فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
کمتر
بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #3312
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
هرچی که بود که گذشت!
فکر تقلب های بدتر و کارسازتری هم باید باشی
درهر صورت که خیلی جالب بود
فکر تقلب های بدتر و کارسازتری هم باید باشی
درهر صورت که خیلی جالب بود
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 7 ماه قبل #3340
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
منم هیچ وقت از این استعدادا نداشتم 
اما حالا یه استاد داریم که معتقده امتحان کلا کاری ست اشتباه بنابراین یا امتحان نمیگیره یا اگه بگیره open book یا اینکه خودش جوابارو میده به بچه ها تا به قول خودش اشتباهه نفره بغلیمونو تکرار نکنیم نمره مون الکی کم شه
فردام یه امتحان باهاش دارم به به
اما حالا یه استاد داریم که معتقده امتحان کلا کاری ست اشتباه بنابراین یا امتحان نمیگیره یا اگه بگیره open book یا اینکه خودش جوابارو میده به بچه ها تا به قول خودش اشتباهه نفره بغلیمونو تکرار نکنیم نمره مون الکی کم شه
14 سال 7 ماه قبل #3341
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ترم پیش تمام سوالهای معارف رو بک یک پسره رسوندم ! تشکرم نکرد بعدها ...چقدر زحمت کشیده بودم خونده بودما ...
من و دوست صمیمیم معمولا برگه هامونو تو دبیرستان عوض میکردیم چون خطهامون قابل شناسایی نبود از هم ...
یادش بخیر تقلبهای کلاسی خوش میگذشت ! یک سوالو یک نفر حل میکرد بقیه همه از روش مینوشتن ...
یادش بخیر ...
(
(
(
من و دوست صمیمیم معمولا برگه هامونو تو دبیرستان عوض میکردیم چون خطهامون قابل شناسایی نبود از هم ...
یادش بخیر تقلبهای کلاسی خوش میگذشت ! یک سوالو یک نفر حل میکرد بقیه همه از روش مینوشتن ...
یادش بخیر ...
My life is dedicated to LOVING HIM
14 سال 7 ماه قبل #3345
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
بهترین خاطره ای که از نمره گرفتن دارم تقلب نیست بلکه یه ابتکار عمله که بعدا به یه روال تبدیل شد ! شما هم بکنید خیلی وقت ها نتیجه می گیرید .
اتفاق اونجایی رخ داد که سر انتحان دیدم فقط یه سوال 2 نمره ای و یک سوال 1 نمره ای رو بلدم !!!
5 بار جواب سوال 2 نمره ای رو به گونه های مختلف نوشتم و سه چهار بار هم 1 نمره ای رو ! خلاصه شدم 10 !
اتفاق اونجایی رخ داد که سر انتحان دیدم فقط یه سوال 2 نمره ای و یک سوال 1 نمره ای رو بلدم !!!
5 بار جواب سوال 2 نمره ای رو به گونه های مختلف نوشتم و سه چهار بار هم 1 نمره ای رو ! خلاصه شدم 10 !
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 7 ماه قبل #3350
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
حميد بستگي داره چه درسي باشه اگر حفظي باشه دقيقا جواب ميده موافقم تو امتحان امروز حتما انجام ميدم اما سر رياضي يا فيزيك جواب نميده!!!!
14 سال 7 ماه قبل #3354
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
حمید استادایه ما به قدری سرد و گرم چشیده بودن که میگفتن جواب تمام سوالات رو کاملا به ترتیب بنویسید.فقط استاد معرف کمی شل میگرفت که اخرشم اشکمون رو در اورد.
یه استاد زیست داشتیم گفته بود اگه کسی بتونه تقلب بکنه من مستمرشو از همین الان هر 2 ترم 20 میدم.ما هم به خیال خودمون میگفتیم پس همه 20 شدیم اما اولین امتحان زیست فهمیدیم بابا این از اوناش نیست.برای یه امتحان چنان همه رو زیر نظر گرفته بود که وقتی سرت رو میخواروندی میگفت تکون نخور حتی اگه پشت سرش بودی.
یه استاد زیست داشتیم گفته بود اگه کسی بتونه تقلب بکنه من مستمرشو از همین الان هر 2 ترم 20 میدم.ما هم به خیال خودمون میگفتیم پس همه 20 شدیم اما اولین امتحان زیست فهمیدیم بابا این از اوناش نیست.برای یه امتحان چنان همه رو زیر نظر گرفته بود که وقتی سرت رو میخواروندی میگفت تکون نخور حتی اگه پشت سرش بودی.
زمان ایجاد صفحه: 1.799 ثانیه