زادروز یک خانواده eMJey.com
- kingmichael
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
کمتر
بیشتر
11 سال 11 ماه قبل #32818
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک زادروز یک خانواده eMJey.com
من واقعا دوست های خوبی نداشتم ! البته اگه بشه اسمشون رو دوست گذاشت !
ولی اینجا کسایی هستن که من هیچوقت ندیدمشون ولی همیشه هر وقت که بهشون نیاز داشتم آماده بودن و بی هیچ چشم داشتی منو حمایت کردم ، از همتون ممنونم
ولی اینجا کسایی هستن که من هیچوقت ندیدمشون ولی همیشه هر وقت که بهشون نیاز داشتم آماده بودن و بی هیچ چشم داشتی منو حمایت کردم ، از همتون ممنونم
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
11 سال 11 ماه قبل #32819
توسط raha
پاسخ داده شده توسط raha در تاپیک زادروز یک خانواده eMJey.com
من هم میخوام تولد این سایت و این فروم رو تبریک بگم و مراتب سپاسگذاری خودم رو ابراز کنم.
من کلا آدم اجتماعی نیستم و به راحتی وارد هر جمعی نمیشم. اما من توی این جمع چیزی دیدم که به نظر خودم توی جمع های دیگه نبود. اینجا همه یکدل، صادق، صمیمی، بامحبت و دارای خیلی صفات خوب دیگه هستند. من در دنیای حقیقی شاید هیچ دوست حقیقی نداشته باشم اما مطمئنم اینجا همه دوست های حقیقی من هستند.
و از مایکل عزیزم سپاسگذارم که یکی از هدیه های بیشماری که به من داده آشنایی من با این فروم و اعضای اینجا بوده و باعث شده که اعضای اینجا مثل خودش با بقیه متفاوت و بینظیر باشند.
دوستتون دارم و از همتون سپاسگذارم.
من کلا آدم اجتماعی نیستم و به راحتی وارد هر جمعی نمیشم. اما من توی این جمع چیزی دیدم که به نظر خودم توی جمع های دیگه نبود. اینجا همه یکدل، صادق، صمیمی، بامحبت و دارای خیلی صفات خوب دیگه هستند. من در دنیای حقیقی شاید هیچ دوست حقیقی نداشته باشم اما مطمئنم اینجا همه دوست های حقیقی من هستند.
و از مایکل عزیزم سپاسگذارم که یکی از هدیه های بیشماری که به من داده آشنایی من با این فروم و اعضای اینجا بوده و باعث شده که اعضای اینجا مثل خودش با بقیه متفاوت و بینظیر باشند.
دوستتون دارم و از همتون سپاسگذارم.
11 سال 11 ماه قبل #32821
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک زادروز یک خانواده eMJey.com
اینقدر حرف زدم که یادم رفت تولدش رو تبریک بگم 
تولد امجی دات کام رو به تمام طرفداران مایکل جکسون تبریک میگم، امیدوارم افراد جدید و بیشتری روز به روز با اینجا آشنا بشن.

تولد امجی دات کام رو به تمام طرفداران مایکل جکسون تبریک میگم، امیدوارم افراد جدید و بیشتری روز به روز با اینجا آشنا بشن.

11 سال 11 ماه قبل #32823
توسط Shayan376
پاسخ داده شده توسط Shayan376 در تاپیک زادروز یک خانواده eMJey.com
سلام.
بنده شايان هستم تازه مديا به قول شما.
اكثر دوستان اينجا رو ميشناسم (البته اگه اونا هم منو بشناسن
)
بالاخره آشنا ميشيم.
به قول يكي از دوستان اگر مايكل نبود شايد شايان ديگه اي ميشدم.
باور كنيد.
من هم به نوبه خودم اين ولادت بزرگ و تاريخي رو تبريك ميگم.
(اين پيام آغاز من بود)
بنده شايان هستم تازه مديا به قول شما.
اكثر دوستان اينجا رو ميشناسم (البته اگه اونا هم منو بشناسن

بالاخره آشنا ميشيم.
به قول يكي از دوستان اگر مايكل نبود شايد شايان ديگه اي ميشدم.
باور كنيد.
من هم به نوبه خودم اين ولادت بزرگ و تاريخي رو تبريك ميگم.
(اين پيام آغاز من بود)
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 2.800 ثانیه