Skip to main content

رقص‌هاي مايكلي هواداران

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #903 توسط kingmjh
من يه سوال از مدير دارم . آيا اجراي من در آمار قرار ميگيره
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Elnaz.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #904 توسط Elnaz
ممنون بابت ویدیو.

منظورت نظرسنجی بود؟ آره چرا که نه. منتها نوبت باید رعایت بشه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #912 توسط شهروز
من کاملا با صحبت های S.A.A موافقم. البته کمی با حمید عزیز اختلاف نظر دارم.

چون اون مایکل جکسون بزرگ بود از یه دوره ای به بعد هر کاری که می کرد می شد سبک و زیبا !

این حرف شما رو اصلا قبول ندارم. من خیلی از کنسرت های مایکل رو برای عموهای ۵۰ ۶۰ سالهٔ خود پخش کردم برای مادر بزرگام که ۷۰ سالشونه و وقتی اون حرکات رو دیدن متحیر موندن. اونا که اطلاعی از عظمت مایکل نداشتن پس اگر اون رقص ها زیبا نبود خوششون نمی اومد.

در حالی که هر آدمی تناسب خودش رو داره و بعضی از حرکات کاملا مختص هستند و نیازی نیست سعی کنید اونطوری که مال شما نیست انجامش بدید .

این صحبتتون در صورتی درست است که رقص ربطی به تناسب اندام نداشته باشد. خوب این کاملا واضح است که برای این که یک رقصندهٔ خوب باشی اول باید تناسب اندام داشته باشی.

مثلا کی می تونه بگه مایکل جکسون ویبره های قدرتمند تر از ویتنی هاستون یا سلین دیون و اینا داره ؟ ( از نظر تکنیکی می گم کاری به زیبایی و بقیه مسائل ندارم )

سلین دیان و ویتنی هاستون رو نمی شه با مایکل جکسون مقایسه کرد. اونا فقط و فقط در سبک های خاصی هستند ولی مایکل تقریبا در تمام سبک‌ها استاد است. مثلا امینم که بهترین رپر است رو میشه گفت که فلان چیز صداش از مایکل خیلی بهتره؟؟ قطعا نمیشه چون امینم فقط در سبک خودش است.

بهتره ما که طرفدار مایکل هستیم و انقدر خوش سلیقه بودیم که طرفدار مایکل شدیم این رو بهتر درک کنیم که هر انسانی زیبایی هایی داره که باید نسبت به خودش سنجیده بشه نه دائم مقایسه بشه با چیزی که از قبل تو ذهنمونه .

خوب وحید جان الکی که نمیشه مقایسه کرد. درسته که تلاشی صور گرفته. اما الگوی ما مایکل جکسون است و باید با او مقایسه بشیم.

و انصافا هم عماد بسیار زیبا رقصید. بسیار.

با بقیه نوشته‌هات هم کاملا موافقم. رقص مایکل جزئی از موسیقی بود و تمام حرکاتش به موسیقی می خورد. که من تا به امروز کسی رو ندیدم که بتونه حتی ذره‌ای این کار را انجام بده.(به غیز از کسانی که به نوعی از رقص و ترانه‌های او تقلید می کنند. مثل نی یو، جاستین تیمبرلک)

نکته‌ی قابل توجه اینه که گفتید دلیل زیبایی رقص او هماهنگی با موسیقی است. در بالا هم گفتم که درست میگید. ولی در ویدئو کلیپ سیاه یا سفید دقیقا این حرف رو نقض میکنه.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #915 توسط Hamid
علی عزیزم ، معلومه که رقص مایکل تکنیک داره ، خیلی هم زیاد داره ، من در مقایسه با آب و تاب شما و دنیای شدیدا حرفه ای اینکار گفتم نه در مقایسه با دنیای عادی و یا حتی حرفه ! ( در مقایسه با خیلی حرفه ای ها گفتم )
شما مونواک رو مثال زدی که با عرض پوزش بدترین مثالی بود که می تونستی بزنی !!!
چون مونواک خاص ترین حرکت مایکل بود و اصلا اون رقص مایکل رو خیلی مطرح کرد .
از طرفی همین مونواک طراحی مایکل جکسون نبود ! شما کافیه فیلم " این است سرگرمی " رو ببینی ، فعلا 3 تا مجموعه داره ، و مال دهه 20 و 30 و 40 هالیووده !
اون وقت متوجه می شی 80 درصد از رقص های مایکل از کجا اومده !!!

باز هم تکرار می کنم مایکل ویژگیش اجراش و عمق عشق و پتانسیلی بود که می ذاشت وگرنه مایکل حرفه اش رقاصی نبود بلکه خواننده بود .

اما شهروز جان شما به طور کامل برداشت دیگه ای از بر خلاف چیزی که من خواستم بگم داشتی .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #919 توسط Elnaz
مايكل خواننده هم نبود!

فقط خواننده یا رقصنده نبود. مايكل يه هنرمند و بزرگترين سرگرمي‌ساز و بهترين صحنه‌گردان بود.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #927 توسط شهروز
ما هم می دونیم که مایکل رقص مون واک رو فقط به شهرت رسوند. (با کمی تغییرات در آن) اما مهم اینه که او توانست از رقص‌ها بهترین استفاده رو بکنه.

مثلا براداران رایت بهعنوان مخترع هواپیما شناخته می‌شوند ولی آیا قبل از آن ها کسی نتوانست پرواز کند؟

زمان ایجاد صفحه: 0.308 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا