- تشکرهای دریافت شده: 9
عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
این نکته رو هم بگم که در کینکت کل بدنتون رو اسکن می کنه و میدونین که 90% رقص مایکل با پا بودش.
ولی در Wii و PS3 فقط دستتون رو شناسایی می کنه. حالا وقت کردم یه فیلم از رقص با Xbox می زارم. :lol: :kiss: :kiss:
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 1424
HessaMJ نوشته: من نسخه Xbox با کینکت بازی کردم و کلی ی ی ی ی حا ا ا ا ا ل ل ل ل ل کردم با ا ا ا ش . . .
این نکته رو هم بگم که در کینکت کل بدنتون رو اسکن می کنه و میدونین که 90% رقص مایکل با پا بودش.
ولی در Wii و PS3 فقط دستتون رو شناسایی می کنه. حالا وقت کردم یه فیلم از رقص با Xbox می زارم. :lol: :kiss: :kiss:
آهان!!!اين شد اين فيلم رو حتما درست كن دمت گرم...
لااقل من تونستم بازی رو اوريجينال تهيه کنم و داشته باشم ولی توی Xbox که اينطوری نيست
حميد به نظرت کيفيت بازی کپی دی وی دی Xbox با بازی اوريجينال بلو ری ps3 يکيه ؟؟؟!!!
از تو انتظار نداشتم
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
- تشکرهای دریافت شده: 1424
samijackson1958 نوشته: نظر ها واقعاً جالب بود:pinch:
لااقل من تونستم بازی رو اوريجينال تهيه کنم و داشته باشم ولی توی Xbox که اينطوری نيست
حميد به نظرت کيفيت بازی کپی دی وی دی Xbox با بازی اوريجينال بلو ری ps3 يکيه ؟؟؟!!!
از تو انتظار نداشتم
معلومه که یکی نیست! بحث سر کینکت و موو بود، فناوریه به کار رفته توو کینکت خیلی جالبتر و بهتر مخصوصا برای این بازی که حسام هم توضیحشو داد، البته سامی پی اس 3 دیگه هک شده و میشه بازی هارو از رو هارد اجرا کرد! با این حال اورجینال خریدن بازی ها یه چیز دیگه ست و هزار برابر بهتر از اینه که همون بازی رو با چندتا دی وی دی معمولی توو ایکس باکس بازی کنی! بلوری اورجینال کجا و دی وی دیی ه کپی کجا!
I am a cage, in search of a bird