قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
کمتر
بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28159
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
به نظرم این امریکا نیست که استعداد ها و نخبه ها رو دزدیه! این امکانات امریکا برای نخبه هاست. هیچ دولت دیگه ای نمیتونه در حد امریکا به علم و دانش اهمیت بده. اینطور هست که دانشمندا و نخبه ها فرار رو به قرار ترجیح میدن و و در امریکا به موفقیت خاصی میرسن
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28163
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
نه یاسمن جان شما در مورد ورنر فون براون و بقیه دانشمندان دزدیده شده از آلمان تحت اشغال خبری نداری. اینا اگه میخواستن برن آمریکا قبلش میرفتن نه وقتی که کشور اشغال نظامی میشه. این ها تا آخرین لحظه در کشورشون موندن.
این دزدی ها یک عملیات بزرگ بوده و فقط هم دانشمندان که در زمینه موشک و فضا تخصص داشتند شامل نمیشده. دانشمندانی در زمینه های پزشکی ، الکترونیک ، هوانوردی و ... هم دزدیده شدند.
این دزدی ها یک عملیات بزرگ بوده و فقط هم دانشمندان که در زمینه موشک و فضا تخصص داشتند شامل نمیشده. دانشمندانی در زمینه های پزشکی ، الکترونیک ، هوانوردی و ... هم دزدیده شدند.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by Nikolay.
12 سال 11 ماه قبل #28165
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
دلم می خواست سکوت کنم اما چه کنم نمی تونم.
می دونی کاری کردی که دیگه به آلمان و آلمانی آلرژی دارم؟
می دونی کاری کردی که دیگه به آلمان و آلمانی آلرژی دارم؟
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28166
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
خب به من چه ؟ منم نسبت به بعضی چیزا آلرژی دارم اما چیزی نگفتم.
اگه واقعیتو تحریف میکردم خوشحال میشدی ؟ اگه میگفتم آمریکا همه پیشرفتای موشک و فضاش بدون دزدی بوده خوشت میومد ؟
اگه واقعیتو تحریف میکردم خوشحال میشدی ؟ اگه میگفتم آمریکا همه پیشرفتای موشک و فضاش بدون دزدی بوده خوشت میومد ؟
نیچه
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by Nikolay.
12 سال 11 ماه قبل #28168
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
به جمله ای که تو پست قبلی گفتم خوب فکر کن، اینجا دور هم جمع شدیم تا جا افتاده تر شیم و بیشتر یاد بگیریم.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28175
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid, Elnaz, مایکلا, Jasmine Jackson-mjforever, Mohsen.srn, kingmichael, Michaellover, bahareh
زمان ایجاد صفحه: 1.504 ثانیه