Skip to main content

عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12535 توسط mohammad
بچه ها این اصلا ایمیل نمیخواد اون پایین فقط کامنت تون رو خواسته نگفته که ایمیل بدید
من هر روز میخوام رای بدم با گوشی هم دارم رای میدم شما هم همین کارو بکنید چون فکر کنم همه دارن همین کارو میکنن فقط ما نیستیم که

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

• Nasim
  • نويسنده موضوع
  • آفلاین
  • Wanna Be Starting Something
  • I Owe Every Thing To You
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12537 توسط Nasim
همونطور که علی گفت نظرسنجی های اینترنتی نمیتونه دقیقا حقیقت باشه . هر چند که میتونه بهش نزدیک باشه . الان موضوع اینه که مایکل بهترین بوده و ما نباید بذاریم با یک رای گیری آبکی اسمش پایین بیاد !!!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s, blackfire

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #12572 توسط blackfire
:guitar2:

علم و دانش همان قدرت است ...
Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by blackfire.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12575 توسط Nikolay

Nasim نوشته: همونطور که علی گفت نظرسنجی های اینترنتی نمیتونه دقیقا حقیقت باشه . هر چند که میتونه بهش نزدیک باشه . الان موضوع اینه که مایکل بهترین بوده و ما نباید بذاریم با یک رای گیری آبکی اسمش پایین بیاد !!!

این که نشد حرف ! یکی میگه سلن دیون بهترین بوده یکی مایکل. هر کس نظری داره. نظر من اینه که تو آهنگ های عاشقانه سلن دیون بهتر بود. با تقلب و چند بار رای دادن وضع بدتر میشه حالا به فرض این که مایکل رفت بالا ولی با تقلب فایده ای نداره. این رای گیری هم به هیچ عنوان حقیقت رو نشون نمیده.
هر کس یک رای.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nikolay.

• Nasim
  • نويسنده موضوع
  • آفلاین
  • I Owe Every Thing To You
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12589 توسط Nasim
خب عزیزم شما به سلن دیون رای بده ! اینجا آزادی اندیشه وجود داره . هرکس میتونه هر نظری رو که داره اعمال کنه ! حد آزادی هم به بی نهایت میل میکنه !

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12592 توسط Nikolay
اصلا تو منظورمو فهمیدی ؟!
من نگفتم آزادی اندیشه وجود نداره تو اون سایت ، هر کس میتونه به هر کی خواست رای بده گفتم با تقلب چیزی درست نمیشه ! مطمئنا مایکل هم دوست نداره با تقلب تو رای گیری ها مقام اول بشه.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nikolay.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.409 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا