Skip to main content

بحث و بررسی اخبار مایکلی

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25760 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
اینجوریا هم نیست. بالاخره فنها هم کارایی که از دستشون براومده رو سعی کردن انجام بدن. فکر نمیکنم این اتفاقی که میگی میافتاد چون موری کلا آدم بیخیالیه...!

توی یک فروم که مربوط به الویس پریسلی بود دیدم با بدجنسی نوشتن که در سالگرد مایکل افراد زیادی نرفتن به فارست لان ولی خونه‌ی سابق الویس هرسال کلی آدم جمع میشه. ولی دیگه این رو نمیگن که دسترسی به فارست لان واسه فنها کمی سخته و فقط میتونن تا محوطه برن اونم تازه پلیسهای امنیتی اونجا خیلی گیر میدن بهشون و تهدید کرده بودن که دیگه حاضر نیستن این همه گل و چیز میز رو از اینور اونور جمع کنن واسه همین امسال گلها بعد از مراسم جمع آوری شد توسط خود فنها تا هدر نره...

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25764 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
فارست لان رو خیلی ها نمیتونن برن درسته... موری بخاطر همین بیخیالیش شد دکتر مایکل!

الان وضعیت کشور ما برای امجی فن ها همینطوری خود به خود، خفگان گونه هست، بعدش بقیه این وضعیت رو باز برای ما ها بیشتر خفه میکنن و محدود!

مهم ترین دغدغه یک امجی فن ایرانی، فکر میکنی چیه؟ اینکه آرشیو مایکلیش رو روز به روز بیشتر بکنه! اما حتی یکبار زندگی نامه مایکل رو کامل نخوندن! الان این مصاحبه هایی که تو سایت هست، چند نفر میرن بخونن؟ بعضی وقتها حس میکنم، مایکل شده یک کالا که هی میخوان بیشتر جمع ش بکنن و بیشتر بهم پوز بدن! ما حداقل کاری که میتونیم برای خودمون تو این کشور انجام بدیم، اینه که یکم امجی فن ها رو از حال و هوای صد در صد آرشیو جمع کردن صوتی و تصویری بیاریم بیرون!آرشیو صوتی و تصویری رو حداقل کاری کنیم که امجی فن 50 درصد توانش رو بذاره برای جمع کردنش! 50 درصدش رو بذاریم برای خود مایکل، اینکه هر امجی فن، تمام اون مصاحبه ها و زندگی نامه و ... اینا رو بخونه! اون آرشیو اطلاعاتی از مایکل رو هم جمع بکنه... اینکه ما راه برای خیلی ها که امجی فن هستن یا میشن یا میخوان بشن یا خواهند شد رو باز تر بکنیم! امجی فنی بار بیاریم که همه ش دنبال فلان کنسرت یا فلان لینک آهنگ نباشه! امجی فنی بار بیاریم که مایکل رو از خودش بهتر بشناسه! اطلاعات مایکلیش از کاترین و غیره هم بیشتر باشه! خودش یک کارشناس بشه تو مسائل مایکلی! امجی فنی که خودش باشه نه برای کسی دیگه!

اینا حداقل کاری هست که ما میتونیم انجام بدیم! میشه یک برنامه توسعه این اهداف رو درست کرد و طبق اون برنامه عمل بکنیم و عملکردمون رو با خود مایکل بسنجیم نه با فن های بقیه خواننده ها!
مایکل الان نیست که از خودش دفاع بکنه یا خیلی کارهای دیگه ای رو بکنه ولی ما که هستیم!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25765 توسط Elnaz
درسته.
بعضیا فکر میکنن اگه آرشیو خوبی نداشته باشی یعنی به اندازه‌ی اونا مایکل و هنرش رو دوست نداری و اهمیت نمیدی.

bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nian, کوچکترین طرفدار

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #25776 توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
با الناز موافقم، اینجور که تو میگی وحید ام جی فن ها باید موقعی که مایکل زنده میبود همیشه همشون یه چاقو دستشون میگرفتن و تو خیابون هرکی رو که در مورد مایکل بد میگفت سرش رو میبریدن تا دیگران از جمله کانراد موری متوجه خشونت ام جی فن ها بشن و فکر کشتن مایکل به سرشون نزنه
در مورد آرشیو هم من شخصا هیچ وقت سعی نکردم آرشیو مایکلیم رو کامل کنم
دوست ندارم روزی برسه که ببینم چیز جدیدی از مایکل وجود نداره که من نداشته باشم
کلا دوس دارم همیشه یه چیز جدید از مایکل وجود داشته باشه که من نشنیده یا ندیده باشم برای همین هم هیچ وقت سعی نکردم آرشیوم رو کامل کنم
همیشه دوست دارم برگردم به اون لحظه ای که برای اولین بار ویدیو smooth criminal رو دیدم

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25785 توسط Elnaz
"دوست ندارم روزی برسه که ببینم چیز جدیدی از مایکل وجود نداره که من نداشته باشم"... موافقم

bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25787 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی

کوچکترین طرفدار نوشته: با الناز موافقم، اینجور که تو میگی وحید ام جی فن ها باید موقعی که مایکل زنده میبود همیشه همشون یه چاقو دستشون میگرفتن و تو خیابون هرکی رو که در مورد مایکل بد میگفت سرش رو میبریدن تا دیگران از جمله کانراد موری متوجه خشونت ام جی فن ها بشن و فکر کشتن مایکل به سرشون نزنه
در مورد آرشیو هم من شخصا هیچ وقت سعی نکردم آرشیو مایکلیم رو کامل کنم
دوست ندارم روزی برسه که ببینم چیز جدیدی از مایکل وجود نداره که من نداشته باشم
کلا دوس دارم همیشه یه چیز جدید از مایکل وجود داشته باشه که من نشنیده یا ندیده باشم برای همین هم هیچ وقت سعی نکردم آرشیوم رو کامل کنم
همیشه دوست دارم برگردم به اون لحظه ای که برای اولین بار ویدیو smooth criminal رو دیدم

الان داری از خودت دفاع میکنی؟!!!!!!!!!!! :D من یکم گیج شدم!

من نمیگم همه یک چاقو یا اسلحه بردارن برن خیابون همه رو بکشن! مثل اینکه شما خیلی فیلم هندی دوست دارین، نه؟

یکم واقع گرا باشین، من میگم اگه یکم غیرت داشته باشین، هااااا فهمیدم، غیرت تو ایران بد معنی شده متاسفانه!

عزیزم، شما اگه بیخیال مایکل نباشین، خودش بسه! یک مثال خیلی خوب براتون میزنم تا بهتر بفهمین!

عرفان، امید و بقیه کسایی که اون شب من با یک اسم دیگه وارد چت رومی که تو سرگرمی آدرسش هست شدم، اونجا من اومدم به اینا گفتم که من رو با مایکل بیشتر آشنا کنین، گفتم که من اطلاعات خاصی از مایکل ندارم، یکم منو راهنمایی کنین! الناز، فکر میکنی جواب منو چی دادن؟ جواب منو اینطوری دادن که، شما اگه میخواین مایکلی بشین که هیچی، اگه نمیخواین خب نشین، ما حال بحث نداریم!

بله کلا موفق باشن امجی فن های اینطوری!!!!

آقا اگه ما اینطوری بیخیال نباشیم، خودش میشه غیرت!

در مورد آرشیو هم من نگفتم که هیچکس دنبال آرشیو نره! بیشتر امجی فن ها، تمام تلاششون اینه که مثلا فلان کنسرت رو داشته باشن! مثلا الان یک سایت زده شده که، فقط لینک دانلود میذاره! خودتون میدونین کدوم سایت رو میگم! اونا فکر میکنن دارن بیشترین خدمت رو به مایکل میکنن! خیلی جالبه! بقیه جاها میگن، ما امجی دات کام نمیایم چون نمیشه لینک دانلود بذاریم! میبینی عرفان؟! هیچکس دنبال اطلاعات مایکلی نیست! من میگم این تلاش صد در صدی که همه برای آرشیو صوتی و تصویری میکنن، بیان 50 درصدش بکنن و 50 درصد تلاششون رو برای اطلاعات مایکلی و به قول معروف مایکل شناسی بذارن! و گرنه من خودمم که الان به نظر خیلی ها شاید آرشیوم کامل باشه ولی هنوزم روزانه کلی دارم مایکل دانلود میکنم! ولی دنبال مایکل شناسی هم هستم خب...

نفسم بند اومد!!! :D
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam, شاپرک

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.798 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا