- تشکرهای دریافت شده: 64
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
14 سال 2 ماه قبل #1473
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
ممنون از راهنماییتون. اما الناز جان خبری که در سایت آمده بود کمی گنگ بود و من اول فکر کردم که در بیلبورد ۱۰۰ اثر برتر شماره یک شده و وقتیبه سایتهای دیگه رفتم چیز دیگری دیدم
اگه می تونی به ین سوال من هم پاسخ دهید:
آیا مایکل جکسون تا حالا نامش در «تایم ۱۰۰» آمده؟ چند با؟
اگه می تونی به ین سوال من هم پاسخ دهید:
آیا مایکل جکسون تا حالا نامش در «تایم ۱۰۰» آمده؟ چند با؟
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1474
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
کجاش گنگه؟ بگو ویرایش کنم. چون اومده که تو بیلبورد رقص اول شده.
اینجا
تایم 100 منظور چیه؟ 100 انسان پرنفوذ رو میگی؟
تایم 100 منظور چیه؟ 100 انسان پرنفوذ رو میگی؟
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Elnaz.
14 سال 2 ماه قبل #1476
توسط شهروز
قسمت اولش:
You Are Not Alone دیگر آخرین تکآهنگ شماره یک مایکل جکسون در بیلبورد نیست (در بیلورد ۱۰۰ شماره یک شده بود). اکنون هالیوود تونایت پس از ۱۶ سال نخستین تکآهنگ شماره یک مایکل جکسون در جدول بیلبورد است.
اولش اون جملهٔتوی پرانتز نبود فکر کنم. برای همین کمی گنگ بود.
You Are Not Alone دیگر آخرین تکآهنگ شماره یک مایکل جکسون در بیلبورد نیست (در بیلورد ۱۰۰ شماره یک شده بود). اکنون هالیوود تونایت پس از ۱۶ سال نخستین تکآهنگ شماره یک مایکل جکسون در جدول بیلبورد است.
اولش اون جملهٔتوی پرانتز نبود فکر کنم. برای همین کمی گنگ بود.
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1482
توسط Elnaz
آها آره احساس کردم لازمه اون توضیح اضافه بشه.
100 نفر تاثیرگذار مجلهی تایم اولین بار در سال 1999 اعلام شد. اگه سال 1984 که مایکل طرح جلد مجله بود این لیست وجود داشت حتما جزو نفرات مهم اون میشد. فکر نمیکنم تا حالا اسمش اومده باشه.
100 نفر تاثیرگذار مجلهی تایم اولین بار در سال 1999 اعلام شد. اگه سال 1984 که مایکل طرح جلد مجله بود این لیست وجود داشت حتما جزو نفرات مهم اون میشد. فکر نمیکنم تا حالا اسمش اومده باشه.
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Elnaz.
14 سال 2 ماه قبل #1488
توسط شهروز
وای الناز خیلی ممنون. من دیگه داشتم دیونه میشدم. با خودم میگفتم که مگه میشه که اسم مایکل حتی یک بار هم در آن نیامده باشه. خوب شده که بهم گفتی. ممنون.
بعدش یعنی مایکل توی این ۱۲ سال هیچ تاثیر مهمی رو مردم نداشته؟! یعنی جاستین بیبر تاثیرش بیشتر بوده که اون توی این فهرست اومده.
من هیچ موقع به این فهرستها مسخره اطمینان ندارم. مثلا رولینگ استون مایکل رو ۸ امین هنرمند بزرگ جهان معرفی کرده و این در حالی است که جنت جکسون در مقام ۷ است. واقعا مسخره است. یا مثلا ترانه بیلی جین ۵۸ امین ترانه است.
یه سری آدم منتقد که بلا نسبت هیچی حالشون نیست نشستن و این فهرست ها رو مینویسن. جالبه که مدونا ۳ بار پشت سر هم جایزه گرمی «آلبوم سال» رو برده ولی مایکل فقط یکبار. کاملا معلومه که واسه چی دارن این کارا رو میکنن. تیعیض نژاد و ... هنوز هم بیداد می کند.
بعدش یعنی مایکل توی این ۱۲ سال هیچ تاثیر مهمی رو مردم نداشته؟! یعنی جاستین بیبر تاثیرش بیشتر بوده که اون توی این فهرست اومده.
من هیچ موقع به این فهرستها مسخره اطمینان ندارم. مثلا رولینگ استون مایکل رو ۸ امین هنرمند بزرگ جهان معرفی کرده و این در حالی است که جنت جکسون در مقام ۷ است. واقعا مسخره است. یا مثلا ترانه بیلی جین ۵۸ امین ترانه است.
یه سری آدم منتقد که بلا نسبت هیچی حالشون نیست نشستن و این فهرست ها رو مینویسن. جالبه که مدونا ۳ بار پشت سر هم جایزه گرمی «آلبوم سال» رو برده ولی مایکل فقط یکبار. کاملا معلومه که واسه چی دارن این کارا رو میکنن. تیعیض نژاد و ... هنوز هم بیداد می کند.
14 سال 2 ماه قبل #1493
توسط Elnaz
باهات موافقم شهروز. اینا یه مشت آدم هنرنشناس هستن که حتی اخلاقیات هم به راحتی زیر پا میذارن. همونطور که مایکل همیشه میگفت صنعت موسیقی پر از زالو و انگل شده و اونا اوضاع رو میچرخونن.
یک نمونهی خیلی بارز از رفتار ضد هنرشون کاریه که با آلبوم اینیوینسیبل کردن. البته شاید نباید توقع داشت که منتقدا با همهی برو و بیاشون قابلیت درک هنر و موسیقی مایکل رو داشته باشن.
من دنبال اسم مایکل توی تایم 100 گشتم ولی ردی پیدا نکردم. اگه کسی چیز بیشتری میدونه خوشحال میشم به ما هم بگه.
یک نمونهی خیلی بارز از رفتار ضد هنرشون کاریه که با آلبوم اینیوینسیبل کردن. البته شاید نباید توقع داشت که منتقدا با همهی برو و بیاشون قابلیت درک هنر و موسیقی مایکل رو داشته باشن.
من دنبال اسم مایکل توی تایم 100 گشتم ولی ردی پیدا نکردم. اگه کسی چیز بیشتری میدونه خوشحال میشم به ما هم بگه.
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 6.904 ثانیه