رقصهاي مايكلي هواداران
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 383
خواهشی که دارم این هست که به رقصها رتبه بدید. سه تای اولو دانلود کردم و - به دلیل وقت خیلی کمی که بین کارها پیش میاد و هرچه به تابستون نزدیکتر میشیم کمتر هم میشه - دوست دارم رتبههای بالا رو دانلود کنم. یا حداقل قانون بشه که مثلا فایل ارسالی زیر 13mb باشه. ما که دنبال کیفیت نیستیم و کیفیت تصویر هیچ نقشی هم در زیبا نشون دادن رقص نداره: نمونش هم ویدئوی عماد هست که بین سه تای اول نصف حجم بقیه رو داره اما از همه بیشتر به دل میشینه.
میتونی یه رتبه اولیه با مشورت مدیران بدی مثلا: eMJey.com: 7.8.اما پائین آوردن کیفیت یه امر فوقالعاده مهمه، چون یه روز نزدیک، اینجا کلیپ رقص تمام هواداران قابل دانلود میشه.
EROS_LoveCrys نوشته: من توی شبکه یه رقص دیگه از 7eleven دیدم. چطور اینجا نیست؟ (البته تماشا نکردم.)
خواهشی که دارم این هست که به رقصها رتبه بدید. سه تای اولو دانلود کردم و - به دلیل وقت خیلی کمی که بین کارها پیش میاد و هرچه به تابستون نزدیکتر میشیم کمتر هم میشه - دوست دارم رتبههای بالا رو دانلود کنم. یا حداقل قانون بشه که مثلا فایل ارسالی زیر 13mb باشه. ما که دنبال کیفیت نیستیم و کیفیت تصویر هیچ نقشی هم در زیبا نشون دادن رقص نداره: نمونش هم ویدئوی عماد هست که بین سه تای اول نصف حجم بقیه رو داره اما از همه بیشتر به دل میشینه.
میتونی یه رتبه اولیه با مشورت مدیران بدی مثلا: eMJey.com: 7.8.اما پائین آوردن کیفیت یه امر فوقالعاده مهمه، چون یه روز نزدیک، اینجا کلیپ رقص تمام هواداران قابل دانلود میشه.
دو تا کلیپ از سون ایلون هست: ماهان و سون ایلون.
سایت نمیتونه رتبه در نظر بگیره اما چطوره خود شما با رای دادن به کلیپ مورد علاقهتون بهشون امتیاز بدین؟ در بالای صفحه یک بخش نظرخواهی ایجاد کردم. (:
و باشه سعی میکنم حجم رو کاهش بدم.
bemikelike.wordpress.com
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
همشون خیلی زیبا هستن
اگه بخش آموزش رقص ایجاد بشه خیلی عالی میشه الناز جان درسته اموزشش هست اما اگه این بخش باشه سوالی هم داشته باشیم میتونیم بپرسیم ولی اونطوری نمیشه
- تشکرهای دریافت شده: 383