- تشکرهای دریافت شده: 679
Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
عکس جالب
اما محمد اینجا جای این لینک نبودا! یه جای درست بذار بابا که توجه بچه ها جلب شه یا اصن تاپیک بده تو بخشه سرگرمی
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 408
ولی هر چیزی که یه تاپیک نمیخواد . اینجوری باید 100 تا تاپیک زده بشه .
ولی میتونم یه تاپیک بزنم توش بازی بذاریم . حالا هر بازی . اینم توش میذارم .
بزنم تاپیک رو ؟ اسمشو چی بزنم ؟
www.fullmjj.ir
ظاهرا این بازی حالت رسمی نداره و یجور ادیت هست و فکر نمیکنم زیاد کشنده در بیاد چنین بازی ای! به گمونم مثلآ کاراکتر بازی رو شبیه مایکل کردن ، یه سری ماشین اضافه شده و به جای رادیو ماشین ها آهنگ مایکل پخش میشه که این تو بازی اصلی به دست خود شما هم ممکن بود .یه چیزی مثل همون GTA فارسی مثلآ که برداشتن سمند گذاشتن تو بازی ! و یه سری ضایع کاری های دیگه ! ...m.yMJJ نوشته: راستی دوستان میخوام یه خبر خوبی بهتون بدم که خودم موقع شنیدنش واقعا خوشحال شدم . بعد از این همه اتفاق بد یه اتفاق عالی افتاد.
حالا نمیگم همه تو کفش بمونید .)
راجب این pes 2012 من یه لینک پیدا کردم . ببینید درسته ؟ برید اینجا .
اینم خبر خوب . این همه بازی gta اومد . حالا اگه گفتید نبت کیه ؟
مایکل جکسون
برید تو لینک و وقتی بازی رو دانلود کردید حتما نظرتونو اونجا و اینجا بگید .
من که با کله دارم دانلود میکنم . اگه میخواهید بذارید امشب تموم شد بگم خوبه یا نه ؟ که شما ها هم برید دانلود کنید .
بعد تازه GTA چه ربطی به مایکل داره ؟! فکر کن ماموریت به مایکل داده میشه برو یه عده رو تیربار کن یا با اسنایپر بزن تو مخ یکی کله بره هوا خون از آئورتش فواره کنه همه مویرگاش پخش شه کف زمین !!!
هر اسمی که مربوط به موضوع تاپیک باشه دیگه!
بازی , گیم نت
اره امین مثه اینکه حق با تو هست مایکلو چه به این کارا
علم و دانش همان قدرت است ...
راجع به PES ? آره کاملآ جدی گفتم ! میتونی حتی خود مایکل رو طراحی کنی برات مونواک بره بعد گل .rezajaxn نوشته: امین مونواک رو جدی گفتی یا شوخی کردی