- تشکرهای دریافت شده: 1
زادروز شایان
12 سال 8 ماه قبل #30203
توسط SaSa M
پاسخ داده شده توسط SaSa M در تاپیک زادروز شایان
شایان جان تولدت هم مبارک ! 100 سال به این سالها ... امیدوارم همیشه زیر سایه مایکل پیروز باشی ...

كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
12 سال 8 ماه قبل #30204
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک زادروز شایان
@ علی
ازت ممنونم علی جان به خاطر این تاپیکی که زدی و محبتی که داشتی شما هم همیشه موفق و پیروز باشی الهییییییییی

@الناز
سپاسگزارم الناز جان به خاطر تبریک و آرزوی خوبت..خیلی خوشحالم که چنین مدیر خوب و دوست مهربونی دارم امیدوارم همیشه سلامت باشی و خندون

@وحید
ممنون وحید جان به خاطر تبریکت امیدوارم شما هم همیشه موفق باشی و در هر زمینه ای قدم گذاشتی موفق باشی
@ عاطفه
خیلی سپاسگزارم عاطفه جان لطف داری...حسابی روحیه ام عوض شد با دیدن این کیک زیبا و شکیلی که به مناسبت تولدم گذاشتی خیلی ازت ممنونم.امیدوارم شما هم به آرزوهات برسی و در مراحل زندگیت موفق باشی

@فرناز
به به یک خانم با شخصیت آذری دیگه!چند روز دیگه برای شما هم یک تولد بگیریم...ممنون فرناز جان دوست خوبم امیدوارم هیمشه سالم و سلامت و پرانرژی باشی مثل همیشه و بتونی موفق و سعادتمند باشی در هر مرحله ای از زندگیت که قرار داری
@نسیم
ممنونم نسیم جان..خیلی ازت ممنونم دوست مهربون و پرانرژی امیدوارم که همیشه سر حال و سلامت باشی و بتونی در زندگیت و کارهات پیروز باشی خیلی چیزهای خوبی ازت یاد گرفتم امیدوارم بتونم محبتت رو جبران کنم

@sasa m
ازت ممنونم دوست عزیز که اسمت رو هم نمیدونم و خیلی خوشحالم که اولین ارسالت مربوط به تولد منه و برام باعث خوشحالیه و از محبت سپاسگزارم امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی
ازت ممنونم علی جان به خاطر این تاپیکی که زدی و محبتی که داشتی شما هم همیشه موفق و پیروز باشی الهییییییییی

@الناز
سپاسگزارم الناز جان به خاطر تبریک و آرزوی خوبت..خیلی خوشحالم که چنین مدیر خوب و دوست مهربونی دارم امیدوارم همیشه سلامت باشی و خندون

@وحید
ممنون وحید جان به خاطر تبریکت امیدوارم شما هم همیشه موفق باشی و در هر زمینه ای قدم گذاشتی موفق باشی

@ عاطفه
خیلی سپاسگزارم عاطفه جان لطف داری...حسابی روحیه ام عوض شد با دیدن این کیک زیبا و شکیلی که به مناسبت تولدم گذاشتی خیلی ازت ممنونم.امیدوارم شما هم به آرزوهات برسی و در مراحل زندگیت موفق باشی

@فرناز
به به یک خانم با شخصیت آذری دیگه!چند روز دیگه برای شما هم یک تولد بگیریم...ممنون فرناز جان دوست خوبم امیدوارم هیمشه سالم و سلامت و پرانرژی باشی مثل همیشه و بتونی موفق و سعادتمند باشی در هر مرحله ای از زندگیت که قرار داری
@نسیم
ممنونم نسیم جان..خیلی ازت ممنونم دوست مهربون و پرانرژی امیدوارم که همیشه سر حال و سلامت باشی و بتونی در زندگیت و کارهات پیروز باشی خیلی چیزهای خوبی ازت یاد گرفتم امیدوارم بتونم محبتت رو جبران کنم

@sasa m
ازت ممنونم دوست عزیز که اسمت رو هم نمیدونم و خیلی خوشحالم که اولین ارسالت مربوط به تولد منه و برام باعث خوشحالیه و از محبت سپاسگزارم امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی

12 سال 8 ماه قبل #30205
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک زادروز شایان
تولد مبارک جیمی هندریکس ایران.امیدوارم 23999857667467 سال زندگی کنی.تولدت مبارک شایان.
/

12 سال 8 ماه قبل #30207
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک زادروز شایان
تبریک میگم. الهی که هم در موسیقی و هنرتون به جایی که میخواین برسین و مهم تر از اون... اخلاق فوق العاده ای که دارید هممممیشه و در همه موقعیت ها همینجوری بمونه.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 25
12 سال 8 ماه قبل #30210
توسط ++ sama
پاسخ داده شده توسط ++ sama در تاپیک زادروز شایان
زاد روزت شادباش شایان ...++
+... امیدوارم سرشار از سلامتی
+...موفقیت
+...شادی
+... و آرامش باشی
امیدوارم همیشه لبخند ...+ بزنی
و
توی قلب...ت....همیشه
یک کودک جادویی ...+ باقی بمونی
یک روز عالی ..پر از انرژی ..شادی ... رنگی و لحظه های بی نظیر برات آرزو دارم
حسابی خوش باشی و سرشار از حس ناب زندگی
آرزومند جریان بهترین ها ....+ برای تو
.
.
پ .ن : پیشاپیش شادباش گفتم ... هر روزت بی نظیر باشه .. سرشار از شفا و زیبایی ++
+... امیدوارم سرشار از سلامتی
+...موفقیت
+...شادی
+... و آرامش باشی
امیدوارم همیشه لبخند ...+ بزنی
و
توی قلب...ت....همیشه
یک کودک جادویی ...+ باقی بمونی
یک روز عالی ..پر از انرژی ..شادی ... رنگی و لحظه های بی نظیر برات آرزو دارم
حسابی خوش باشی و سرشار از حس ناب زندگی
آرزومند جریان بهترین ها ....+ برای تو
.
.
پ .ن : پیشاپیش شادباش گفتم ... هر روزت بی نظیر باشه .. سرشار از شفا و زیبایی ++
12 سال 8 ماه قبل #30211
توسط dorsa mj
پاسخ داده شده توسط dorsa mj در تاپیک زادروز شایان
تولدت مبارک شایان

ایشالا صد و بیست ساله شی

با ارزویبهترین ها برای تو ...

ایشالا صد و بیست ساله شی

با ارزویبهترین ها برای تو ...

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 0.337 ثانیه