Skip to main content

به جنگ بر علیه ایران نه بگویید!

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27292 توسط atlas
این چند وقته روزی نبوده که توی اخبار صحبت از احتمال حمله نظامی به ایران نباشه!! متاسفانه البته!
امروز با دیدن این خبر فکر کردم که ببینم نظر شما درمورد این ماجراها و حرف و حدیث ها چیه؟:

" روزنامه فرانسوی لاتریبون گزارش داده است که دولت فرانسه طرح تخلیه دویست هزار شهروند این کشور از اسرائیل را ریخته است. منابع دیپلماتیک فرانسه می گویند طراحی این تخلیه بخاطر افزایش خطر جنگ با ایران است. با وجود هشدار چندین مقام آمریکایی در مورد درگیری نظامی، مقام های اسرائیل بیانیه هایی در مورد برنامه هسته ای ایران صادر کرده اند که برخی گمان می کنند جنگ نظامی بزودی رخ خواهد داد.فرانسه در حال برنامه ریزی برای خروج شهروندان خود از خاک اسراییل است از سوی دیگر عربستان سعودی به اسراییل هشدار داد که از حریم هوایی این کشور در حمله به ایران استفاده نکند.بحث جنگ و طرح حمله اسراییل علیه ایران در محافل اسراییل هر روز شدت بیشتری میگیرد."

بعلاوه اینکه یه صفحه با عنوان "به جنگ علیه ایران نه بگویید" هم توی فیس بوک هست که می تونید لایک کنید.
صفحه فیس بوک :
www.facebook.com/pages/NO-WAR-in-IRAN/327319650691654

تعداد این کمپین ها روزبروز داره بیشتر میشه هر چند خیلیا هم معتقدند که اسرائیل زمان درازیه که از این تهدیدها می کنه و بار اولش نیست و اینا فقط هیاهوی رسانه ایه. نظر شما چیه؟
درضمن من نمی دونم که این جور بحث ها اینجا ممنوع هست یا نه! اگه هست بگین که ما بساطمون رو جمع کنیم!! :D

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27312 توسط Jasmine Jackson-mjforever
خیلی وقته که از این جور حرفاست!! به شخصه فکر میکنم این اتفاق نمیفته...
اینا همه تهدیده... برای فشار... به نظرم این چیزا تقصیر اسراییل و امریکا نیست همیشه!! خود ما هم کلی مقصریم... تا کی بخوایم مقاومت و تک روی کنیم... در هر صورت امیدوارم این اتفاق نیفته تا کم کم همه چیز تغییر کنه و اوضاع بهتر شه...

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.278 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا