- تشکرهای دریافت شده: 154
Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
عکس جالب
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #27612
توسط atefe
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
البته الانشو میگم کاری به نوزادیش ندارم شخصیتش برام .......یه جوریه
)
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by atefe.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #27666
توسط شايان
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by شايان.
13 سال 5 ماه قبل #27667
توسط atlas
) مضحکه!
ولی شایان من شنیدن که خیلی از ترانه هایی که خواننده هایی مثل گاگا یا ریحانا یا بیانسه و ... می خونن و بی معنی اند، در واقع بصورتbackward معانی شیطانی در بر دارند! من backward ترانه های زیادی رو شنیدم و راستش در بعضی موارد به نظرم این قضیه درست بود!!! این ترانه رو نمی گم ،شاید هم ماتوی ترجمه اصطلاح ها اشتباه می کنیم و این ها توی زبان خودشون معانی خاصی داشته باشه ویا اشاره به چیزی باشه. ولی بعضیا هم می گن دلیل بی معنی شدن خیلی از ترانه ها اینه که اصلا خود ترانه و مفهومش برای اینا مهم نیست!
?
ولی در کل من اصلا این گاگا رو نمی تونم درک کنم! همون موقع که مصاحبه اش با لترمن رو دیدم به این نتیجه رسیدم که طفلی خیلی طبیعی نیست!
)
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
ولی شایان من شنیدن که خیلی از ترانه هایی که خواننده هایی مثل گاگا یا ریحانا یا بیانسه و ... می خونن و بی معنی اند، در واقع بصورتbackward معانی شیطانی در بر دارند! من backward ترانه های زیادی رو شنیدم و راستش در بعضی موارد به نظرم این قضیه درست بود!!! این ترانه رو نمی گم ،شاید هم ماتوی ترجمه اصطلاح ها اشتباه می کنیم و این ها توی زبان خودشون معانی خاصی داشته باشه ویا اشاره به چیزی باشه. ولی بعضیا هم می گن دلیل بی معنی شدن خیلی از ترانه ها اینه که اصلا خود ترانه و مفهومش برای اینا مهم نیست!
ولی در کل من اصلا این گاگا رو نمی تونم درک کنم! همون موقع که مصاحبه اش با لترمن رو دیدم به این نتیجه رسیدم که طفلی خیلی طبیعی نیست!
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 5 ماه قبل #27669
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک عکس جالب
معنی این شعر فراتر از درک ما هست 
)
) لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
زمان ایجاد صفحه: 5.605 ثانیه