Skip to main content

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31784 توسط FeanoR

Imanliver نوشته: هه راستیتش من نظر سنجی بلد نیستم قرار بدم که تاپیکو به این صورت زدم ،شرمنده هه هه :x_x
آخه خیلی سخته کار کردن با این ادیتور ،مشکله :(
الان نمیدونم چیکار کنم؟ :-/

قبلنا اون بالا نظر سنجی بودش :D اگه نیستش و نمیشه نظر سنجی مثل قدیم گذاشت، میشه به روش سنتی انجامش داد، هر کس پست بده و بگه به کی میخواد رای بده، حتی اگه قصد رای دادن فقط داشته باشه و برای انجامش شک داشته باشه، اونایی هم که نمیخوان رای بدن، میتونن پست بدن که "رای نمیدم" به غیر اینها خواهشا پست دیگه ای کسی نده :-bd

حتی اگه احساس میکنین که هنوز تمام حرفتون رو نزدین یا بحثی مونده، حتی در این زمان هم پستی ندین خواهشا چون اینجا فقط برای نظر سنجی هست و اگه افراد دیگه ای جایی برای بحث میخوان، تایپیک دیگه ای با عنوان بحث کردن بزنن. مرسی از لطفتون :-bd
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ImaN

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31785 توسط bahareh
ﺩﺍﺷﺘﻦ [/quote]
داشتن ولی حالا دیگه ندارن پس بهتره که از کاندیدای مستقل حمایت کرد وگرنه همون آش و همون کاسه

در ضمن چه ایرادی داره که بحث راجع به انتخابات و کاندیدا همینجا ادامه پیدا کنه؟ مگه چند نفر از بچه های اینجا میخوان رای بدن که بریم یه تاپیک دیگه بزنیم؟
خوب اونها که میخوان رای بدن و تمایل دارن بحث کنن همینجا ادامه بدن اونها که رای نمیدن نیازی نیست بیان بحث رو منحرف کنن :D

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31787 توسط FeanoR

bahareh نوشته: ﺩﺍﺷﺘﻦ

داشتن ولی حالا دیگه ندارن پس بهتره که از کاندیدای مستقل حمایت کرد وگرنه همون آش و همون کاسه

در ضمن چه ایرادی داره که بحث راجع به انتخابات و کاندیدا همینجا ادامه پیدا کنه؟ مگه چند نفر از بچه های اینجا میخوان رای بدن که بریم یه تاپیک دیگه بزنیم؟
خوب اونها که میخوان رای بدن و تمایل دارن بحث کنن همینجا ادامه بدن اونها که رای نمیدن نیازی نیست بیان بحث رو منحرف کنن :D

[/quote]

مثل اینکه پستها رو خوب نمیخونی، نه؟

اینجا قرار بوده که فقط نظر سنجی باشه، میخوای بحث کنی یا از فردی که این تایپیک رو زده، اجازه بگیر یا یک تایپیک دیگه بزن.

من نمیخواستم جواب اون حرفتو بگم اما مجبور شدم که بگم پس از ایمان عزیز عذر خواهی میکنم اما :

آره این نوع بحث کردن روش خوبی هست چون همه تا حدی راهتون یکی هست، برای مثال دو نفر که به خدا اعتقاد راسخی دارن بشینن در مورد بودن یا نبودن خدا بحث کنن، مطمئنا بحث شون جالب میشه :)) اونم یک مثل که بدونین حرفم کلی بود :D

اگه میخواد بحث بشه، باید صدای هر دو طرف شنیده بشه، نه فقط اونایی که میخوان برن رای بدن. این دوره دو نوع بحث هست و مثل دوره های قبلی دیگه نیستش، گروهی که نمیخوان رای بدن، باید ازشون سوال بشه چرا نمیخوان رای بدن و گروهی که میخوان رای بدن باید دو تا سوال ازشون پرسیده بشه که اول چرا میخوان رای بدن و دوم به کی میخوان رای بدن. به این میگن بحث کردن. :D

بچه ها برای بحث کردن در اینجا یا از فرد ایجاد کننده تایپیک اجازه بگیرید یا یک تایپیک دیگه ای بزنین و منم از طرف خودم معذرت خواهی میکنم از ایمان عزیز که بعد از پستی که خودم دادم دوباره بحث کردم. :hug:
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31795 توسط bahareh
پس منم با اجازه ایمان این پست رو میزارم
درسته که باید صدای دو گروه شنیده شه ولی فقط اونهایی که رای میدن تو نتیجه انتخابات اثر میزارن حالا شما میخوای قبول کن که رای دادن بی اثره !

در ضمن نمیدونم چرا دوست دارید به اعتقادا و مقدسات بقیه تیکه بندازید و کوچیک بشماریدشون
این کارتون فقط باعث دلخوری میشه

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31796 توسط FeanoR

bahareh نوشته: پس منم با اجازه ایمان این پست رو میزارم
درسته که باید صدای دو گروه شنیده شه ولی فقط اونهایی که رای میدن تو نتیجه انتخابات اثر میزارن حالا شما میخوای قبول کن که رای دادن بی اثره !

در ضمن نمیدونم چرا دوست دارید به اعتقادا و مقدسات بقیه تیکه بندازید و کوچیک بشماریدشون
این کارتون فقط باعث دلخوری میشه

من تیکه ای در هیچ کجای این تایپیک نمیبینم :D من اون رو مثال زدم، از بحثی مثال زدم که مفهوم حرف اصلیم بهتر فهمیده بشه و گرنه من به اعتقادات کسی تیکه ننداختم و کوچیک نشمردمشون، دیگه همه جهان معنی مثال رو میدونن.

اشتباهت همینجاست که فکر میکنی فقط افرادی که رای میدن در نتیجه انتخابات تاثیر میذارن، اگه تعداد رای دهنده ها کمتر از دوره های قبل بشه، مطمئنا تاثیر خواهد گذاشت، اگه هیچکس رای نده نه تنها در نتیجه انتخابات بلکه در کل حکومت و دولت تاثیر خواهد گذاشت.

بالاخره رای ندادن هم نوعی انتخاب هستش و مطمئنا افرادی که رای نمیدن هم جزوی از این ملت حساب میشن اما میخوان تاثیر خودشون رو با رای ندادن بگذارن یا اینکه کاندید مورد قبول اونها در این دوره نیست، بالاخره رای دادن زوری نیست اما بازم جزوی از تصمیم در مورد انتخابات حساب میشه و اینجا هم یک تایپیک جامع و کلی در مورد انتخابات هست نه فقط در مورد افرادی که رای میدن.

اما اگه افرادی که رای میدن، میخوان افرادی که رای نمیدن اینجا نظر شون رو نگن و وارد بحث نشن، خب بگین و اونا هم وارد بحث نمیشن. اما مطمئنا میشه مثل درختی بدون ریشه. چون سوال اصلی رو فراموش کردین که چرا رای میدین یا چرا رای نمیدین و این بحث اصلی هست.

چرا تو رای میدی؟ قبول نداری که تمام این کاندید ها حاشیه های دوره های پیشین انتخابات هستن؟

من اصلا سیاسی نیستم و اصلا هم به سیاست علاقه ای ندارم و بحث های من هم اصلا سیاسی نیست و فقط منطقی هستش.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31797 توسط Nikolay
فرزام درست میگه ، نه تنها این چیزی که گفتی بلکه ملی گرا هم میشن ، فکر کنم در انتخابات مجلس بود که مجری به کسی که باهاش مصاحبه میکرد گفت درود بر تو فرزند آریوبرزن !!! در حالی که قصد پایین آوردن مجسمه آریوبرزن در همون سال رو داشتن. زیبا سازی هایی هم که در آثار باستانی ایران بخصوص تخت جمشید کردن رو هم که میتونید ببینید !

در مورد کاندیدا ها بنظرم آقای رضایی و عارف بهتر از بقیه هستن. آقای رضایی شخص با ادبی هستن و از برنامه حمایت از اقوام ایرانیشون خیلی خوشم اومد. و همین طور در مناظره سوم آقای رضایی موقعی که از اقوام ایرانی نام برد تقریبا نام تمام اقوام ایرانی رو گفت و از انیرانی های ساکن ایران به عنوان اقوام ایرانی اسم نبرد اما آقای روحانی تا جایی که یادمه گفت: آذری ، ترک ، ترکمن ، عرب !!! خبر نداشتیم ترک ، ترکمن و عرب هم ایرانی بودند !!! البته آقای رضایی دیدگاه خودش رو در مورد مسائل آذری ها نگفت ، با توجه به اینکه بیماری پان ترکیسم بینشون داره روز به روز بیشتر شیوع پیدا میکنه و آیا قصد زنده کردن زبان ایرانی آذری رو داره یا نه. آقای عارف هم با ادب هست و بنظر میاد برنامه های خوبی داره.

در مورد قضیه کره شمالی که وحید اشاره کرد بنظر من تنها یک بازی سیاسی مسخره بود (که اتفاقات بعدش خیلی جالب بود و یکی از دستاورداش شاید این بود که سلاح هایی که رو دست روسیه و چین باد کرده بود به فروش رفت) ! یک سری اعمال از پیش طراحی شده. کره شمالی وابسته به شوروی بود ، بهتره در مورد روسیه و شوروی اطلاعات بدست بیارید ببینید از کدام کشور به شورشیان بلشویک کمک شد و بعد اون کشور ادعای دشمنی با شوروی رو کرد.
بر خلاف گفته های وحید متاسفانه یهودیت بین المللی از سده ها پیش با ایران کار داشته از نسل کشی ایرانیان (پوریم) در زمان هخامنشی بگیر تا خیانت حاج ابراهیم کلانتر انیرانی که یک جهود بود و به قدرت گرفتن قاجار های ترک در ایران کمک کرد.

در آخر من یک چیزی بگم. در یک سایت مربوط به کرمانج های شمال خراسان یکسری نظرات در مورد انتخابات رو که میخوندم خیلی برام جالب بود. یکی گفته بود آقای قالیباف از پدری کرمانج و مادری فارس زاده شده است. خوب است ما کرمانجها این را بدانیم و به قالیباف رای بدهیم !!! یکی دیگه گفت تنها فرد اصلح دکتر رضایی هستن که به قومیت ها احترام میزارن ! با این وضع بنظر شما خیلی از مردم شایستگی تصمیم گیری دارند ؟

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 1.198 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا