- تشکرهای دریافت شده: 517
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15045
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
مايكل موقع زلزله ي سال (66 فكر كنم ) به ايران كمك كرد... من اينو يكي از استاداي دانشگامون گفت...
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 9 ماه قبل #15050
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #15056
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
کمک فقط به معنی کمک مادی نیست. انقدر مادی گرا نباشین.
منظور من این بود که میتونست یک اظهار نظری بکنه یک حرفی بزنه. یا یک پیامی بده. ولی چیزی نگفت.
منظور من این بود که میتونست یک اظهار نظری بکنه یک حرفی بزنه. یا یک پیامی بده. ولی چیزی نگفت.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Nikolay.
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #15058
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
واسه چی بگه در مورد چی بگه اصلا؟ مگه در مورد بقیه جاها چیزی گفته؟ بعدش هم در سال 2004 کارن فی تو یک بیانیه توی سایت "مایکل" از قول "مایکل" گفت که "مایکل" از هوادارای ایرانیش تشکر میکنه بابت عشق و حمایت و پیغامها و چیزهایی که واسش فرستادن. بیتا با کارن دیدار کرده بود و اون چیزها رو به کارن داده بود و ازش خواسته بود به دست مایکل برسونه. نمیدونم دیگه مایکل چی باید میگفته؟
www.emjey.com/persian/news/archives/2010/09/004226.php
۷. انتشار بیانیهی کارن فی و تایید تحویل نامههای طرفداران ایرانی به مایکل جکسون
در روز ۱۸ دسامبر ۲۰۰۴، کارن فی در نامهای سرگشاده خطاب به طرفداران مایکل گفت که بستهای پر از نامه و کار دستی را از ایران دریافت کرده و آن را به مایکل تحویل داده است. کارن گفت که مایکل تمامی آنها را خوانده و لذت برده است.
"او به من گفت از تمامی آنان تشکر کنم و بگویم که دوستتان دارد." (به نقل از MJJSource)
www.emjey.com/persian/news/archives/2010/09/004226.php
۷. انتشار بیانیهی کارن فی و تایید تحویل نامههای طرفداران ایرانی به مایکل جکسون
در روز ۱۸ دسامبر ۲۰۰۴، کارن فی در نامهای سرگشاده خطاب به طرفداران مایکل گفت که بستهای پر از نامه و کار دستی را از ایران دریافت کرده و آن را به مایکل تحویل داده است. کارن گفت که مایکل تمامی آنها را خوانده و لذت برده است.
"او به من گفت از تمامی آنان تشکر کنم و بگویم که دوستتان دارد." (به نقل از MJJSource)
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Elnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 9 ماه قبل #15059
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
آره هم در مورد آلمان و هم در مورد دیوار برلین چیزی گفته بود ولی ایران نه. البته مجبور هم نبوده چیزی بگه.
نیچه
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 9 ماه قبل #15077
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
نسیم اشتباه گفتی . مایکل اول سوار اون میشد بعدش اون لباس رو تنش میکرد بعد اون شکلی میومد ایران .
به نظر من همین که میومد ایران اجرا میکرد کمک خیلی بزرگی میکرد .
بعدش هم خوبه این همه از ما تشکر کرده بابت هدیه ها و اون چیز هایی که بیتا به کارن رسونده بوده . برای من همین چیز ها اندازه یه دنیا ارزش داره .
راستی این همه کمپین زدن طرفدارا . کاش که یه گروه تشکیل میدادیم به بنیاد مایکل ایمیل میزدیم که برایه This Is It مایکل ایران هم میومد .
حرفمو نشنیده بگیرید امتحانمون سخت بود مخم هنگ کرده .
راستی کسی اینجا نیست راجب موضوع اصلی تاپیک اطلاعات داشته باشه ؟
یاسمین چی شد نظرت رو جواب داد ؟

به نظر من همین که میومد ایران اجرا میکرد کمک خیلی بزرگی میکرد .

بعدش هم خوبه این همه از ما تشکر کرده بابت هدیه ها و اون چیز هایی که بیتا به کارن رسونده بوده . برای من همین چیز ها اندازه یه دنیا ارزش داره .
راستی این همه کمپین زدن طرفدارا . کاش که یه گروه تشکیل میدادیم به بنیاد مایکل ایمیل میزدیم که برایه This Is It مایکل ایران هم میومد .

حرفمو نشنیده بگیرید امتحانمون سخت بود مخم هنگ کرده .

راستی کسی اینجا نیست راجب موضوع اصلی تاپیک اطلاعات داشته باشه ؟
یاسمین چی شد نظرت رو جواب داد ؟

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.806 ثانیه