Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

• یک مهمان
  • بازديد كننده
  • بازديد كننده
14 سال 4 ماه قبل #10913 توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
اون موقع شاید کاره عاقلانه ای به نظر میومد ولی الان همونطور که امین گفت بزرگترین اشتباه مایکل بودش

وقتی الان کسی رو بخوای فن مایکل کنی و از این موضوع با خبر باشه خودتو تیکه پاره هم کنی حرفتو قبول نمیکنه
و ماهم نمیتونیم به استناد به حفظ فروش البومش از مایکل دفاع کنیم
خدا لعنت کنه اون یارو رو که مایکل رو توی چنین شرایطی قرار داد :puke! :puke!

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #10928 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
سینا اصلا از مایکل شکایت نشد که بخواد بره دادگاه! مگه نباید دادستانی باشه اتهامی باشه شاهدی باشه مدرکی باشه... مگه دادگاه الکیه؟
اون مرد اصلا شکایت نکرد‍! نه اون نه پسرش اصلا حاضر نشدن بیان دادگاه شهادت بدن! وقتی شاکی وجود نداره پس دادگاه واسه چی تشکیل شه؟

من توی اخبار بارها و بارها و بارها در مورد این اتهامات نوشتم. چارلز تامسون یک روزنامه نگاره که خیلی هم زیاد در مورد اون قضیه‌ی بیمه افشاگری کرده. همون بود که گفت اصلا نقاشی‌ای که شاکی از عضو تناسلی مایکل کشیده بود با واقعیت تطابق نداشت. پلیس به پسره گفت حالا که مایکل رو دیدی پس عکس عضوش رو بکش. اونم به مال خودش نگاه کرد عکسش رو کشید. ولی وقتی پلیس مجبور کرد مایکل رو که از بدن برهنه‌اش عکس بگیرن مشخص شد که ختنه نشده بوده و اون عکس هم حتی تطبیق نداشت.

وکلا و مشاوران مایکل و با توجه به اوضاع و احوال اون دوره تصمیم گرفتن. توماس میزرو هم گفت که وکلاش بزرگترین اشتباه رو در اون زمان مرتکب شدن.

تازه پدر شاکی بعد از گرفتن پول باز هم میتونست بره دادگاه برای پسرش تقاضای عدالت کنه. چون پرونده‌ی حقوقی و جنایی از هم جدا هستن.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: یک مهمان

• یک مهمان
  • بازديد كننده
  • بازديد كننده
14 سال 4 ماه قبل #10934 توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
جالبه این قضایا من به عنوان فن مایکل اینا رو نمیدونستم واقعا جای تاسف داره برای من
خداروشکر میکنم که تونستم دیلیلی تبرئه کردن مایکل پیش خوردم پیدا کنم چون واقعا این موضوع اعصاب و روانمو تحت تاثیر میزاشت
ممنون الناز جان

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #10938 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
چه شکایت دوباره ای ! چه کشکی !
صحبت میلیون ها دلار رشوه برای صرفه نظر کردن از شکایت درمیونه !

( این که مایکل گناه کار نبوده یا نشونه ی اعضای تناسلیش فرق داشته با ادعا ها رو همه ما می دونیم ، اما داستان های بعدش که ساخته شده به نظرم درست نمیاد . )

من با اصل این داستان مخالفم ، داستان بیمه و اینها هم داستان های ساخته شده ست از نظر من.
مایکل نقش هویج نداشته که با خبر نذارنش در مورد همچین مسئله جدی .
توماس میزرو هم بی اطلاع حرفی نمی زنه که .
اگر بیمه ای در کار بود 10 سال جلو تر گفته می شد .
این رقم پول هم به هیچ وجه رقم کمی نیست که بیمه ی عزیز دو دستی همینجوری تقدیم کنه از روی خیرخواهی !
همین الان مایکل کشته شده بیمه خسارت کنسرت ها رو نمی ده ! که رقمش همچین متفاوت هم نیست .

من با این نوع طرفداری از مایکل موافق نیستم . اینجوری بیشتر بهش لطمه زده می شه . چون مردم حس می کنن بهشون دروغ گفته می شه . ( فاکتور از یه سری که دوست دارن بشنون و باور کنن )

تمام داستان اینجا خلاصه می شه :
مایکل جکسون توان رویارویی با دادگاه رو ( به هر دلیل مالی یا غیر مالی ) برای به خطر افتادن حرفه اش اون هم در اوجش ! دنجورس و صحبت از هیل د ورد و هیل د کیدز ، نداشت !

اتفاقا به نظر من تموم کردن این داستان قبل از رسیدن به دادگاه بسیار هم کار عاقلانه ای بود ! شاید این باعث انگشت اتهام شد اما باعث از بین نرفتن خیلی چیزهای دیگه هم شد . که اون خیلی چیزها خیلی با ارزش تر بودن برای مایکل تا یه اتهام

وگرنه شاید مایکل به جای 2009 ، 1999 از بین ما رفته بود !

در نهایت هم حس می کنم دادگاه ساختگی 2003 ( ساختگی از هر دو طرف ! هر دو طرف نمایش های خودشون رو داشتن ) تا حد زیادی رو اون رشوه 93 سرپوش گذاشت !

آخرش هم که مایکل عاقبت به خیر و محبوب از دنیا رفت !

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #10941 توسط Elnaz
من نمیخوام اینجا با کسی بحث کنم.
من یه سری حقایقی که میدونستم رو در میون گذاشتم فقط محض اطلاع.

bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #10943 توسط Elnaz
راستی چیزی که یادم رفت بگم این بود که بعد از اتهامات، مایکل به قرصهای مسکن رو آورد بطوریکه چند تا کنسرت آخر تور دنجروس رو دیگه پزشکا گفتن براش خطرناکه و لغوش کردن. بعدش مایکل با الیزابت رفت لندن واسه مداوا. الیزابت تایید کرد و توی یک کنفرانس مطبوعاتی راجع بهش حرف زد.
مایکل خیلی حالش بود و جای تعجب نداره اگه در اون زمان نتونسته زیاد به مسائل رسیدگی کنه و اجازه داده وکلا و مشاورانش جای اون تصمیم بگیرن. نباید فراموش کنیم در اون برحه از زمان مایکل در چه وضعیتی بوده.
حالا دیگه هرکی هرچی صلاح میدونه...

من توی وبلاگم هم در مورد اعتیاد مایکل و روند درمان و بهبودیش نوشتم اگه براتون جالبه خواستن بیشتر بدونین اینجا رو بخونین. رندی ترابورلی زندگی نامه نویس مایکل تو کتاب Magic and Madness به همین داستان اشاره کرده:
bemikelike.wordpress.com/2011/05/21/rehab1
bemikelike.wordpress.com/2011/05/30/rehab2
bemikelike.wordpress.com/2011/06/08/rehab3
bemikelike.wordpress.com/2011/06/17/rehab4

bemikelike.wordpress.com

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.450 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا