Skip to main content

فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #3312 توسط Jasmine Jackson-mjforever
هرچی که بود که گذشت!
فکر تقلب های بدتر و کارسازتری هم باید باشی
درهر صورت که خیلی جالب بود

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #3340 توسط Farnaz
منم هیچ وقت از این استعدادا نداشتم :D
اما حالا یه استاد داریم که معتقده امتحان کلا کاری ست اشتباه بنابراین یا امتحان نمیگیره یا اگه بگیره open book یا اینکه خودش جوابارو میده به بچه ها تا به قول خودش اشتباهه نفره بغلیمونو تکرار نکنیم نمره مون الکی کم شه:D فردام یه امتحان باهاش دارم به به ;;)

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #3341 توسط Nasim
ترم پیش تمام سوالهای معارف رو بک یک پسره رسوندم ! تشکرم نکرد بعدها ...چقدر زحمت کشیده بودم خونده بودما ...

من و دوست صمیمیم معمولا برگه هامونو تو دبیرستان عوض میکردیم چون خطهامون قابل شناسایی نبود از هم ...
یادش بخیر تقلبهای کلاسی خوش میگذشت ! یک سوالو یک نفر حل میکرد بقیه همه از روش مینوشتن ...

یادش بخیر ...:(( :(( :((

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #3345 توسط Hamid
بهترین خاطره ای که از نمره گرفتن دارم تقلب نیست بلکه یه ابتکار عمله که بعدا به یه روال تبدیل شد ! شما هم بکنید خیلی وقت ها نتیجه می گیرید .

اتفاق اونجایی رخ داد که سر انتحان دیدم فقط یه سوال 2 نمره ای و یک سوال 1 نمره ای رو بلدم !!!

5 بار جواب سوال 2 نمره ای رو به گونه های مختلف نوشتم و سه چهار بار هم 1 نمره ای رو ! خلاصه شدم 10 !

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #3350 توسط شايان
حميد بستگي داره چه درسي باشه اگر حفظي باشه دقيقا جواب ميده موافقم تو امتحان امروز حتما انجام ميدم اما سر رياضي يا فيزيك جواب نميده!!!!

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #3354 توسط Ehsan
حمید استادایه ما به قدری سرد و گرم چشیده بودن که میگفتن جواب تمام سوالات رو کاملا به ترتیب بنویسید.فقط استاد معرف کمی شل میگرفت که اخرشم اشکمون رو در اورد.
یه استاد زیست داشتیم گفته بود اگه کسی بتونه تقلب بکنه من مستمرشو از همین الان هر 2 ترم 20 میدم.ما هم به خیال خودمون میگفتیم پس همه 20 شدیم اما اولین امتحان زیست فهمیدیم بابا این از اوناش نیست.برای یه امتحان چنان همه رو زیر نظر گرفته بود که وقتی سرت رو میخواروندی میگفت تکون نخور حتی اگه پشت سرش بودی.:o

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 1.799 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا