بحث و بررسی اخبار مایکلی
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
کمتر
بیشتر
10 سال 2 ماه قبل #34129
توسط kingmichael
تجربه ثابت کرده این شبکه ظرفیت این موضوعات رو نداره !
اصلا علاقه ای به دیدنش ندارم ، فطعا بازم چرت و پرت میگه !
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
mahsa نوشته: شبکه من و تو قراره برنامه پزشکی قانونی رو در ۱۵ خرداد نشون بده که درمورد مرگ افراد سرشناس هالیوود و در مورد مرگ مایکل جکسون و ویتنی هیوستون هست. نمی دونم چطور برنامه ایه ربطی به برنامه کالبدشکافی مایکل داره یا نه ولی ناراحت کننده است دیدن این صحنه ها حتی ساختگی
تجربه ثابت کرده این شبکه ظرفیت این موضوعات رو نداره !
اصلا علاقه ای به دیدنش ندارم ، فطعا بازم چرت و پرت میگه !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
10 سال 1 ماه قبل - 10 سال 1 ماه قبل #34160
توسط mahsa
without hope we are lost.....i love you Michael
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
مایکل جکسون در میان ابرها
به نظر می رسد شش سال پس از در گذشت مایکل جکسون، پادشاه پاپ در میان ابرهای آسمان طوفانی ویرجینیا ظاهر شد. جان پلاشال عکاس تفریحی عکسی از رعد و برق مهیب سه شنبه ۲۳ ژوئن گرفته و به یک سایت اخبار محلی فرستاده است. مدت زیادی نمی گذرد که افرادی که به آسمان نگاه می کنند به شباهت ابرها به ماه پیمایی مایکل جکسون اشاره می کنند.
پلاشال به شبکه USA todayگفت: درکی از شباهت آن عکس به جکسون نداشتم تا زمانی که عکس پر بیننده شد . او گفت: این عکس دلخواهی که گرفتم نبود. من عکس های بهتری هم دارم اما توی اونها یه هنرمند مشهور رو در تصویر ندارم.
موسیقی دان افسانه ای،مایکل جکسون در ۲۵ ژوئن از ایست قلبی درگذشت. پلاشال می گوید که هنوز جایی که آن خبر را شنید در خاطرش است.
من در استخر بودم و دوستم کنارم بود او گفت: اوه خدای من مایکل جکسون مرده!
این قطعا زمان به یادماندنی بود و من تعداد انگشت شماری از آن لحظات را به یاد دارم.
www.usatoday.com/story/news/nation-now/2...nniversary/29322545/
به نظر می رسد شش سال پس از در گذشت مایکل جکسون، پادشاه پاپ در میان ابرهای آسمان طوفانی ویرجینیا ظاهر شد. جان پلاشال عکاس تفریحی عکسی از رعد و برق مهیب سه شنبه ۲۳ ژوئن گرفته و به یک سایت اخبار محلی فرستاده است. مدت زیادی نمی گذرد که افرادی که به آسمان نگاه می کنند به شباهت ابرها به ماه پیمایی مایکل جکسون اشاره می کنند.
پلاشال به شبکه USA todayگفت: درکی از شباهت آن عکس به جکسون نداشتم تا زمانی که عکس پر بیننده شد . او گفت: این عکس دلخواهی که گرفتم نبود. من عکس های بهتری هم دارم اما توی اونها یه هنرمند مشهور رو در تصویر ندارم.
موسیقی دان افسانه ای،مایکل جکسون در ۲۵ ژوئن از ایست قلبی درگذشت. پلاشال می گوید که هنوز جایی که آن خبر را شنید در خاطرش است.
من در استخر بودم و دوستم کنارم بود او گفت: اوه خدای من مایکل جکسون مرده!
این قطعا زمان به یادماندنی بود و من تعداد انگشت شماری از آن لحظات را به یاد دارم.
www.usatoday.com/story/news/nation-now/2...nniversary/29322545/
Last edit: 10 سال 1 ماه قبل by mahsa.
9 سال 11 ماه قبل - 9 سال 11 ماه قبل #34214
توسط mahsa
این مستندی که کانال طپش پخش کرد چه فیلمی بود؟ من نتونستم ببینم
دوستان گلم اگر کسی تونست مستند پخش شده از شبکه طپش رو ضبط کنه لطفا برای دانلود قرار بده خیلی ممنون می شم.
دوستان گلم اگر کسی تونست مستند پخش شده از شبکه طپش رو ضبط کنه لطفا برای دانلود قرار بده خیلی ممنون می شم.
Last edit: 9 سال 11 ماه قبل by mahsa.
9 سال 11 ماه قبل #34220
توسط raha
پاسخ داده شده توسط raha در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
من هم نتونستم این برنامه رو ببینم
اگه ممکنه دانلودش رو در سایت قرار بدید.
اگه ممکنه دانلودش رو در سایت قرار بدید.
9 سال 10 ماه قبل #34228
توسط mahsa
خبری شنیدم نمی دونم حقیقت داره یا نه ولی انگار بنیاد می خواد کاتالوگ مایکل رو به سونی بفروشه. واقعا احمقانه است وبنیاد داره میراث مایکل رو ازبین می بره اونم کاتالوگی که برای مایکل اینهمه اهمیت داشت. نمی دونم اینها چطوری دارن از میراث مایکل محافظت می کنند نمی دونم چی بگم. جان برانکا خودش در جریان اهمیت این کاتالوگ برای مایکل بود چرا باید به این کار فکر کنن !!!!!!!¡!!!!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael, raha
9 سال 4 ماه قبل #34288
توسط mahsa
متأسفانه با خوندن این خبر بیشتر از قبل از بنیادی که باید هدفش حمایت و حراست از میراث بزرگترین هنرمند قرن، مایکل جکسون باشه نا امید شدم. نمی دونم برای چی این افراد باید خودشونو حامی مایکل نشون بدن در حالی که هیچ کاری غیر از بی کفایتی از شون برنمیاد. به راحتی سهم فرزندان مایکل رو نادیده گرفتند و میراثش رو دو دستی به قاتلین مایکل بخشیدند. خیلی ناراحت شدم
«کاتالوگ مایکل جکسون، قسمت بزرگی از میراث او فروخته شد!»
ارزش این کاتالوگ به قدری بالا است که نمیتوان آنرا قیمت گذاری کرد و برای خرید آن، مبلغ غیرقابل باور و نجومیای را میبایست پرداخت کرد. اما پس از چند دهه تلاش بی وقفهی شرکت سونی سرانجام این کاتالوگ فقط با مبلغ ۷۵۰ میلیون دلار به فروش رفت!
مایکل جکسون در سال ۱۹۸۵ این کاتالوگ را با قیمت ۴۷،۵ میلیون دلار خریداری کرد که حق پخش تمام آلبومهای گروه بیتلز و هنرمندان مشهور دیگری از جمله الویس پریسلی و باب دیلن تا لیدی گاگا و کلدپلی را در اختیار داشت.
همین موضوع جکسون را در بُعد اقتصادیِ موسیقی بسیار موفق نمود.
کمپانی سونی که چندین سال حسرت در اختیار داشتن این کاتالوگ را میکشید سرانجام پس از فشارهایی که به جکسون وارد کرد توانست در سال ۱۹۹۵ به همراه مایکل جکسون ۵۰٪ از این کاتالوگ را سهیم شود و بدین ترتیب کمپانی Sony/ATV شکل گرفت.
اما سونی که جکسون را یک رقیب میدانست نه یک شریک، شش سال بعد طى انتشار آخرین آلبوم استودیویی مایکل در زمان حیاتش اولین تلاش خود برای فشار آوردن به این هنرمند را آغاز کرد. هرچه نام مایکل جکسون بیشتر در بحران و حاشیه و شایعات قرار میگرفت این کمپانی یک گام به هدف خود یعنی بدست آوردن تمام کاتالوگ نزدیکتر میشد.
تلاش آنها نیز بینتیجه نماند و در سال ۲۰۰۶ یک بند به این قرارداد اضافه شد:
«هرکدام از طرفین میتوانند تمامیِ سهم طرف مقابل را خریداری نماید.»
و با مرگ مایکل جکسون در سال ۲۰۰۹ این کمپانی بیش از پیش تمامیِ سهم این کاتالوگ را دست یافتنیتر میدید، که دو روز قبل باخبر شدیم که سرانجام کمپانیِ حقِ نشر سونی پس از ضربههایی که به این هنرمند زد، توانست به هدف چندین سالهی خود برسد.
(برگرفته از پيج فيسبوک مایکلیها)
«کاتالوگ مایکل جکسون، قسمت بزرگی از میراث او فروخته شد!»
ارزش این کاتالوگ به قدری بالا است که نمیتوان آنرا قیمت گذاری کرد و برای خرید آن، مبلغ غیرقابل باور و نجومیای را میبایست پرداخت کرد. اما پس از چند دهه تلاش بی وقفهی شرکت سونی سرانجام این کاتالوگ فقط با مبلغ ۷۵۰ میلیون دلار به فروش رفت!
مایکل جکسون در سال ۱۹۸۵ این کاتالوگ را با قیمت ۴۷،۵ میلیون دلار خریداری کرد که حق پخش تمام آلبومهای گروه بیتلز و هنرمندان مشهور دیگری از جمله الویس پریسلی و باب دیلن تا لیدی گاگا و کلدپلی را در اختیار داشت.
همین موضوع جکسون را در بُعد اقتصادیِ موسیقی بسیار موفق نمود.
کمپانی سونی که چندین سال حسرت در اختیار داشتن این کاتالوگ را میکشید سرانجام پس از فشارهایی که به جکسون وارد کرد توانست در سال ۱۹۹۵ به همراه مایکل جکسون ۵۰٪ از این کاتالوگ را سهیم شود و بدین ترتیب کمپانی Sony/ATV شکل گرفت.
اما سونی که جکسون را یک رقیب میدانست نه یک شریک، شش سال بعد طى انتشار آخرین آلبوم استودیویی مایکل در زمان حیاتش اولین تلاش خود برای فشار آوردن به این هنرمند را آغاز کرد. هرچه نام مایکل جکسون بیشتر در بحران و حاشیه و شایعات قرار میگرفت این کمپانی یک گام به هدف خود یعنی بدست آوردن تمام کاتالوگ نزدیکتر میشد.
تلاش آنها نیز بینتیجه نماند و در سال ۲۰۰۶ یک بند به این قرارداد اضافه شد:
«هرکدام از طرفین میتوانند تمامیِ سهم طرف مقابل را خریداری نماید.»
و با مرگ مایکل جکسون در سال ۲۰۰۹ این کمپانی بیش از پیش تمامیِ سهم این کاتالوگ را دست یافتنیتر میدید، که دو روز قبل باخبر شدیم که سرانجام کمپانیِ حقِ نشر سونی پس از ضربههایی که به این هنرمند زد، توانست به هدف چندین سالهی خود برسد.
(برگرفته از پيج فيسبوک مایکلیها)
كاربر(ان) زير تشكر كردند: raha
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.198 ثانیه