- تشکرهای دریافت شده: 1357
براي نفر قبلي شايعه بساز
13 سال 11 ماه قبل #10345
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: براي نفر قبلي شايعه بساز
میگن فرشاد یک زمانی قاتل نامرئی بوده بابا همون گاز خودمون دیگه آره بعدش داشتم میگفتم این الان به شمل آدم در اومده و گرنه قبلا یکسره آدم میکشته ولی میگن طرف عاشقه برای همین آدم شده ولی دختر اینقدر زشته که نگو وا ویلا حالا بقیه شو بعدا برات میگم نه نه جان
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
13 سال 11 ماه قبل #10346
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: براي نفر قبلي شايعه بساز
باید به اطلاعتون برسونم آقا فرشاد قاچاقچیه آدمه البته چند سری داشت حیوون هم قاچاق میکرد
13 سال 11 ماه قبل #10348
توسط FeanoR
این سینا یک آدمیه تا حالا خودش رو جای همه گذاشته و تازه برای کلاسش پاهاش رو قطع کرده
کلا عقل نداره الان هم یک چند وقتیه از تیمارستان فرار کرده نمیخواستم بهتون بگم تو این چند وقت که نبودش اونجا برده بودنش الان دوباره فرار کرده مواظبش باشین ها
کلا عقل نداره الان هم یک چند وقتیه از تیمارستان فرار کرده نمیخواستم بهتون بگم تو این چند وقت که نبودش اونجا برده بودنش الان دوباره فرار کرده مواظبش باشین ها
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #10349
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: براي نفر قبلي شايعه بساز
تا دیروز فکر میکردم این وحید یه قاتل حرفیه . ولی الان یه چیز های دیگه فهمیدم .
این داستان بر طبق واقعیت میباشد . خوندنش به زیر 13 توصیه نمیشه .
دیشب بهم گفت میخواد بره بخوابه و با برادر زادش که اسمش سعیده بازی کنم تو فروم . وسط هایه بازی یوهو اقا سعید گفت من سعید نیستم اسمم نگین هست و دخترم و اگه وحید بفهمه بهت گفتم دخترم منو میکشه . کلی چرت و پرت به هم گفتیم و گذشت تاالان که دوباره باهاش چت کردم که گفت دیشب سعید خود من بودم و دوباره گفت نه من نبودم من خواب بودم و الان سعید نشته پیشم . معلوم نیست این وحیده . سعیده . نگاره . نگینه . کیه .
شایدم از بیمارستان روانی ها فرار کرده و اومده فروم .
تازه بعدش گفت من حسین هستم و دوباره گفت من وحیدم .
در کل معلوم نیست جنسیت این چیه .
فکر کنم خونشون مشهد نباشه .
این داستان بر طبق واقعیت میباشد . خوندنش به زیر 13 توصیه نمیشه .
دیشب بهم گفت میخواد بره بخوابه و با برادر زادش که اسمش سعیده بازی کنم تو فروم . وسط هایه بازی یوهو اقا سعید گفت من سعید نیستم اسمم نگین هست و دخترم و اگه وحید بفهمه بهت گفتم دخترم منو میکشه . کلی چرت و پرت به هم گفتیم و گذشت تاالان که دوباره باهاش چت کردم که گفت دیشب سعید خود من بودم و دوباره گفت نه من نبودم من خواب بودم و الان سعید نشته پیشم . معلوم نیست این وحیده . سعیده . نگاره . نگینه . کیه .
شایدم از بیمارستان روانی ها فرار کرده و اومده فروم .
تازه بعدش گفت من حسین هستم و دوباره گفت من وحیدم .
در کل معلوم نیست جنسیت این چیه .
فکر کنم خونشون مشهد نباشه .

www.fullmjj.ir
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by mohammad.
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #10350
توسط FeanoR
تقصیر خودته این همه منو اذیت کردی حقت بود تازه کلی هم حال داد ولی هنوز محمد باور نمیکنه من وحیدم
حالا چرا زیر 13 سال توصیه نمیشه؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این محمد یک آدمیه خودش رو جای هزار نفر میندازه الان داشت میگفت من مایکلم و الان اومدم تهران مخفی شدم کلا زده به سرش واقعا
حالا چرا زیر 13 سال توصیه نمیشه؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این محمد یک آدمیه خودش رو جای هزار نفر میندازه الان داشت میگفت من مایکلم و الان اومدم تهران مخفی شدم کلا زده به سرش واقعا
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by FeanoR.
13 سال 11 ماه قبل #10352
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: براي نفر قبلي شايعه بساز
یادش بخیر چه دورانی با وحید تو بند 13 داشتیم.وقتی منو به جرم دزدی بردن اونجا دیدم وحید رو تازه از بند قاتلایه سریالی با اسم های جعلی اوردن.یادش بخیر نسخه ی دوم they dont care abote us تسخه ی زندان رو اجرا کردیم.
زمان ایجاد صفحه: 0.528 ثانیه