- تشکرهای دریافت شده: 1424
زادروز تولد شایان
EROS_LoveCrys نوشته: مثل اینکه خیلی دیر رسیدم اما تبریک منم قبول کن شایان عزیزم.
مممونم علی جان بابت محبت و توجهی که داشتی خیلی خوشحالم که دوست خوبی مثل شما دارم که خیلی چیزها ازش یاد گرفتم...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
MJtermeh نوشته: واااای چه دیر رسیدممممم..شرمنده
تولدت مبارک شایان عزیزم.
واقعا نمیدونم چی بخوام و چی بگم که شایسته تو باشه و ارزشتو داشته باشه.قبل از هر چیز دوست دارم بگم از خودت بگم
میدونید بچه ها من باید جلو همه شما اعتراف کنم که هرگز تو تمام عمرم هیچ پسری به خوبی مهربونی باشعوری به صداقت پاکی و وفاداری شایان ندیدم...شاید تمام اون چیزهایی رو که یه قلب بهش نیاز داشته باشه یه انسان برای حرکت برای رسیدن،رفتن احتیاج داشته باشه، تمام اون انرژی و گرمایی که برای زندگی باید از کسی گرفت در شایان گرد هم اومده.تو اولین باری که با هم چت کردیم به من گفت من فقط از نظر شناسنامه ای از شما بزرگترم در حالیکه تو تمام این مدت خودت بودی که به من یاد دادی و نه اون موقع نه الان نه هیچی میدونستم نه میفهمیدم بلکه تو بودی که به من فهموندی...تا قبل از تو عشق برای من احساسی بود لطیف از یک قلب.یک جمله...جمله ای بدون پاسخ اما تو نه فقط به کلام که در عمل یاد دادی عشق یعنی خواستن همه چیز برای او و فراموش کردن خود در کسی که به یادت است...
امیدوارم منو بخاطر تمام کوتاهی ها بدخلقی ها ببخشی....
تو تا ابد در عمیقترین و پایدارترین ذرات وجودم خواهی بود چون در شرایطی که هیچ کس نبود تو بودی..تو همیشه بودی و خواهی بود
دوست دارم.....
شاد و موفق و سعادتمند باشی عزیزترینم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
]
وای بد غافلگیر شدم با این ارسالت ترمه جان!!!!من هم موندم چی باید در تشکر ازت بگم!!!
خیلی لطف داری عزیزم من اونقدرها هم که گفتی نیستم این به این خاطره که تو خودت خوبی و دیگران رو خوب میبینی...من کار خاصی نکردم که بخوای از من تشکر کنی در این مدت خیلی چیزها رو یاد گرفتم و فهمیدم مطمئنا خیلی از مفاهیم عمیق انسانی گرفته تا خیلی گذشت ها و حتی نوع حرف زدن ها...تو هرگز کاری نکردی که بخوای عذر خواهی کنی این نشانه بزرگ بودنت هست عزیزم...منم خیلی دوست دارم و به خاطر تمام محبت ها و گذشت هات ازت مممنونم و همچنین به خاطر این ارسال زیبات که گوشه ای از داشته های دل بزرگ و زیبات رو نشون دادی...منم برات آرزوی موفقیت میکنم و از اینکه این عکس زیبا و خاطره انگیز رو گذاشتی سپاس گزارم...
از صمیم قلبم امسال از تمام دوستان تشکر میکنم به خاطر محبتشون به خصوص ترمه عزیز...
خیلی ممنونم دوست خوب امیدوارم تمامی روزهای زندگیت پر از شادی و سربلندی باشه خیلی خوشحالم کردی
@soha kia
خیلی ممنونم از محبتتون خیلی خوشحالم کردی دوست خوبم....
@الناز
ممنونم الناز جان واست آرزوی شادی و سربلندی و موفقیت میکنم...ممنونم از محبتت
@شاپرک
خواهش میکنم شاپرک جان...از اینکه با محبت شما و دوستان خاطره ای خوب و شاد برام ثبت شد خیلی هم شادم...ممنون بابت عکس هایی که گذاشتی برات آرزوی زندگی پر از عشق و شادکامی کنم.....
- تشکرهای دریافت شده: 279
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Happy Birthday To You
free photo hosting
Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever