Skip to main content

The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #18663 توسط Nasim

Jam

نخستین آهنگ آلبوم Dangerous

چهارمین تک آهنگ آلبومDangerous

دومین آهنگ آلبوم This Is It

منتشر شده در امریکا : 13 جولای 1992

منتشر شده در اروپا: 27 سپتامبر 1992

ضبط شده : سال 1991

پاپ/فانک/هیپ هاپ

لیبل : اپیک

ترانه و آهنگ : مایکل جکسون

تهیه کننده : مایکل جکسون ، تدی رایلی ، بروس سوئیدن ، رنه مور

موسیقی : مایکل جکسون ، تدی رایلی ، بروس سوئیدن ، رنه مور

خواننده اصلی و پس زمینه : مایکل جکسون

ضبط : بروس سوئیدن ، تدی رایلی ، دیو وی

تنظیم :مایکل جکسون ، رنه مور ، بروس سوئیدن ، تدی رایلی

تنظیم صدا : مایکل جکسون

اجرای رپ : هوی دی (Heavy D)

کیبورد : رنه مور ، تدی رایلی ، بروس سوئیدن ، برد باکسر

گیتار : تدی رایلی

درامز: تدی رایلی ، بروس سوئیدن

در تاریخ 11 جولای 1992 به رتبه ئ 64 جدول تک آهنگهای ایالات متحده وارد شده و در 8 آگوست 1992 به رتبه ئ 26 رسیده و در طول 14 هفته در جدول باقی مانده است .

در تاریخ 12 سپتامبر 1992 به رتبه ئ 14 جدول تک آهنگ های بریتانیا وارد شده و در 19 سپتامبر 1992 به رتبه ئ 13 رسیده و در طول 5 هفته در جدول باقی مانده است .

در تاریخ 6 می 2006 به رتبه ئ 22 جدول تک آهنگ های بریتانیا( برای دومین بار) وارد شده و در طول یک هفته در این مکان باقی مانده است .
پيوست:
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Nasim.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, شايان, ++ sama, farzam, e r o s, NicoleL2, شاپرک

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #18695 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )
یک نکته ای در مورد قسمت رپی که heavy d میخونه بگم اونم اینکه اگر دقت کرده باشین که صد درصد دقت کردین تکه ای از شعر هوی دی میگه :
Got With Janet
Then With Guy
Now With Michael
Cause It Ain't Hard To...

دلیل اینکه میگه got with janet اینه که سال 1988 3 سال قبل از آهنگ jam یک آهنگ زیبا به نام alright رو با جانت خونده بود که به شخصه اولین آهنگ خارجی بود که من خوشم اومده بود اون موقع که ویدیو داشتیم 4 ساله بودم!!اوایل فکر میکردم مایکل اینه آخه لباس هایی مثل ویدیوی smooth criminal پوشیده بود جانت تو ویدیوش!!!

:mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, e r o s, Nasim, NicoleL2, milad

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #18696 توسط شايان
همچنین مایکل در این آ]نگ و بخصوص آلبوم دنجروس از سبک New Jack Swing در آهنگ ها استفاده کرد باید به اون جداگانه پرداخت.استفاده از این سبک در آلبوم دنجروس جز شاخص ترین استفاده ها در تاریخ موسیقی ا این سبک هستش.

همچنین آهنگ jam در سال 1993 کاندیدای بردن دو جایزه گرمی در شاخه های Best R&B Song - Best Male R&B Vocal Performance شد که متاسفانه موفق به بردن هیچ کدام از جوایز نشد....

كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s, Termeh, Nasim, NicoleL2, شاپرک

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #18769 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )
آلبوم محبوب من !
سبک محبوب من ! ( نیو جک سوئینگ ، سبک کاری خودم هم تو آهنگی که همین الان دارم درست می کنم همینه)

وقتی به آهنگ های آلبوم دنجورس می رسیم بررسی ها به شدت می تونن اوج بگیرند ، تمام آهنگ ها از جمله جم مفهومی و معنوی هستند و توشون خلاقیت به اوج رسیده . الآنه که با خودم می گم کاش آهنگ ها رو آلبوم به آلبوم بررسی می کردیم !
جالبه تو این آلبوم من از نظر عاطفی با جم و بلک اور وایت ارتباط کمتری نسبت به بقیه ترک ها برقرار می کنم اما در مقایسه با آهنگ های بقیه آلبوم های مایکل ، همین آهنگ جم هم یکی از محبوب های منه

تصویر ویدئو این آهنگ با 7AM ( باز هم عدد مورد تاکید مایکل در آلبوم دنجورس ) رو یه تابلوی راهنمایی شروع می شه که نشونه کلمه JAM رو داره .
همینطور هوشمندانه از مایکل جردن استفاده می شه ، چون لقب اون سال های مایکل جردن در بسکتبال جم بوده .
وقتی مایکل جردن خیز برمی داشت و پرش میکرد برای پرتاب توپ توی حلقه ، تماشاچی ها با هم فریاد می زدند : جم ! :clp2: :hilrs:

کره زمین ، توپ بسکتبال و بسکتبال نشونه آدم ها و اتحادشون برای بازی کردن با اون کره . فرقی نمی کنه سیاه باشید یا سفید ، چه مذهبی داشته باشید ، رقصنده باشید یا بسکتبالیست ، شما در یک تیم و در یک بازی قرار دارید

ریتم آهنگ جم بینهایت مدرن بود در زمان خودش و هست در زمان ما ! ریتم های شکسته ، هیجان آور که تند و کند می شه ، Stop می شه و Start می شه . بدون شک مایکل هنگام ضبط و ساخت این اهنگ حالت طبیعی نداشته و در اوج اتصال با عالم ماورای خودش بوده . گیتارهای ریتم بی پروا نواخته می شن و درام خشک و کوبنده ست . :guitar2: هر کیک از ریتم مثل شلاق کوبیده می شه و میکسر سعی کرده خشک ترین و قوی ترین فرکانس رو براش درنظر بگیره . :punisher:
اگر دنبال نابغه این آهنگ می گردید یه راست برید سراغ کسی که میکس آهنگ رو به عهده داشته و بعد سر تعظیم رو جلو خواننده و تنظیم کننده فرود بیارید .
:poker:

برای اولین بار محدوده جدیدی از صدای خودش رو به نمایش گذاشته و دیستورت رو به معنای واقعیش عنصری از خودش نشون می ده تو این آهنگ .
آهنگ کاملا بار مذهبی داره و به نظر من ضد مذهبی ! ^#(^
نمی دونم حسی به من می گه یه ربطی می تونه داشته باشه به جرمین جکسون و مسلمون شدنش و یه ربطی به تغییر دین مایکل تو همون سال ها . :-?

اگر می خواید هوش یک خواننده رو بسنجید دنبال یه آهنگ مثل جم باید ازون فرد گشت
خوندن این اهنگ فقط تکنیک نیست ، فقط احساس نیست ، اکتسابی هم نیست ، هوش و خلاقیت ! :-bd

مایکل خیلی سعی کرده تو این آهنگ خشن و مردونه به نظر برسه و خیلی خواسته تاکید کنه که کلامش استوار و جدیه ! :giveup:

و اما رپ ! ازین زیباتر ؟! خوب حالا در کنار مایکل تو آهنگ ها ازین به بعد چی داریم ؟ رپ !

خیلی پراکنده نوشتم ، راستش بیشتر دوست دارم صحبت بقیه رو در مورد این آهنگ بشنوم .
امیدوارم فرصت کنم در آینده یه بررسی دقیقتر ازین آهنگ رو اینجا بنویسم اما مطمئنم شما به همه نکات قبل از من اشاره خواهید کرد .
:mjj:

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Nemesis865.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, شايان, sirvan, ++ sama, farzam, e r o s, Termeh, Nasim, FeanoR, Nikolay و2 افراد دیگر نیز تشکر کردند.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #18784 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )
مرسی حمید بابت وصف زیبات.
همیشه نگران بودم نکنه صحبت به این آهنگ برسه و زبونم از وصفش بند بیاد که دقیقا همین اتفاق هم افتاد!
آهنگی که با وجود مخالفان بیش از حد پیش‌رو آثار بعدی و تکمیل افسانه مایکل جکسون شد. سبک کاری و مخصوصا استفاده از رپ در کنار مایکل جکسون! همه رو شوکه کرده بود. رپی که از تازه از کناره‌های جوب بلند شده بود و کم‌کم از فحش و حرف‌های بی‌ربط داشت فاصه می‌گرفت.
ساخت این آهنگ شاید بی‌پروا ترین کار مایکل جکسون در عمرش بود.

یکی از کارهای سخت ترجمه ترانه این آهنگ هست که نسیم عزیز به پایان رسوندش.
و خب... حالا چرا جم؟!! چرا استفاده از بی‌ربط‌ترین کلمه برای نشون دادن معنی‌ای که ما براش در نظر گرفتیم؟
برگردان فارسی از این جهت واقعا سخت می‌شه که کل شعر و حتی نامش، دو پهلو و گاهی هزار پهلو می‌شن! و این دست مترجمو از پشت می‌بنده و فقط یک راه پیش رو دوستان فارسی دوست می‌ذاره: اساسا این ترانه رو باید انگلیسی شنید.
جم به معنای انداختن توپ داخل سبد بسکتبال هست. شاید بشه ترانه رو ترجمه کرد "گلش کن!"! اما همه می‌دونیم این معنای کاملی نیست.
همونطور که حمید هم گفت، هدف وحدته. بازی کردن تو یه تیمی که کاملا به تخصصت نامربوطه یا رقصیدن با بزرگ‌ترین انترتینر جهان! مهم اینه که باهم بریم و انجامش بدیم:
"گلش کن! کار شاقی نیست!"

This is BREAKING NEWS

پيوست:
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by e r o s.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Nasim, NicoleL2

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #18820 توسط شايان
یک نکته ای که در مورد موزیک ویدیو وجود داره و میتونه به خوبی معنای آهنگ رو انتقال بده این هست که مایکل سعی میکنه به مایکل جردن رقص یاد بده و مایکل جردن به مایکل بسکتبال!!!

شاید این نکته بیشتر یک جنبه سرگرم کننده داشته باشه اما به خوبی میتونه این نکته رو از موضوع شعر گوشزد کنه که در راه اتحاد و یکرنگی همه به هم کمک میکنن و هر آنچه میدونن در اختیار هم قرار میدن برای رسیدن به هدف و مقصودشون...:mj7: :mjj: :mj9: :scream:

كاربر(ان) زير تشكر كردند: ++ sama, e r o s, Nasim, NicoleL2, شاپرک

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.214 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا