- تشکرهای دریافت شده: 1424
مکس پین 3
13 سال 2 هفته قبل #27218
توسط شايان
گویا دیگه از عکس هایی که داستان مراحل رو تعریف میکرد خبری نیست تو بزی مکس حسابی داغون شده و معتاد به قرص های روان گردان واقعا از فرض برزیل و گرماش در تضاد با سرمای گذشته یک حس دیگه ای رو ایجاد میکنه...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 2 هفته قبل #27219
توسط AM!N
من مدتی هست بازی رو تموم کردم . باید بگم از نظر تکنیک های گرافیکی بین بازی های سوم شخص تمام دوران ها فعلآ اول هست . و اما در مورد داستان . به شخصه صحنه ای که مکس تصمیم عجیبی گرفت و موهاشو از ته تراشید کلی ذوق کردم ! قبول دارم بعضی جاها محیط بازی مثل سری های قبل نیست ولی همون قسمتها هم خود کاراکتر رمز آلود مکس خیلی خوب به تصویر کشیده شده و احساس بدی به بازیکن نمیده . درکل به عنوان یه بازی سرگرم کننده قبولش دارم .
اما خوب هیچوقت جای سری 1 این بازی رو نمیگیره . دلیلش هم این هست که اون دوران توقعات بازیکنان به اندازه الان نبود و مکس پین 1 یه بازی فراتر از انتظار بود براشون . مطمئنآ اگه همین مکس پین 3 یک دهه پیش منتشر میشد تبدیل به خاطرات کودکی خیلیا میشد ! ولی باید قبول کنیم زمونه دیگه عوض شده و بزرگترین شاهکارها تو صنعت بازی هم به اون اندازه بازیکن رو راضی نمیکنه .
اما خوب هیچوقت جای سری 1 این بازی رو نمیگیره . دلیلش هم این هست که اون دوران توقعات بازیکنان به اندازه الان نبود و مکس پین 1 یه بازی فراتر از انتظار بود براشون . مطمئنآ اگه همین مکس پین 3 یک دهه پیش منتشر میشد تبدیل به خاطرات کودکی خیلیا میشد ! ولی باید قبول کنیم زمونه دیگه عوض شده و بزرگترین شاهکارها تو صنعت بازی هم به اون اندازه بازیکن رو راضی نمیکنه .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27530
توسط AM!N
داستان در مورد زندگی جدید و ناخواسته مکس به عنوان محافظ شخصی برای یه خانواده پولدار برزیلی هست . که توی کارش زیاد موفق نمیشه و خاطرات از دست دادن زنش دوباره با کشته شدن دونه دونه زنای اون خانواده و اطرافیانشون براش تکرار میشه .
مکس وضعیت آشفته ای داره و همش در حالت مستی و آشفتگی روحی دیده میشه ...
شاید 20 یا 30 درصد بازی تو کوچه های شهر ریو روایت شده .
از نظر تنوع لوکیشن ها خوب عمل شده و بازی تو جاهای مختلفی مثل بندر تاریک روستایی ، قبرستون ، فرودگاه ، خیابون شهری ، ساختمان مخروبه ، کشتی مسافری و خیلی جاهای دیگه جریان داره .شکل و شمایل خود کاراکتر مکس هم در طول بازی دچار تغییرات میشه . درکل نمره بالایی باید به این بازی داد !
نه خبری از کمیک نیست . درواقع مکس در حین بازی راوی داستانش هست . خیلی هم پیچیده کردنش و اگه حواست نباشه نمیفهمی چی شد داستان . کات های زیادی به آینده و گذشته داره . من خودم آخر نفهمیدم مکس توی کدوم زمان داشت روایت میکرد داستان رو !e r o s نوشته: خبری از کمیکهای محبوبمون با اون صدای سرد و یخ زده هست؟
چند درصد بازی تو هوای داغ و روشن برزیله؟
داستان در مورد زندگی جدید و ناخواسته مکس به عنوان محافظ شخصی برای یه خانواده پولدار برزیلی هست . که توی کارش زیاد موفق نمیشه و خاطرات از دست دادن زنش دوباره با کشته شدن دونه دونه زنای اون خانواده و اطرافیانشون براش تکرار میشه .
مکس وضعیت آشفته ای داره و همش در حالت مستی و آشفتگی روحی دیده میشه ...
شاید 20 یا 30 درصد بازی تو کوچه های شهر ریو روایت شده .
از نظر تنوع لوکیشن ها خوب عمل شده و بازی تو جاهای مختلفی مثل بندر تاریک روستایی ، قبرستون ، فرودگاه ، خیابون شهری ، ساختمان مخروبه ، کشتی مسافری و خیلی جاهای دیگه جریان داره .شکل و شمایل خود کاراکتر مکس هم در طول بازی دچار تغییرات میشه . درکل نمره بالایی باید به این بازی داد !
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by AM!N.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 1 هفته قبل #27550
توسط AM!N
ولی بازم میگم از نظر محیط سرد و نوستالژیک هیچوقت به شماره 1 نمیرسه . البته اگه سعی میکردن مثل سری 1 بسازن احتمالآ شکست بدی میخوردن . گیمر های امروزی تنوع طلبی خیلی زیادی دارن . و این بازی به خوبی این مساله رو رعایت کرده . داستان و محیط مدام در حال تحول هست ...
اگه فضا و گرافیک مناسبش رو داری حتمآ بازی کن . (حجم بازی حدود 30 گیگ هست)
تمرکزشون بیشتر تو جذاب شدن بازی همسو با بازی های این دوران بوده . مخصوصآ جلوه های گرافیکی مثل Bullet Cam که واقعآ فوقالعاده کار شده و نظیرش رو جایی ندیدم .e r o s نوشته: مرسی عزیزم حسابی مشتاقم کردی. با این تفاسیر فکر میکنم در زنده کردن یه خاطره قدیمی به بهترین نحو ممکن عمل کردن، درسته؟
ولی بازم میگم از نظر محیط سرد و نوستالژیک هیچوقت به شماره 1 نمیرسه . البته اگه سعی میکردن مثل سری 1 بسازن احتمالآ شکست بدی میخوردن . گیمر های امروزی تنوع طلبی خیلی زیادی دارن . و این بازی به خوبی این مساله رو رعایت کرده . داستان و محیط مدام در حال تحول هست ...
اگه فضا و گرافیک مناسبش رو داری حتمآ بازی کن . (حجم بازی حدود 30 گیگ هست)
زمان ایجاد صفحه: 0.445 ثانیه