سوپ مینسترون ( ایتالیایی )
زمان آماده کردن:30 دقيقه
زمان پخت: 5/2 ساعت
مقدار: 6 تا 8 نفر
مواد لازم:
روغن زيتون....................................................4قاشق عذا خوري=2/1پيمانه
انغوزه............................................................8/1قاشق چايخوري
نخود (از شب قبل خيس شده)................................3/1پيمانه
کلم برگ (خرد شده)...........................................2پيمانه
گوجه فرنگي (پوست گرفته وخرد شده)...................2پيمانه
آب.................................................................12پيمانه
جو ( از شب قبل خيس شده)..................................2/1پيمانه
هويج متوسط(تراشيده وحلقه شده)............................2عدد
ساقه کرفس(خرد شده).........................................1پيمانه
کدو متوسط(خرد شده).........................................2پيمانه
سيب زميني متوسط(خرد شده)...............................2پيمانه
نمک...............................................................8قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز.................................................1يا2/1قاشق چايخوري
پنير پيتزا (رنده شده)يا خامه.................................1پيمانه
جعفري تازه(خرد شده)........................................2قاشق غذا خوري
دستور تهيه:
روغن زيتون را در قابلمه مناسبي با حرارت مناسب داغ مي کنيم. انغوزه را تفت مي دهيم ونخود و کلم برگ را در آن مي ريزيم و يک دقيقه با حرارت متوسط سرخ مي کنيم. سپس گوجه فرنگي را به آن اضافه مي کنيم وسرخ مي کنيم . آب و جو را به آن اضافه مي کنيم وحرارت را زياد کرده و وقتي آب جوش آمد در قابلمه را مي گذاريم و شعله را کم مي کنيم تا با حرارت ملايم حدود 1ساعت يپزد.
اکنون هويج کرفس کدو سيب زميني نمک فلفل را اضافه کرده و به پختن ادامه مي دهيم تا سوپ جا بيفتد. سوپ را از رو ي شعله بر مي داريم و پنير پيتزاي رنده شده يا خامه وجعفري تازه خرد شده را به آن اضافه مي کنيم وگرم تقديم مي کنيم.
اینم مخصوص امین ...
مواظب باش مراحلشو اشتباه نکنی
خوشمزه بشه
در ضمن بین بچه ها هم پخش کن همه بخوریم .