Skip to main content

اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانه‌ها: استفاده از واژه‌ی "Jacko" ممنوع!

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #10759 توسط Elnaz
فروشگاه رفاه =))
سایتش که مشکلی نداره ولی شاید مربوط به سرعتی فی.ل ت ری چیزی میشه ها؟ با کروم امتحان کن. البته من با اکسپلورر هم رای دادم.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #10760 توسط Ehsan
بابا با همه چی امتحان کردم.فقط مونده با اپرا وینفری امتحان کنم تا دیگه جستجو گری نمونه.:@^@||| ~X(

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #10762 توسط Elnaz
اپرا وینفری! خوب سر به سر این مرورگرا میذاری ها!
پس مشکل از اینجا نیست. فکر میکنم اینترنت مشکل داره. حالا مهم نیست از یکی بخواه بجات 10 بار امضا کنه. به وحید بگو :))

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #10767 توسط mohammad

hbmj2 نوشته: الناز جان زیاد به خودت سخت نگیر . اگر 1 ماه هیچ خبری ننویسی بهت قول میدم یکم اینجور تاپیک ها شلوغ تر بشه !
خوب کی بدش میاد ؟ منم دوست دارم لقمه لقمه غذا رو تحویلم بدی .

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه .:cry: من عاشق بخش خبر هام .:* از خواب که پا میشم هنوز چشام باز نشده:crazy: و مغزم کار نیوفتاده:giveup: اول میام خبر هارو بخونم .:clp2: :D واقعا عالیه . :hilrs: اگه این کارو بکنید . ممکنه مشکل روحی روانی پیدا کنم و خونم میافته گردنتون .:crazy: :bye2: :burla: :hammer:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #10768 توسط FeanoR
من خودم میخوام به یکی دیگه بگم من به الناز میگم الناز به جای من و احسان هزار تا امضا کن:))

فکر کنم مشکل از چیتلر هستش اگه یک از اون چی چی ان ها داشته باشیم میشه من خودم الان میخوام برم شارژش کنم

بعدش خودم هزار بار امضا میکنم

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #10769 توسط mohammad
داداش احسان اکثر این جور مشکلات که پیش میاد . بیشتر دلیلش اینه که کوکی هاتو پاک نمیکنی . این کارو بکن اگه درست نشد بهم خبر بده . اگه میخوای یه برنامه عالی هم در تاپیک "اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس" بذارم .:MJ2:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.607 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا