- تشکرهای دریافت شده: 306
بزرگترین گنج جهان در ایران مدفون است
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12853
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: بزرگترین گنج جهان در ایران مدفون است
واقعا خیلی زشت و زنندست یک کشوری تمدن ، فرهنگ و عظمت خودشو نابود کنه بجاش سعی کنه فرهنگ تازی ها رو جانشین کنه.
جالبه امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان خواهش کرد نام های مغولی و عربی روی فرزندان خود نگذارن و نام های شاهنامه ای برای فرزندان انتخاب کنن. حالا ببینید تو ایران یکسره دارن اسم های تازی رو تبلیغ میکنن و فرهنگ پاک و اصیل ایرانی آریایی رو نابود میکنن. جای تاسفه ...
جالبه امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان خواهش کرد نام های مغولی و عربی روی فرزندان خود نگذارن و نام های شاهنامه ای برای فرزندان انتخاب کنن. حالا ببینید تو ایران یکسره دارن اسم های تازی رو تبلیغ میکنن و فرهنگ پاک و اصیل ایرانی آریایی رو نابود میکنن. جای تاسفه ...
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nikolay.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 10 ماه قبل #12860
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: بزرگترین گنج جهان در ایران مدفون است
نسیم داری شوخی میکنی؟
)
)
)
همش 3 میلیارد دلار ؟
)
)
)
)
اون چیزی که برده میشه حدوده 20 هزار تن طلا و نقره که تازه بخشی از اون گنجینه بوده
فک کن کلش چقد میشه به نظر من که اگه پیدا بشه کم کم میشه 3 هزار میلیاردمیلیارد دلار

تازه همچین چیزی اصلا قیمت نداره 2300 سال زیره خاک

همش 3 میلیارد دلار ؟

اون چیزی که برده میشه حدوده 20 هزار تن طلا و نقره که تازه بخشی از اون گنجینه بوده

تازه همچین چیزی اصلا قیمت نداره 2300 سال زیره خاک

www.FullMJJ.IR [/size]
13 سال 10 ماه قبل #12873
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: بزرگترین گنج جهان در ایران مدفون است
1 این گنجها از عقل ما خارج است قیمنهای باور نکردنی 3000 میلیارد میلیار هم بیشتر
2 خیلی چیزها ارزش مادیشان قابل توجه نیست وارزش معنویشان هزاران برابر بیشتر است
2 خیلی چیزها ارزش مادیشان قابل توجه نیست وارزش معنویشان هزاران برابر بیشتر است
علم و دانش همان قدرت است ...
13 سال 2 هفته قبل #27067
توسط melisa
پاسخ داده شده توسط melisa در تاپیک پاسخ: بزرگترین گنج جهان در ایران مدفون است
گنجینه پ
اوه ه ه ه ه...اینقدر از بناهای تاریخی ما رو به تاراج بردن همه ما میدونیم که ایران بزرگترین صنعت صادرات فرش رو داره البته زمانی بود الان کمتر شده امیدوارم که دوباره برگرده
موزه ارمیتاژ سنت پطرز بورگ الان یکی از فرشهای بینهایت قیمتی البته قیمتی نه قابل قیمت گذاری نیست چون عتیقه اس
این فرش که به اسم پازیریک معروفه گذاشتن تو موزه خودشون میگن این فرشو ما بافتی اخه یکی نیست بگه شما اون زمان میدونستین چیزی به عنوان فرش وجود داره این فرش زمان خشایار شاه بافته شده سال 1313یک پرفوسور روسیه این فرشو پیدا کرده برا همین برده برا خودشون ... البته این فرش تو ایران پیدا نشد
دلایلی که ما میگیم فرش ایرانی زیاده که اینجا نمیگنجه
حتی یکی از فرشای قدیمی دیگمون تو موزه ویکتوریا البرت لندن اون هم ازمون گرفتن
البته نا گفته نماند خودمون هم اهمیت نمیدیم کتابای که در مورد هنر معماری ایرانی نوشته شده همه نویسندگانشون خارجی اند
تو ایران هیچکس نیست که براش جالب باشه بعد اینها از اون طرف دنیا میان تحقیق میکنن کتاب مینویسن بعدشم چیزی هم که پیدا کردند میبرن
اونها از بناهای تاریخی شون به نحو احسن مراقبت میکنن
این منو خیلی ناراحت کرد من به شدت عصبانی شدم وقتی اینو دیدم
تو شیراز تو تخت جمشید توریست ها میومدن عکس میگرفتن بعد اون وقت یک پسر دیوانه داشت رو دیوار یادگاری مینوشت
اخه تو با این حرکتت میخوای چی برسونی مرتضی 1387/5/3 تخت جمشید
ادشاه بزرگ ایرانیان، داریوش سوم هخامنشی که در سالهای ۳۸۰ تا ۳۳۰ قبل از میلاد می زیست، شاید بزرگترین گنج تمام دوران ها باشد. بخشی از این گنج را امپراتور مقدونیان، اسکندر (۲۳۲ – ۳۵۶ ق.م) زمانی که در سال های حدود (۳۳۴ ق.م) کشور پادشاهی ایران را تسخیر و گنجینه های شوش، ایسوس (شهری در کشور ترکیه کنونی)، دمشق و تخت جمشید را چپاول کرد به تاراج برد.
اوه ه ه ه ه...اینقدر از بناهای تاریخی ما رو به تاراج بردن همه ما میدونیم که ایران بزرگترین صنعت صادرات فرش رو داره البته زمانی بود الان کمتر شده امیدوارم که دوباره برگرده
موزه ارمیتاژ سنت پطرز بورگ الان یکی از فرشهای بینهایت قیمتی البته قیمتی نه قابل قیمت گذاری نیست چون عتیقه اس
این فرش که به اسم پازیریک معروفه گذاشتن تو موزه خودشون میگن این فرشو ما بافتی اخه یکی نیست بگه شما اون زمان میدونستین چیزی به عنوان فرش وجود داره این فرش زمان خشایار شاه بافته شده سال 1313یک پرفوسور روسیه این فرشو پیدا کرده برا همین برده برا خودشون ... البته این فرش تو ایران پیدا نشد
دلایلی که ما میگیم فرش ایرانی زیاده که اینجا نمیگنجه
حتی یکی از فرشای قدیمی دیگمون تو موزه ویکتوریا البرت لندن اون هم ازمون گرفتن
البته نا گفته نماند خودمون هم اهمیت نمیدیم کتابای که در مورد هنر معماری ایرانی نوشته شده همه نویسندگانشون خارجی اند
تو ایران هیچکس نیست که براش جالب باشه بعد اینها از اون طرف دنیا میان تحقیق میکنن کتاب مینویسن بعدشم چیزی هم که پیدا کردند میبرن
اونها از بناهای تاریخی شون به نحو احسن مراقبت میکنن

این منو خیلی ناراحت کرد من به شدت عصبانی شدم وقتی اینو دیدم
تو شیراز تو تخت جمشید توریست ها میومدن عکس میگرفتن بعد اون وقت یک پسر دیوانه داشت رو دیوار یادگاری مینوشت
اخه تو با این حرکتت میخوای چی برسونی مرتضی 1387/5/3 تخت جمشید
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay
13 سال 2 هفته قبل #27069
توسط atlas
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک بزرگترین گنج جهان در ایران مدفون است
عجب!!! من که فکر می کنم پنهان موندن یه همچین گنجی این همه سال اون هم در حالی که میگی کلی جستجو هم صورت گرفته یه ذره بعیده ولی به هر حال موافقم که اگر هم هست همان به که در زیر خاک باقی بمونه! با همبن گنجینه هایی که داریم مگه چیکار کردیم؟گویا نقش جهان هم داره از ثبت جهانی یونسکو خارج میشه(بخاطر خراب نکردن برج جهان نما!!) وقتی گنج های معنوی و فرهنگی ایران ذره ای اهمیت نداره براشون دیگه معلومه که از یه همچین گنجی قراره چه استفاده ای کنن!!! افسوس...
(

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 2 هفته قبل #27125
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک بزرگترین گنج جهان در ایران مدفون است
ممکنه یه جور افسانه باشه!!! فکر نمیکنم بعد از اون همه حمله و غارتگری ببعد از دوران هخامنشی چیزی مونده باشه!!! اگر هم بود مردم ایران توی قدیم نابودش کرددن... یا خود حکومت ایران مثل خیلی وقت های دیگه گرفتتش واسه خودش!!!
اما امیدوارم چنین چیزی درست باشه... حداقل توسط خارجی ها کشف بشه.. تا اللان خود ایران خیلی چیزهای باستانی و باارزشی رو پیدا کرده که ما هیچی درموردشون نمیدونیم.. مثلا توی مازندران خیلی از این جور چیزا هست که من خودم شخصا اون مکان هارو دیدم... قبرهای کنده شده توی دل جنگل... حتی یه سری اسکلت و ظروف شکسته پیدا کردم و گرفتم واسه خودم...
خلاصه به نرم اگر خارجی های پیداش کنن جداقل مثل اینجا حیف و میلش نمیکنن..
اما امیدوارم چنین چیزی درست باشه... حداقل توسط خارجی ها کشف بشه.. تا اللان خود ایران خیلی چیزهای باستانی و باارزشی رو پیدا کرده که ما هیچی درموردشون نمیدونیم.. مثلا توی مازندران خیلی از این جور چیزا هست که من خودم شخصا اون مکان هارو دیدم... قبرهای کنده شده توی دل جنگل... حتی یه سری اسکلت و ظروف شکسته پیدا کردم و گرفتم واسه خودم...
خلاصه به نرم اگر خارجی های پیداش کنن جداقل مثل اینجا حیف و میلش نمیکنن..
زمان ایجاد صفحه: 0.330 ثانیه