Skip to main content

زادروز فرناز

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16356 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: زادروز فرناز
منم از زحمتات برای فروم خیلی ممنونم. خسته نباشی. گوشی نو هم مبارک باشه :hug:

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16375 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: زادروز فرناز
خیلی خوشحالم که من و یکی از دوستان خوبم فرناز هر دو متولد یک ماه هستیم و به این موضوع افتخار میکنم:trbdy: :MJ2:

تولدت رو تبریک میگم فرناز جان برات آرزوی شادی و قلبی آرام و همیشه پر از عشق دارم امیدوارم همیشه در کنار کسانی که دوستشون داری شاد و سلامت باشی و از تمام زحمتت در فروم تشکر میکنم اینقدر آرزوی خوب واست دارم نمیدونم کدوما رو بنویسم!!!:)) :)) :)) :D

راستی میخوای چه گوشی بخری؟؟؟:)) :D :crazy: :mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16389 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: زادروز فرناز
وااااای تولد فرناز جونمههههههه

تولدت مبارک عزیز دلم..خیلی دوست دارم مهربونم....تو همیشه بهترین بودی و هستی فرناز جونم
باز هم اعتراف میکنم دختر به این باحالی،با جنبه،با شعور،مودب،باهوش و درایت،جالب،مهربون،دوست داشتنی،خانمییییی،نازی و گلی .............وااای دیگه نمیشه وصفش کرد.....تو عمرم ندیدم.شاید بهترین و البته اولین دوست مایکلی من که بهترین خاطرات مایکلی رو در کنارش گذروندم فرناز عزیزم +شایان جون باشه.و واقعا به داشتن دوستی به این ماهی،باوقاری،متین،خوش برخورد با جنم و البته مسئولیت پذیر و کوشا میبالم....بهترین آرزوها رو واست دارم فرناز گلم..همیشه خیلی دوست دارم و به یادت خواهم بود.شاد و سلامت و پایدار باشی

میبوسمتتتتتتت
بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووسسسسسسسسسس
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16390 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: زادروز فرناز
مرسی میلاد جان mhmj جان (فکر کنم محمد بودی ها؟:D )بابت تبریک:d/ :x

ممنون نسیم جون منم از کمکات تشکر می کنم:hug:

لطف داری حمید جان من که کاری نکردم اینجا خونمونه ما نرسیم بهش کی برسه :hug: از ارزوهای قشنگتم ممنون :-P :x :daydreaming

شرمنده می کنی الناز جون به پای زحمات شما که نمی رسه:blush: هنوز نخریدم که این تعطیلات ضد حال شده:D به هر حال ممنون:*

اوه خوش به حالم :D کلی ادم انرژی می گیره با این ارزوهاتون مرسی ی ی ی شایان جان دوسته خوبم:daydreaming والا می خوام ایفون 4 اس بگیرم اما فعلن که رو هواست :D

واااااااااااااای ترمه چه خبره چقد من خوب بودمااا خودم نمی دونستم :D :D o:-) ترمه جونم تو هم بهترین دوست منی خودت که می دونی چقدر دوستت دارم :x خیلی بهم لطف داری خودت خوبو مهربونی که انقدر منو خوب می دونی:x :* :blush:

اه کلا تولد خیلی کیف داره نمی دونین که!!!به خصوص اگه یه همچین دوستایی پیش ادم باشن:-P بازم از همه ممنون که به فکرم بودین:trbdy:

URL=http://img4up.com/] [/URL]
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Termeh

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16426 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: زادروز فرناز
سلام سلام.به به چه دوران پر تولدی رو میگذرونیم.
تولدت مبارک فرناز جان.امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشی و به هر چی هم که دلت میخواد برسی.انشالله تولد 4960 سالگیت رو ببینیم.:bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ :budbr: :budbr: ;;)

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16438 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: زادروز فرناز
تولدت مبارک عزیزم
همیشه باشی ... :x :x :x :x

پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 0.333 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا