Skip to main content

The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: می‌خواهی چیزی را شروع کرده باشی)

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #10199 توسط شايان
به نظر من این آهنگ از لحاظ معنی امسش برای شروع جالب بود که متوانست معنای اینکه میخواهیم ساعاتی فوق العاده داشته باشیم را شروع کنیم اما از طرفی به نظرم این از بعد سلیقه مایکل بوده که این آهنگ را بع عنوان آهنگ اول اجرا میشده....من خودم به شخصه اصلا دوست نداشتم این آهنگ در ابتدای تور this is it اجرا بشه به شخصه jam و bad رو بیشتر ترجیح میدادم...البته به نظرم هرگز این آهنگ در اجرای live به زیبایی خود آهنگ در نیامد یعنی مثل خود آهنگ نشد...به دلیل نوع خاص خوندن و ضبطش...تنها آهنگی بود که من دیدم اجرای زنده اش مثل خود آهنگ نشد.....البته اجرای this is it این آهنگ از همه بهتر بود به نظرم

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by شايان.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #10202 توسط mohammad
به نظر من این اهنگ توی کنسرت ها بهتر از خود اهنگ بوده و هر موقع میخوام این اهنگو گوش بدم . ترجیح میدم اجرا بخارست و یا هیستوری رو ببنم . چون هیجان بیشتری داره و من بیشتر خوشم میاد . مخصوصا اون قسمتی که مایکل با رقصنده هاش به گوشه سن میرن و بعد از چند حرکت رقص زیبا به طور ناگهانی یه جا مثل مجسمه وای می ایستن و دوباره به طور ناگهانی مایکل با گفتن جمله ای دوباره اهنگ رو شروع میکند .o|~ :hilrs:

راجب TII هم باید بگم که هم طور که تو تمریناتش دیدید . خیلی چیزا فرق کرده . اونجور که من متوجه شدم مایکل با یک روبات روی صحنه می اومد و وقتی ازش اومد بیرون شروع به اجرا Wbss میکرد و وقتی به جایی میرسید که مثل همیشه با دیگر رقصنده ها به گوشه سن میرفت و اهنگ متوقف می شد . اینبار مایکل تنها اینکارو میکرد و بعد از پند ثانیه رقصنده ها به روی صحنه پرتاب میشدن و با تمام شدن اهنگ و شروع شدن اهنگ Jam چند رقصنده دیگر هم به روی صحنه پرتاب میشدن . اگه اینطور بوده که به نظرم عالیه . شاید اون هیجان که در دنجرس تور و یا هیستوری تور به تماشا چیا نمیداد و شاید هم بهتر از بقیه تور های مایکل بود . مثلا کسی نمیتونه با دیدن تمرین دنجرس تور بگه که این اجرا خوبه یا بده . چون تو تمرین خیلی از جلوه ها و غیره انجام نمیشه و یا تموم نور ها روشن نخواهد بود .
امیدوارم در سال های بعد تمرین های بیشتری از TII منتشر بشه .:MJ2:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #10214 توسط farzam
نه اين كه اهنگاي تند مايكل و دوس نداشته باشم....مثل بقيه اهنگا نيس واسم...البته به غير از تو ماشين...تو ماشين اهنگاي اينجوري و كه ميزارم كم كم پرواز ميكنم ديگه...

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #10248 توسط e r o s
مرسی وحید نظرت جالبه! اما بنظرم می شد واسه این هم یه داستانی بسیار زیبا ساخت؛ البته مسئله زمان خیلی مهمه که مایکل اون موقع به هیچ وجه نداشته. این از 4 آهنگ برتر Thriller هست و اینو بخاطر کردیت های فراوان منتقدان بش نسبت دادن.

m.yMJJ مرسی برای ترجمه ای که آوردی، اما این ترجمه به هیچ وجه صحیح نیست. گرچه می دونم با عشق انجام شده.
دارم روی ترجمه کار می کنم و به زودی قرارش می دم.

کی مفهومه قطعه ی مانو دیبانگو رو می دونه؟ mamase mamasa mamakusa!

This is BREAKING NEWS

كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #10302 توسط Jasmine Jackson-mjforever
این اهنگ واقعا مورد علاقه ی منه
مخصوصا از از هاش خیلی خوشم میا
ریتم های مثل اهنگ های فلامنکو و لاتین اون تیکه ای که نمیدونم معنیش چیه و ریانا هم توی اهنگش استفاده کرده. ریتمش
فکر کنم اگر ویدیو داشت عالی میشد

mj for ever....

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #10315 توسط FeanoR
خب بریم سر ریتم "Mama-say mama-sah ma-ma-coo-sah" این اصل ریتم هستش که این تو یک آهنگ دیگه هم به کار رفته که اسم آهنگش Soul Makossa از Manu Dibango هستش که این ریتم رو میشه از دو جهت برای مایکل از دو مورد مورد بررسی قرار داد یکی اینکه مایکل از این آهنگ خوشش اومده و از ریتمش استفاده کرده که همین امر باعث شد که Manu Dibango از مایکل شکایت کردش و مایکل بیرون دادگاه حل وفصلش کرد اینم قابل توجه هستش و این ریتم رو "Refrain" درست کرده برای آهنگ Manu Dibango که این طرف کارش همینه یعنی "chorus"هایی به این شکل مثل این:
There lived a lady by the North Sea shore,

Lay the bent to the bonny broom

Two daughters were the babes she bore.

Fa la la la la la la la la.

As one grew bright as is the sun,

Lay the bent to the bonny broom

So coal black grew the other one.

Fa la la la la la la la.

و تو آهنگ Don't Stop the Music از ریحانا که این قسمت رو میگه به تقلید از آهنگ WBSS که نشون میده منظور کل آهنگش مایکل هست یعنی Michael Don't Stop the Music و تو یک آهنگ دیگه ش به نام Disturbia از ریحانا یک قسمت به همین مانند درست کرده

ولی یکی اینکه برای معنیش هست که همچینم بی ربط نیست با معنی خود آهنگ

این تیکه Mama-say mama-sah ma-ma-coo-sah به چند زبون معنی میده(هندی و فرانسوی و آلمانی)البته این تیکه یعنی ma sah تو هندی معنی نمیده و sah تو فرانسه معنی نمیده و تیکه Mama هم تو اسپانیش معنی میده هم تو انگلیش و لاتین که معنیش میشه "مادر" کلمه say که تو خود انگلیسی میشه "گفتن"و کلمه sah تو آلمانی میشه "دیدن" و کلمه ma تو فرانسه به معنی "من" ولی در زبون های اسپانیایی و آلمانی و هندی و انگلیسی میشه "کارشناسی ارشد"(البته مخفف هستش) که ربطی نداره ولی در ایتالیایی میشه"اما" و کلمه coo تو انگلیسی اگه به صورت اسم بگیریم میشه "صدای کبوتر یا همون زمزمه کبوتر" اگه صفت بگیریم میشه "بغبغو کردن" که صدای کفتر ماده هستش(البته این صدای کفتر نر هستش ولی معنی نمیده نمیدونم چرا ولی از تجربه خودم فهمیدم که میشه COO COO کردن کفتر نر) و یک معنی دیگه هم داره تو انگلیسی که میشه "زمزمه کردن با ادا کردن" و این معنی آخر توی زبون های آلمانی و اسپانیایی و فرانسه هم همین معنی رو میده

و به نظر من این معنی میشه ولی اگه کسای دیگه تو ترجمه یا نظری دارن بگن ولی نظر من اینه میشه"مامان با زمزمه آهسته بگو که ادای منو دیدی" که فکر کنم "ادا"میشه همون کارهایی که مامان خوشش بیاد ازش یک چیزی تو این مایه ها که معنی آخرش که نظر خودم هست میشه "مامان با زمزمه(آهسته)بگو که کارهای(چاپلوسی)های منو دیدین"این دو تا ترجمه آخر نظر من بودش و بقیه هم ترجمه کنن شاید به معنی بهتری دست یافتن
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.599 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا