اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
14 سال 2 هفته قبل #10759
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
فروشگاه رفاه
)
سایتش که مشکلی نداره ولی شاید مربوط به سرعتی فی.ل ت ری چیزی میشه ها؟ با کروم امتحان کن. البته من با اکسپلورر هم رای دادم.

سایتش که مشکلی نداره ولی شاید مربوط به سرعتی فی.ل ت ری چیزی میشه ها؟ با کروم امتحان کن. البته من با اکسپلورر هم رای دادم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 هفته قبل #10760
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
بابا با همه چی امتحان کردم.فقط مونده با اپرا وینفری امتحان کنم تا دیگه جستجو گری نمونه.

14 سال 2 هفته قبل #10762
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
اپرا وینفری! خوب سر به سر این مرورگرا میذاری ها!
پس مشکل از اینجا نیست. فکر میکنم اینترنت مشکل داره. حالا مهم نیست از یکی بخواه بجات 10 بار امضا کنه. به وحید بگو
)
پس مشکل از اینجا نیست. فکر میکنم اینترنت مشکل داره. حالا مهم نیست از یکی بخواه بجات 10 بار امضا کنه. به وحید بگو

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 2 هفته قبل #10767
توسط mohammad
من عاشق بخش خبر هام .
از خواب که پا میشم هنوز چشام باز نشده
و مغزم کار نیوفتاده
اول میام خبر هارو بخونم .
واقعا عالیه .
اگه این کارو بکنید . ممکنه مشکل روحی روانی پیدا کنم و خونم میافته گردنتون .
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه .hbmj2 نوشته: الناز جان زیاد به خودت سخت نگیر . اگر 1 ماه هیچ خبری ننویسی بهت قول میدم یکم اینجور تاپیک ها شلوغ تر بشه !
خوب کی بدش میاد ؟ منم دوست دارم لقمه لقمه غذا رو تحویلم بدی .

www.fullmjj.ir
14 سال 2 هفته قبل #10768
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
من خودم میخوام به یکی دیگه بگم من به الناز میگم الناز به جای من و احسان هزار تا امضا کن
)
فکر کنم مشکل از چیتلر هستش اگه یک از اون چی چی ان ها داشته باشیم میشه من خودم الان میخوام برم شارژش کنم
بعدش خودم هزار بار امضا میکنم

فکر کنم مشکل از چیتلر هستش اگه یک از اون چی چی ان ها داشته باشیم میشه من خودم الان میخوام برم شارژش کنم
بعدش خودم هزار بار امضا میکنم
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 2 هفته قبل #10769
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
داداش احسان اکثر این جور مشکلات که پیش میاد . بیشتر دلیلش اینه که کوکی هاتو پاک نمیکنی . این کارو بکن اگه درست نشد بهم خبر بده . اگه میخوای یه برنامه عالی هم در تاپیک "اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس" بذارم .

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.607 ثانیه