Skip to main content

عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #180 توسط HessaMJ
من نسخه Xbox با کینکت بازی کردم و کلی ی ی ی ی حا ا ا ا ا ل ل ل ل ل کردم با ا ا ا ش . . .

این نکته رو هم بگم که در کینکت کل بدنتون رو اسکن می کنه و میدونین که 90% رقص مایکل با پا بودش.
ولی در Wii و PS3 فقط دستتون رو شناسایی می کنه. حالا وقت کردم یه فیلم از رقص با Xbox می زارم. :lol: :kiss: :kiss:

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #181 توسط HessaMJ
در ضمن وسط رقصها اگه حرکتای مایکل رو درست انجام بدین با کل بدنتون یه هو شما که خودتون توی بازی هستین با عکس مایکل جایگزین میشین...

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #182 توسط شايان

HessaMJ نوشته: من نسخه Xbox با کینکت بازی کردم و کلی ی ی ی ی حا ا ا ا ا ل ل ل ل ل کردم با ا ا ا ش . . .

این نکته رو هم بگم که در کینکت کل بدنتون رو اسکن می کنه و میدونین که 90% رقص مایکل با پا بودش.
ولی در Wii و PS3 فقط دستتون رو شناسایی می کنه. حالا وقت کردم یه فیلم از رقص با Xbox می زارم. :lol: :kiss: :kiss:

آهان!!!اين شد اين فيلم رو حتما درست كن دمت گرم...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #183 توسط Sam
نظر ها واقعاً جالب بود:pinch:
لااقل من تونستم بازی رو اوريجينال تهيه کنم و داشته باشم ولی توی Xbox که اينطوری نيست

حميد به نظرت کيفيت بازی کپی دی وی دی Xbox با بازی اوريجينال بلو ری ps3 يکيه ؟؟؟!!!
از تو انتظار نداشتم

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #184 توسط شايان
از نظر گيم پلي فرقي نميكنه كه نسخه اصل xbox360 رو بگيريم يا كپيش رو!اما از نظر ساپورت حمايت و خدماتي كه ارائه ميشه كاملا بهت حق ميدم اورجينال خريدن يك چيز ديگه است سامي!!!

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #185 توسط Reza

samijackson1958 نوشته: نظر ها واقعاً جالب بود:pinch:
لااقل من تونستم بازی رو اوريجينال تهيه کنم و داشته باشم ولی توی Xbox که اينطوری نيست

حميد به نظرت کيفيت بازی کپی دی وی دی Xbox با بازی اوريجينال بلو ری ps3 يکيه ؟؟؟!!!
از تو انتظار نداشتم

معلومه که یکی نیست! بحث سر کینکت و موو بود، فناوریه به کار رفته توو کینکت خیلی جالبتر و بهتر مخصوصا برای این بازی که حسام هم توضیحشو داد، البته سامی پی اس 3 دیگه هک شده و میشه بازی هارو از رو هارد اجرا کرد! با این حال اورجینال خریدن بازی ها یه چیز دیگه ست و هزار برابر بهتر از اینه که همون بازی رو با چندتا دی وی دی معمولی توو ایکس باکس بازی کنی! بلوری اورجینال کجا و دی وی دیی ه کپی کجا!

I am a cage, in search of a bird
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Reza.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.287 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا