Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

چجوری مایکلی شدی؟

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #9413 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟

MJtermeh نوشته: محمد جان من تاره این پستتو خوندم.

واقعا متاسفم یعنی سطح سواد اینقدر پایین اومده؟از مردم عادی بگذریم کسی که تو مقطع راهنمایی داره تدریس میکنه یعنی نمیدونه لقاح مصنوعی چیه؟

این کار کجاش زشته؟چه کار بدیه که فقط اوروپاییا انجام بدن؟

فقط برای اطلاعت میگم که لقاح مصنوعی تو ایران هم انجام میشه.برای زوجهایی که توانایی ساخت گامت رو دارند اما توانایی پرورش جنین رو ندارن.
کسی که تو خارج در مورد مایکل کسی که تو آمریکا زندگی میکنه و تا این حد مشهوره وقتی میاد از راه غیر مستقیم تولید مثل میکنه یعنی آخر آخر پاکی و بیگناهی
واقعا نمیدونم چی بگم از این سواد و این مدرک گرفتنها......

X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-(
معلممون میدونست این چیه و نگفت بده .
و خیلی هم با سواد و خوب بود .;;)
عالی بود .:bleh:
بهترین معلمم بود .:*
یادم نیست چی شد قضیه به این حرفاش کشید .:-??
بچه ها عصبانیش کردن .X-( X-(

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12815 توسط mohammad
سلام دوستان:MJ2:
منم مثله محمدم منم دیر متوجه شدم همچین انسان بزرگی هم وجود داره تو جهان%-(
پارسال یکی از دوستام آهنگ مانستر رو بهم داد که خیلی از صدایه مایکل تو اون آهنگ خوشم اومد:clp2: :clp2: و عاشق اون آهنگ شدم و تقریبا تکست اش رو حفظ بودم و وقتی آلبوم کاملو گرفتم واقعا عاشقه صدایه مایکل شدم و شروع کردم به تحقیق در موردش همون زمستونه پارسال بود که چند تا آهنگ دیگه گرفتم و بعد دیگه رفت تاعید که یکی از رفیقام بهم ویدیوی بیلی جین رو داد و من واقعا تحته تاثیر اون ویدیو قرار گرفتم=P~ =P~ =P~ و کم کم شروع کردم به نت گردی در مورد مایکل جکسون:hug: :lamer: :lamer: :lamer: وقتی مقاله ی اصلی ویکیپدیا رو خوندم خیلی از مایکل و دست آورد ها و همه چیش خوشم اومد این بود که همه ی وبلاگ ها رو زیرو رو کردم و هر روز انقد اون مقاله هایه ویکیپدیا و وبلاگ ها رو میخوندم که اصلا حفظ شده بودم همه رو و مایکلو یه جزئه جدانشدنی از خودم میدونستم
انقد روم تاثیر گذاشته بود که حتی یه دروغه خشک و خالی هم نمیتونستم بگم:D الانم خیلی کم پیش میاد بگم چون میدونستم و میدونم که مایکل ناراحت میشه وقتی میبینه طرفداراش کار اشتباه میکنن شاید به نظر بچه گانه بیاد ولی من اینجوریم:mj10:
همین که به وب گردیم ادامه دادم با این سایت خوب و فروم و بچه هایه گلش آشنا شدم:clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: که باعث شدن من هر روز بیشتر و بیشتر با مایکل آشنا بشم
الانم من وقتی کامپیوترو روشن میکنم تا وقتی خاموش میکنم مایکل گوش میدم جوری شدم که اگه سر درده شدید داشته باشم یه آهنگ از مایکل گوش بدم حالم خوبه خوب میشه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz, dorsa mj

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12818 توسط mohammad
چه جالب . اخه معمولا همه بعد از این که با مایکل اشنا میشن همه اهنگاشو مخصوصا از البوم دنجرس به قبل گوش میدن . نشنیده بودم کسی برای بار اول Monster رو گوش داده باشه .
منم مثل تو مقاله ویکی پدیا رو کامل خوندم . تازه یه بار نه 10 بار کامل خوندم . چون خیلی هم طولانیه . درکش برام یکم سخت بود اون موقع . ولی خیلی تو شناخت مایکل بهم کمک کرد .
راستی من اینو دفه پیش یادم رفت بگم . من یادمه همون روز هایه اول به خود سایت emjey.com هم اومده بودم ولی فکر کردم اینجا هم مثل بقیه وبلاگ هاست و چیزی که از اینجا برام جالب بود اون قسمتی بود که جواب سوال هایه طرفداران رو داده بودید .
مخصوصا این سوال که یکی پرسیده بود چرا تو مراسم ام تی وی اسلش دیر از صحنه میره کنار و در جواب هم نوشته بودید . که اون فقط یه نمایش بود و خود مایکل بعد از مراسم با خنده اومد و گفت که این واقعی نبوده .
فقط اینو یادمه . اخه اون ویدئو هایی رو که از Ti ظبط کرده بودم این مراسم هم بینشون بود که من از همه بیشتر یکی از این خوشم اومده بود یکی از اون اهنگی که قرار بوده برای فیلم ای تی پخش بشه که نشد . گفتم یه جا قبلا تو این اهنگ تصاویر دنجرس تور رو میکش کرده بودن و منم حسابی با دیدنش کف کرده بودم . به خاطر همین با بد بختی و اینترنت دیال اپ از وب امید دانلودش کردم . یادش بخیر چه روزایی بود .
حالا منو نگاه کن یه جوری حرف میزنم که انگار قضیه مال 10 سال پیشه .:D

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12829 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
چرا کس دیگه ای نمیگه

علم و دانش همان قدرت است ...

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12832 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
پس ویکیپدیا نقش زیادی در مایکلی شدن شما ایفا کرده یا قبلش مایکلی شده بودید تا حدی و ویکیپدیا باعث شد که شناختتون بیشتر شه!
emjey.com هم خیلی از مطالبش در ویکیپدیا استفاده شده و با گذر زمان برای تکمیل مقاله‌ی مایکل جکسون از مطالبی که در اخبار emjey میاد استفاده میکنن. جا داره از شهروز هم یاد کنیم که شاهد بودیم مطالب سایت رو در ویکیپدیا میذاره و به روز میکنه و یا خودش هم چند تا مقاله‌ی مایکلی ساخته بود در ویکیپدیا و متاسفانه خیلی وقت هم هست دیگه فروم نیومده.
بیاین هر روز آدمهای بیشتری رو مایکلی کنیم :-bd

در ضمن: داستانها جالب بود ادامه بدین ;)

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12834 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
امروز این تاپیک رو دیدم و همه اش رو خوندم

نتیجه ی اخلاقی که گرفتم این بود که رو بچه های 7 6 ساله برای مایکلی شدن کار کنید بیشتر جواب میده:D

علم و دانش همان قدرت است ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: dorsa mj

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.899 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا