BAD 25th Anniversary
13 سال 2 ماه قبل #25290
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
خوب بچه ها، واید اسکرین که از مریخ نمیاد! باید واید اسکرین فیلم برداری شده باشه، اون فیلم ها واید فیلمبرداری نشده، واید شدنشون یه جور گول زدن بیننده است وقتی واقعا واید نیست.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 2 ماه قبل #25301
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
نمیتونم فکر کنم مایکل Leave Me Alone رو واید فیلمبرداری کرده و بعدش با این مدل حال نکرده تا سال ۲۰۰۲! اون هم مایکل جکسون! خب، کمی زمان بره، اما 100 درصد میدونم با دسترسی به اصل فیلم، بدون گول زدن مخاطب، میتونن فیلمها رو تبدیل به وایداسکرین کنن.
پدرخوانده سال 1972 واید فیلمبرداری شده یا درخشش؟! الان با یه مقایسه ساده میفهمید نه تنها از اسکرین چیزی حذف نشده، که اضافه هم شده. با دسترسی به اصل فیلم میشه اینکارو انجام داد، ولی خب، فعلا این جزئیات که به پول مربوط نمیشن ارزش سرمایه گذاری و زمانشون رو ندارن!
پدرخوانده سال 1972 واید فیلمبرداری شده یا درخشش؟! الان با یه مقایسه ساده میفهمید نه تنها از اسکرین چیزی حذف نشده، که اضافه هم شده. با دسترسی به اصل فیلم میشه اینکارو انجام داد، ولی خب، فعلا این جزئیات که به پول مربوط نمیشن ارزش سرمایه گذاری و زمانشون رو ندارن!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR
13 سال 2 ماه قبل #25316
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
شک نداشته باشید که واید به معنی پهن و فیلم برداری در پهنای بیشتریه.
اتفاقا مخصوص به الان هم نیست، سینما در طول تاریخ قاب های متفاوتی داشته و هنوز داره،
الان چون معمولا فیلم ها به صورت فول اچ تی ارائه می شن و فرمت استاندارش واید هست، گرایش ها به این سمت شده و به خاطر همین مانیتور ها و تلویزیون ها هم به واید تبدیل شدند.
خیلی از فیلم های سینمایی گذشته، واید فیلمبرداری شدن، اکثرا دلیل اون اسکوپ سیاه بالا و پایین تصویر هم همینه.
خیلی از فیملهای اورجیتال واید هم برای نمایش عمومی و خانگی به حالت غیر واید تبدیل شدن.
واید رو میشه غیر واید کرد اما برعکسش نه.
اتفاقا مخصوص به الان هم نیست، سینما در طول تاریخ قاب های متفاوتی داشته و هنوز داره،
الان چون معمولا فیلم ها به صورت فول اچ تی ارائه می شن و فرمت استاندارش واید هست، گرایش ها به این سمت شده و به خاطر همین مانیتور ها و تلویزیون ها هم به واید تبدیل شدند.
خیلی از فیلم های سینمایی گذشته، واید فیلمبرداری شدن، اکثرا دلیل اون اسکوپ سیاه بالا و پایین تصویر هم همینه.
خیلی از فیملهای اورجیتال واید هم برای نمایش عمومی و خانگی به حالت غیر واید تبدیل شدن.
واید رو میشه غیر واید کرد اما برعکسش نه.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #25317
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
توی اینجا خونده بودم که یک کنسرت کامل نیست و میکسه .
www.myplaydirect.com/michael-jackson/
شایدم من اشتباه ترجمه کردم . این جمله رو میگم :
مگر این که Warner Bros به دادمون برسه .
www.myplaydirect.com/michael-jackson/
شایدم من اشتباه ترجمه کردم . این جمله رو میگم :
This DVD is not a compilation of performances, but rather one complete show, exactly as Michael performed it for Prince Charles, Princess Diana and the 72,000 fans ....
راجب واید اسکرین هم از نظر من واید اسکرین داریم تا واید اسکرین . یکی هست مثل Another Part of Me Special که یکم از پایین و بالا تصویر زده شده خیلی بد شده . یکی داریم مثل مونوالکر . توی Man In the Mirror از کنسرت نیویورک استفاده کردن بعد چرا نتونن کل کنسرت رو بلوری بدن بیرون ؟ یا همین Vision واید اسکرین هاش خیلی بد بود . من فکر میکنم سونی و بنیاد مایکل یا هر کمپانی که مسئول انتشار این کنسرت ها و ویدئو ها هست نمیخوان با کیفیت بهتر منتشر کنن .مگر این که Warner Bros به دادمون برسه .

www.fullmjj.ir
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by mohammad.
کمتر
بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25328
توسط e r o s
میدونم حمید اما تو جواب منو ندادی، Leave Me alone اسکوپ داره عزیزم، یعنی فقط همین در طول عمر هنری مایکل واید فیلمبرداری شده؟!
واید دیجیتالی که من میگم با قالب 35 میلیمتری خیلی فرق داره. آره، وقتی LMA اینطوره یعنی مایکل با این لنز فیلمبرداری میکرده.
عزیزم در جریان قالبها هستم. بخشی از کارمه. خاطرم هست که پدرخوانده 35 میلیمتری فیلمبرداری شده اما بعدها یه تیم تخصصی روی فریم به فریمش کار کردن تا تبدیل به چیزی که الآن میبینیم میشه با نام رستوریشن. 1920 * 1080 که الآن میبینیم هیچ شباهتی به 35 میلیمتری که ازش یاد میکنیم هم نداره.
فقط مایکل جکسون از این قائله دور افتاده؟
تیمهای بازسازی فیلمهای قدیمی چنان جادویی به کار میبندن که نامشون در تیتراژ پایانی هم به نمایش میآد. فقط برای مایکل جکسون چنین چیزی نیست.
این تیمها با دسترسی به اصل حلقههای فیلم عظیم فریم رو به دلخواه در میارن (فریمی مثل 35 میلیمتری رو.)
نه دوست من اینجا نوشته این کنسرت میکس نیست.
واید دیجیتالی که من میگم با قالب 35 میلیمتری خیلی فرق داره. آره، وقتی LMA اینطوره یعنی مایکل با این لنز فیلمبرداری میکرده.
عزیزم در جریان قالبها هستم. بخشی از کارمه. خاطرم هست که پدرخوانده 35 میلیمتری فیلمبرداری شده اما بعدها یه تیم تخصصی روی فریم به فریمش کار کردن تا تبدیل به چیزی که الآن میبینیم میشه با نام رستوریشن. 1920 * 1080 که الآن میبینیم هیچ شباهتی به 35 میلیمتری که ازش یاد میکنیم هم نداره.
فقط مایکل جکسون از این قائله دور افتاده؟
تیمهای بازسازی فیلمهای قدیمی چنان جادویی به کار میبندن که نامشون در تیتراژ پایانی هم به نمایش میآد. فقط برای مایکل جکسون چنین چیزی نیست.
این تیمها با دسترسی به اصل حلقههای فیلم عظیم فریم رو به دلخواه در میارن (فریمی مثل 35 میلیمتری رو.)
نه دوست من اینجا نوشته این کنسرت میکس نیست.
کمتر
بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25329
توسط e r o s
لنز وایدی که ازش صحبت میکنیم تنها کاری که انجام میده فیلمبرداری مستطیلی نیست. فیلمبرداری وسیعه، چه مربع چه مستطیل درش بیاری، ماهیتش واید هست. (با مربع کردنش نمیتونیم تصویرو تبدیل به تصویری که لنزهای عادی میدن در بیاریم.)
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.599 ثانیه