Skip to main content

رقص‌هاي مايكلي هواداران

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #670 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: رقص‌هاي مايكلي
يك كليپ رقص ديگه اضافه شده ماهان: ميكس

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #674 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: رقص‌هاي مايكلي
من توی شبکه یه رقص دیگه از 7eleven دیدم. چطور اینجا نیست؟ (البته تماشا نکردم.)
خواهشی که دارم این هست که به رقص‌ها رتبه بدید. سه تای اولو دانلود کردم و - به دلیل وقت خیلی کمی که بین کارها پیش میاد و هرچه به تابستون نزدیک‌تر می‌شیم کم‌تر هم می‌شه - دوست دارم رتبه‌های بالا رو دانلود کنم. یا حداقل قانون بشه که مثلا فایل ارسالی زیر 13mb باشه. ما که دنبال کیفیت نیستیم و کیفیت تصویر هیچ نقشی هم در زیبا نشون دادن رقص نداره: نمونش هم ویدئوی عماد هست که بین سه تای اول نصف حجم بقیه رو داره اما از همه بیشتر به دل می‌شینه.
می‌تونی یه رتبه اولیه با مشورت مدیران بدی مثلا: eMJey.com: 7.8.اما پائین آوردن کیفیت یه امر فوق‌العاده مهمه، چون یه روز نزدیک، اینجا کلیپ رقص تمام هواداران قابل دانلود می‌شه.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #677 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: رقص‌هاي مايكلي

EROS_LoveCrys نوشته: من توی شبکه یه رقص دیگه از 7eleven دیدم. چطور اینجا نیست؟ (البته تماشا نکردم.)
خواهشی که دارم این هست که به رقص‌ها رتبه بدید. سه تای اولو دانلود کردم و - به دلیل وقت خیلی کمی که بین کارها پیش میاد و هرچه به تابستون نزدیک‌تر می‌شیم کم‌تر هم می‌شه - دوست دارم رتبه‌های بالا رو دانلود کنم. یا حداقل قانون بشه که مثلا فایل ارسالی زیر 13mb باشه. ما که دنبال کیفیت نیستیم و کیفیت تصویر هیچ نقشی هم در زیبا نشون دادن رقص نداره: نمونش هم ویدئوی عماد هست که بین سه تای اول نصف حجم بقیه رو داره اما از همه بیشتر به دل می‌شینه.
می‌تونی یه رتبه اولیه با مشورت مدیران بدی مثلا: eMJey.com: 7.8.اما پائین آوردن کیفیت یه امر فوق‌العاده مهمه، چون یه روز نزدیک، اینجا کلیپ رقص تمام هواداران قابل دانلود می‌شه.

دو تا کلیپ از سون ایلون هست: ماهان و سون ایلون.
سایت نمی‌تونه رتبه در نظر بگیره اما چطوره خود شما با رای دادن به کلیپ مورد علاقه‌تون بهشون امتیاز بدین؟ در بالای صفحه یک بخش نظرخواهی ایجاد کردم. (:
و باشه سعی می‌کنم حجم رو کاهش بدم.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #686 توسط Jasmine Jackson-mjforever
به نظر من هر کلیپی که توشمایکلی برقصن زیباست
همشون خیلی زیبا هستن

mj for ever....

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #697 توسط niloofar
قشنگ بودن نمیشه گفت کدومشون قشنگترن ممنون الناز:cheer:
اگه بخش آموزش رقص ایجاد بشه خیلی عالی میشه الناز جان درسته اموزشش هست اما اگه این بخش باشه سوالی هم داشته باشیم میتونیم بپرسیم ولی اونطوری نمیشه
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by niloofar.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #702 توسط e r o s
ممنون الناز عزیز. اما هم می‌شه ما رأی بدیم و هم سایت. تمام سایت‌های بزرگ دو رتبه برای محصولات دارند: یکی رتبه‌ی یوزر هست و یکی سایت.

This is BREAKING NEWS

زمان ایجاد صفحه: 0.325 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا