش رو هرگز فراموش نکردم که انگار داشت بهت نگاه می کرد .
13 سال 10 ماه قبل #12896
توسط شايان
منم هرگز اون گل ها رو یادم نیمره از بچگی طرفدار بایرن بودم و هستم...8 سالم بود داشتم از شادی قهرمانی بال در می آوردم که یکدفعه دنیا رو سرم خراب شد!!!!
همین موضوع باعث شد هرگز ار منچستر و دیوید بکهام خوشم نیاد!!!!!البته نسیم جان من خاطره ام رو گفتم و کاملا به خاطره و نظرت احترام کامل میذارم
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: نسیم
Nasim نوشته:
rezajaxn نوشته: تو که اهل فوتبالی زیباترین گلی به تا حالا دیدی رو بگو
زیباترین گل رو یادم نمیاد ولی یکی از به یاد موندنی ترین گل ها ، دو گلی بود که منچستر توی بازی با بایرن مونیخ توی 2 دقیقه وقت اضافه در سال 1999 زد و قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد
منم هرگز اون گل ها رو یادم نیمره از بچگی طرفدار بایرن بودم و هستم...8 سالم بود داشتم از شادی قهرمانی بال در می آوردم که یکدفعه دنیا رو سرم خراب شد!!!!
همین موضوع باعث شد هرگز ار منچستر و دیوید بکهام خوشم نیاد!!!!!البته نسیم جان من خاطره ام رو گفتم و کاملا به خاطره و نظرت احترام کامل میذارم

13 سال 10 ماه قبل #12902
توسط blackfire
یه چنین حسی رو 2 سال پیش من داشتم 3 تا زده بودیم دیگه خیالم راحت بود بردیم
خوابیدم صبح پاشدم اخبار رو نگاه کردم گریم گرفت
رافائل اخراج شد و...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: نسیم
shayan69 نوشته:
Nasim نوشته:
rezajaxn نوشته: تو که اهل فوتبالی زیباترین گلی به تا حالا دیدی رو بگو
زیباترین گل رو یادم نمیاد ولی یکی از به یاد موندنی ترین گل ها ، دو گلی بود که منچستر توی بازی با بایرن مونیخ توی 2 دقیقه وقت اضافه در سال 1999 زد و قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد
همین موضوع باعث شد هرگز ار منچستر و دیوید بکهام خوشم نیاد!!!!!البته نسیم جان من خاطره ام رو گفتم و کاملا به خاطره و نظرت احترام کامل میذارم![]()
یه چنین حسی رو 2 سال پیش من داشتم 3 تا زده بودیم دیگه خیالم راحت بود بردیم
خوابیدم صبح پاشدم اخبار رو نگاه کردم گریم گرفت
رافائل اخراج شد و...
13 سال 10 ماه قبل #12905
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: نسیم
امیدوارم دیر نشده باشه منم بتونم سوال هامو بپرسم!!!!
1.بیشتر از هر کسی تو دنیا به چه کسی احساس مسئولیت میکنی؟
2.راز های دیگران رو چقدر میتونی نگه داری؟راز های خودتو چی؟
3.مهمترین دلیل حضورت در این فروم؟؟؟اگر میشه جواب رو بلند با توضیح بده میدونم به خاطره مایکله اما دوست دارم جوری بگی که بشه با این احساست حداقل من بهتر آشنا بشم
4.جو و محیط فروم رو چطور میبینی؟مثل همیشه حرفتو راحت بگو
5.اگر دل کسی رو بشکنی چطور از دلش در میاری؟
6.اگر بخوای یک وجه مشترک در وجود خودت و مایکل پیدا کنی اون چیه؟؟؟؟
7.اگر بخوای یک آرزو کنی برای دیگران چی میگی و اونو برای چه کسی آرزو میکنی؟
8.به نظرت گاهی خشم میتونه طغیان گر باشه و میشه اونو در خلوت با خشم خالی کرد؟
9.اگر بخوای یک بیت شعر به خودت تقدیم کنی چی مینویسی؟
10.از حضور واقعا مفید و حتی آموزندت تو فروم خیلی ممنونم میتونه برای خیلی از فن های تازه وارد چگونگی رفتار در فروم باشه...به نظرت فروم مایکلی که در ذهن تو است به این فروم چقدر متفاوته؟؟؟
1.بیشتر از هر کسی تو دنیا به چه کسی احساس مسئولیت میکنی؟
2.راز های دیگران رو چقدر میتونی نگه داری؟راز های خودتو چی؟
3.مهمترین دلیل حضورت در این فروم؟؟؟اگر میشه جواب رو بلند با توضیح بده میدونم به خاطره مایکله اما دوست دارم جوری بگی که بشه با این احساست حداقل من بهتر آشنا بشم
4.جو و محیط فروم رو چطور میبینی؟مثل همیشه حرفتو راحت بگو
5.اگر دل کسی رو بشکنی چطور از دلش در میاری؟
6.اگر بخوای یک وجه مشترک در وجود خودت و مایکل پیدا کنی اون چیه؟؟؟؟
7.اگر بخوای یک آرزو کنی برای دیگران چی میگی و اونو برای چه کسی آرزو میکنی؟
8.به نظرت گاهی خشم میتونه طغیان گر باشه و میشه اونو در خلوت با خشم خالی کرد؟
9.اگر بخوای یک بیت شعر به خودت تقدیم کنی چی مینویسی؟
10.از حضور واقعا مفید و حتی آموزندت تو فروم خیلی ممنونم میتونه برای خیلی از فن های تازه وارد چگونگی رفتار در فروم باشه...به نظرت فروم مایکلی که در ذهن تو است به این فروم چقدر متفاوته؟؟؟

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 1.295 ثانیه