Skip to main content

مکس پین 3

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #27218 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک مکس بین 3
گویا دیگه از عکس هایی که داستان مراحل رو تعریف میکرد خبری نیست تو بزی مکس حسابی داغون شده و معتاد به قرص های روان گردان واقعا از فرض برزیل و گرماش در تضاد با سرمای گذشته یک حس دیگه ای رو ایجاد میکنه...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #27219 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک مکس پین 3
من مدتی هست بازی رو تموم کردم . باید بگم از نظر تکنیک های گرافیکی بین بازی های سوم شخص تمام دوران ها فعلآ اول هست . و اما در مورد داستان . به شخصه صحنه ای که مکس تصمیم عجیبی گرفت و موهاشو از ته تراشید کلی ذوق کردم ! قبول دارم بعضی جاها محیط بازی مثل سری های قبل نیست ولی همون قسمتها هم خود کاراکتر رمز آلود مکس خیلی خوب به تصویر کشیده شده و احساس بدی به بازیکن نمیده . درکل به عنوان یه بازی سرگرم کننده قبولش دارم .
اما خوب هیچوقت جای سری 1 این بازی رو نمیگیره . دلیلش هم این هست که اون دوران توقعات بازیکنان به اندازه الان نبود و مکس پین 1 یه بازی فراتر از انتظار بود براشون . مطمئنآ اگه همین مکس پین 3 یک دهه پیش منتشر میشد تبدیل به خاطرات کودکی خیلیا میشد ! ولی باید قبول کنیم زمونه دیگه عوض شده و بزرگترین شاهکارها تو صنعت بازی هم به اون اندازه بازیکن رو راضی نمیکنه .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27516 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک مکس پین 3
خبری از کمیک‌های محبوب‌مون با اون صدای سرد و یخ زده هست؟
چند درصد بازی تو هوای داغ و روشن برزیله؟

This is BREAKING NEWS

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27530 توسط AM!N

e r o s نوشته: خبری از کمیک‌های محبوب‌مون با اون صدای سرد و یخ زده هست؟
چند درصد بازی تو هوای داغ و روشن برزیله؟

نه خبری از کمیک نیست . درواقع مکس در حین بازی راوی داستانش هست . خیلی هم پیچیده کردنش و اگه حواست نباشه نمیفهمی چی شد داستان . کات های زیادی به آینده و گذشته داره . من خودم آخر نفهمیدم مکس توی کدوم زمان داشت روایت میکرد داستان رو !
داستان در مورد زندگی جدید و ناخواسته مکس به عنوان محافظ شخصی برای یه خانواده پولدار برزیلی هست . که توی کارش زیاد موفق نمیشه و خاطرات از دست دادن زنش دوباره با کشته شدن دونه دونه زنای اون خانواده و اطرافیانشون براش تکرار میشه .
مکس وضعیت آشفته ای داره و همش در حالت مستی و آشفتگی روحی دیده میشه ...
شاید 20 یا 30 درصد بازی تو کوچه های شهر ریو روایت شده .
از نظر تنوع لوکیشن ها خوب عمل شده و بازی تو جاهای مختلفی مثل بندر تاریک روستایی ، قبرستون ، فرودگاه ، خیابون شهری ، ساختمان مخروبه ، کشتی مسافری و خیلی جاهای دیگه جریان داره .شکل و شمایل خود کاراکتر مکس هم در طول بازی دچار تغییرات میشه . درکل نمره بالایی باید به این بازی داد !
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by AM!N.

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27536 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک مکس پین 3
مرسی عزیزم حسابی مشتاقم کردی. با این تفاسیر فکر می‌کنم در زنده کردن یه خاطره قدیمی به بهترین نحو ممکن عمل کردن، درسته؟

This is BREAKING NEWS

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27550 توسط AM!N

e r o s نوشته: مرسی عزیزم حسابی مشتاقم کردی. با این تفاسیر فکر می‌کنم در زنده کردن یه خاطره قدیمی به بهترین نحو ممکن عمل کردن، درسته؟

تمرکزشون بیشتر تو جذاب شدن بازی همسو با بازی های این دوران بوده . مخصوصآ جلوه های گرافیکی مثل Bullet Cam که واقعآ فوقالعاده کار شده و نظیرش رو جایی ندیدم .
ولی بازم میگم از نظر محیط سرد و نوستالژیک هیچوقت به شماره 1 نمیرسه . البته اگه سعی میکردن مثل سری 1 بسازن احتمالآ شکست بدی میخوردن . گیمر های امروزی تنوع طلبی خیلی زیادی دارن . و این بازی به خوبی این مساله رو رعایت کرده . داستان و محیط مدام در حال تحول هست ...
اگه فضا و گرافیک مناسبش رو داری حتمآ بازی کن . (حجم بازی حدود 30 گیگ هست)

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.445 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا