Skip to main content

زادروزه نسیم جونه

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22447 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: زادروزه نسیم جونه
من دوست داشتم خودم تاپیک زادروز نسیم رو بزنم .
نسیم جان زادروزت رو شاد باش می گم و مطمئنم زندگی و آینده ای درخشان در انتظارته ...
از چیزی که هستی خوب استفاده کن چون تعدادشون زیاد نیست .

قوی باش و مثبت فکر کن :-P
:x
:mj7:

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22449 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: زادروزه نسیم جونه
الهی که دنیا واست شاد شاد و
شادی واست دنیا دنیا باشه عزیز. تولدت مبارک.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پيوست:

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22470 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: زادروزه نسیم جونه
نسیم جان تولدت مبارک .
:clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2:
:hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs:
:bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd:
:bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22476 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: زادروزه نسیم جونه
michaellover عزیز ممنون از تاپیکت و مرسی از آرزوی خوبت .

ممنون احسان جان ، با این آماری که دادی فکر کنم سنم به همون 67549967 هم باید برسه ! ;)

امین جان - اگر اشتباه نکنم - ممنون از شما ، لطف کردید . تولد نوه ئ نوه هام باشه ، یعنی مال من نباشه دیگه ؟!!! :-?

ممنون الناز عزیزم ، مرسی از آرزوی قشنگت . :x :*

ممنون محمد جان از آرزویی که برام کردی و بله ، واقعا روزهای خوبیه اسپند :x

ممنون آیسان عزیز ، این نشون میده چقدر اسپندی ها به مایکل علاقه دارن ! ;)

خیلی ممنون حمید جان ، خیلی لطف داری . حتما روی حرفات فکر می کنم ! یاد عصر یخبندان افتادم ! ;) بازم سپاس :*

مرسی شاپرک عزیزم ، خیلی آرزوی زیبا و خوبی بود . ممنون از اون دو تا گرافیک زیبات . :*

ممنون محمد جان . خیلی لطف کردی .

از همه ئ دوستان عزیزم ممنونم . همه لطف کردید .امیدوارم فرصتی باشه که جبران کنم. دوستتون دارم و همه آرزوهای خوبتون رو به خودتون برمی گردونم - آینه ! :MJ2:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22477 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: زادروزه نسیم جونه

امین جان - اگر اشتباه نکنم - ممنون از شما ، لطف کردید . تولد نوه ئ نوه هام باشه ، یعنی مال من نباشه دیگه ؟!!!

درسته امین هستم
دقت نکردی به جملم
گفتم تولد نوه ی نوه هات در خدمت باشیم
در اینجا کلمه ی خدمت استعاره از "در حضور کسی بودن" هست
و مرجعش برمیگرده به "نسیم" و خدمت هم که فک کنم مسند جمله بشه :-??

یعنی در اون زمان شما هستی و من هم هستم :D و دارم تولد رو تبریک میگم

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22480 توسط مایکلا
پاسخ داده شده توسط مایکلا در تاپیک پاسخ: زادروزه نسیم جونه
نسیم جان تولدت مبارک.:-P :bd: ~^o^~ امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق باشی;) ;) ;) و همیشه سلامت و سربلند و مایکلی باشی.:-)/:-):hug:
:guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :mus: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :scream: :scream: :MJ2: :MJ2: :MJ3: :MJ3: :mj4: :mj4: :mjface: :mjface: :MJ5: :MJ5: :mj6: :mj6: :mj11: :mj11: :mj12: :mj12: :mj7: :mj7: :mj9: :mj9: :mj10: :mj10: :mjj: :mjj: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :bnc: :bnc: :bnc: :bnc: :bnc: :bnc: :bnc: :bnc: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :guitar: ;;) ;;) :) :) :) :budbr: :budbr: :-bd :-bd :d/
:-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ ^o^|| ^o^|| ^o^|| ^o^|| ^o^|| ^o^|| ^o^|| ^o^|| ^o^|| ^o^|| o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ;) ;) ;) ;) :daydreaming :daydreaming :daydreaming :daydreaming :daydreaming :daydreaming ;;) ;;) ;;) :poker: :mus: :mjj: :mj10: :mj9: :mj7: :mj12: :mj11: :mj6: :MJ5: :mjface: :mj4: :scream: :MJ3: :MJ2:
Happy Birthday To You

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 0.270 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا