مشکلات (باگ ها)
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #14720
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: مشکلات (باگ ها)
به خاطر تغییر سرور هست. مشکل پیچیدهای نیست فقط باید کد تغییر کنه. اما خیلی زیاد وقت گیره به خاطر حجم بسیار زیاد اخبار. بیشتر از 3 هزار عنوان خبری باید دونه دونه بطور دستی ادیت بشه و وقت میبره. قرار بود من این کارو انجام بدم که به خاطر فشار کاری این مدت عقب افتاد متاسفانه. مسئولیتش با حمید نیست چون خودم خواستم این کار رو بذاره به عهدهی من چون یک سری اصلاحات دیگه هم در اخبار لازم بود. در حال انجامش هستم. یه مدت صبر کنید. طی این مدت سال 2010 کاملا ادیت شده و دسته بندیهاش اصلاح شده. سالهای قبلی هم به همین منوال داره جلو میره.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by Elnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 11 ماه قبل #14728
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: مشکلات (باگ ها)
خوب ممون اگر درستش میکنید. اخه منم میخوام همه شو بگیرم و واسه خودم ذخیره کنم
13 سال 10 ماه قبل #15768
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: مشکلات (باگ ها)
منم سره این قضیه کلی اذیت شدم وقتی داشتم یه چی مینوشتم یهو آخرش میگفت باید وارد بشید یعنی خودش منو از سیستم میبرد بیرون

www.FullMJJ.IR [/size]
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 10 ماه قبل #16415
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: مشکلات (باگ ها)
انگار یه مشکلی برای لینک هایی با فرمت flv که قبلا تو سرور سایت اپلود شدن پیش اومده که خراب شده.
13 سال 9 ماه قبل #16639
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: مشکلات (باگ ها)
دوستان یه مشکله جدیدی که چند روزه پیش اومده اینه که وقتی یه پست میخوایم بدیم اون پست میشه یه تاپیکه جدید مثه تاپیکی که مایکلا ایجاد کرد :
پاسخ:آموزش کامپیوتر و اینترنت من هم تو این چند روزه 3 تا اینجوری ایجاد کردم نمیدونم مشکل چیه
یه مشکله دیگه اینه که من وقتی میخوام با گوشی چیزی از سایت دانلود کنم تا 471 کیلیبایت دانلود میکنه بعد پاز میشه و دیگه نمیره
آخه اینترنته گوشیم نامحدوده و چیزایه سنگین رو با گوشیم دانلود میکنم
خیلی دلم میخواد اون کنسرت ولز و اونی که برا ایمورتال ساختنو ببینم ولی حجم هاشون بالاست
پاسخ:آموزش کامپیوتر و اینترنت من هم تو این چند روزه 3 تا اینجوری ایجاد کردم نمیدونم مشکل چیه
یه مشکله دیگه اینه که من وقتی میخوام با گوشی چیزی از سایت دانلود کنم تا 471 کیلیبایت دانلود میکنه بعد پاز میشه و دیگه نمیره
آخه اینترنته گوشیم نامحدوده و چیزایه سنگین رو با گوشیم دانلود میکنم
خیلی دلم میخواد اون کنسرت ولز و اونی که برا ایمورتال ساختنو ببینم ولی حجم هاشون بالاست

www.FullMJJ.IR [/size]
13 سال 9 ماه قبل #19061
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: مشکلات (باگ ها)
یکی از مشکلات این فروم که از دست مدیرا خارجه امضا ها ی بزرگ بعضی از کاربراست
عکسای بزرگ نزارید چون با اینترنت سرعت پایین واقعا خیلی بد میشه و تا صفحه باز بشه خیلی طول میکشه
سعی کنید عکس نزارید یا اگر هم میزارید از عکسهایی با سایز کم مثل امضای حمید یا سارا استفاده کنید و به فکر بقیه هم باشید
ممنون
عکسای بزرگ نزارید چون با اینترنت سرعت پایین واقعا خیلی بد میشه و تا صفحه باز بشه خیلی طول میکشه
سعی کنید عکس نزارید یا اگر هم میزارید از عکسهایی با سایز کم مثل امضای حمید یا سارا استفاده کنید و به فکر بقیه هم باشید
ممنون
علم و دانش همان قدرت است ...
زمان ایجاد صفحه: 0.298 ثانیه