رقصهاي مايكلي هواداران
14 سال 2 ماه قبل #928
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: به رقصهاي مايكلي طرفداران راي دهيد
درسته اگه مایکل نبود نه مونواکی بود نه هیچکدوم از این رقصهایی که با الهام از اون ساخته شدن. رقص مایکل واقعا چشم نوازه.
ولی از بحث دور شدیم. چرا نظرتون رو در مورد تک تک کلیپهای بچهها نمیگین؟ این تاپیک مال اونهاست و زحمتی که کشیدن! ما که همهمون هنر و استعداد مایکل رو میشناسیم.
ولی از بحث دور شدیم. چرا نظرتون رو در مورد تک تک کلیپهای بچهها نمیگین؟ این تاپیک مال اونهاست و زحمتی که کشیدن! ما که همهمون هنر و استعداد مایکل رو میشناسیم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #929
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: به رقصهاي مايكلي طرفداران راي دهيد
پس امیدوارم اگر طی این 28 سال کسی برای مقابله با مونواک موفق به الهام گرفتن از چیزی در گذشته نشده، در آیندهای نزدیک شاهدش باشیم. چون اگر صحبت الهام گرفتنه و فکر میکنیم الهام گرفتن به همین کشکیهاست، در این 28 سال به طور معجزه آسا چیزی مثل مونواک رو شاهد نبودیم و یقین بدونید به زودی شاهد چنین حرکتی در رقص هیپ هاپ هستیم!
حمید جان، بدون مطالعه چیزی نمیگم، رقص مایکل ظریفترین تکنیکهارو در تاریخ رقص داشته.
درسته حرفهاش رقاصی نبود، اما دنیای رقص رو دگرگون کرد.
"چون مونواک خاص ترین حرکت مایکل بود و اصلا اون رقص مایکل رو خیلی مطرح کرد ."
به همین خاطر مثالش زدم.
حمید جان، بدون مطالعه چیزی نمیگم، رقص مایکل ظریفترین تکنیکهارو در تاریخ رقص داشته.
درسته حرفهاش رقاصی نبود، اما دنیای رقص رو دگرگون کرد.
"چون مونواک خاص ترین حرکت مایکل بود و اصلا اون رقص مایکل رو خیلی مطرح کرد ."
به همین خاطر مثالش زدم.
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by e r o s.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #930
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: به رقصهاي مايكلي طرفداران راي دهيد
نیما: باید خودتو درون ریتم بندازی. عجله رو بذار کنار دوست من. در اوج آرامش باید برقصی تا سرعت رقص با سرعت ذهنت هماهنگ بشه. قبل رقص نرمش و تنفسو حتما انجام بده تا ریههات آماده شه.
سونایلون: وقتی توی ریتم قرار میگیری و به قول مایکل، بردهی ریتم میشی، دقیقا میفهمی که هر حرکتی یه جای کاملا بخصوص داره. بعد از چند بار فیالبداهه رقصیدن همه چیو میشه فهمید و شروع به طراحی رقص کرد. شما یه پلتفرم آمادهای.
ماهان: شما هم اگر عجله رو کنار میذاشتی فوقالعاده میشد؛ که لازمش تنفس و نرمش و آماده سازی قبلیه.
عماد: از دیزاین اتاقت میشه فهمید تا چه اندازه به علایقت احترام میزاری. منم زمانی دقیقا چنین دیزاینی رو برا اتاقم در نظر داشتم که موفق نشدم! و دیگر هم نخواهم شد!! رقصت عالی بود دوست من فقط اگه کمی هیجانشو بیشتر میکردی بینظیر میشد. به هرحال تکنیک کارت کاملا مشخص بود. افکت نورت زیباست. و یه چیز دیگه که در موردت خاصه، آینهای نبودن حرکاته. بین حرفهای ترین رقاصهام کسایی هستن که حرکات مایکل رو همونطور که در صفحه تلوزیون دیدن اجرا کردن که نتیجش دقیقا برعکس مایکل میشه. نمونش شخصی که در تور هیستوری انتهای تریلر به جای مایکل روی صحنه میاد. بین افرادی که آینهای هم اجرا نمیکنن، خیلیها "ساید واک" رو با پای راست شروع میکنن که البته نیما فقط همین حرکتو آینهای اجرا نکرد (واقعا برای راست پاها در ابتدا آسونتره). تبریک میگم.
ممنون از الناز برای این پیشنهاد.
سونایلون: وقتی توی ریتم قرار میگیری و به قول مایکل، بردهی ریتم میشی، دقیقا میفهمی که هر حرکتی یه جای کاملا بخصوص داره. بعد از چند بار فیالبداهه رقصیدن همه چیو میشه فهمید و شروع به طراحی رقص کرد. شما یه پلتفرم آمادهای.
ماهان: شما هم اگر عجله رو کنار میذاشتی فوقالعاده میشد؛ که لازمش تنفس و نرمش و آماده سازی قبلیه.
عماد: از دیزاین اتاقت میشه فهمید تا چه اندازه به علایقت احترام میزاری. منم زمانی دقیقا چنین دیزاینی رو برا اتاقم در نظر داشتم که موفق نشدم! و دیگر هم نخواهم شد!! رقصت عالی بود دوست من فقط اگه کمی هیجانشو بیشتر میکردی بینظیر میشد. به هرحال تکنیک کارت کاملا مشخص بود. افکت نورت زیباست. و یه چیز دیگه که در موردت خاصه، آینهای نبودن حرکاته. بین حرفهای ترین رقاصهام کسایی هستن که حرکات مایکل رو همونطور که در صفحه تلوزیون دیدن اجرا کردن که نتیجش دقیقا برعکس مایکل میشه. نمونش شخصی که در تور هیستوری انتهای تریلر به جای مایکل روی صحنه میاد. بین افرادی که آینهای هم اجرا نمیکنن، خیلیها "ساید واک" رو با پای راست شروع میکنن که البته نیما فقط همین حرکتو آینهای اجرا نکرد (واقعا برای راست پاها در ابتدا آسونتره). تبریک میگم.
ممنون از الناز برای این پیشنهاد.
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by e r o s.
14 سال 2 ماه قبل #938
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: به رقصهاي مايكلي طرفداران راي دهيد
دربارهٔ رقص مایک جکسون و رقص های دیگه بگم که اگر هر کدوم از ما وقتی رو که برای رقص میکل جکسون می زاریم برای رقصهای دیگه بزاریم خیلی اونا رو بهتر یاد میگیریم. و این نشون دهندهٔ سخت بودن و تکنینیکی بودن آن است. و همون طور که .S.A گفته بود بیشتر زیبایی رقص مایکل در ضرافتهایدست و انگشتن و ریزهکاریهای دیگه است که تنها خود او می توانست انجام دهد.
اما در مورد رقصها دوستان:
عماد: به نظر من او او از بهترین رقصندگان سبک مایکل است. (حداقل در بین طرفداران چه ایرانی و چه خارجی) تا حالا چندنفر رو بیشتر ندیدم که بتونن این طور به زیبای و همانند خود مایک برقصن. واقعا به عمادعزیز تبریک می گم به خاطر تلاشش
سون ایلون: بعد از عماد سون ایلون خیلی قشنگ رقصید ولی حرکات روباتش زیاد به دل نمی شست. اما در کل خیلی زیبا بود. خیلی.
نیما: در مورد نیما هم رقصت کمی شل بود. باید بیشتر حرکات رو محکم و سفت انجام بدی.
حیدر: تو ه کارت خوب بود اما باید بیشتر تلاش کنی. چون فقط انجام دادنشان نیست. باید دقیق و سریع انجامشان بدی.
اما در مورد رقصها دوستان:
عماد: به نظر من او او از بهترین رقصندگان سبک مایکل است. (حداقل در بین طرفداران چه ایرانی و چه خارجی) تا حالا چندنفر رو بیشتر ندیدم که بتونن این طور به زیبای و همانند خود مایک برقصن. واقعا به عمادعزیز تبریک می گم به خاطر تلاشش
سون ایلون: بعد از عماد سون ایلون خیلی قشنگ رقصید ولی حرکات روباتش زیاد به دل نمی شست. اما در کل خیلی زیبا بود. خیلی.
نیما: در مورد نیما هم رقصت کمی شل بود. باید بیشتر حرکات رو محکم و سفت انجام بدی.
حیدر: تو ه کارت خوب بود اما باید بیشتر تلاش کنی. چون فقط انجام دادنشان نیست. باید دقیق و سریع انجامشان بدی.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz
14 سال 2 ماه قبل #944
توسط Hamid
عشق ... هوش ... پشتکار ... اصالت
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: به رقصهاي مايكلي طرفداران راي دهيد
آفرین دقیقا این ویژگی مایکل بود !شهروز نوشته: اما مهم اینه که او توانست از رقصها بهترین استفاده رو بکنه.
عشق ... هوش ... پشتکار ... اصالت
14 سال 2 ماه قبل #945
توسط Hamid
دقیقا هدف من از ایجاد این بحث همین بود ! چون حس کردم مقایسه ها داره عجیب می شه و در حق بچه ها کم لطفی
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: به رقصهاي مايكلي طرفداران راي دهيد
Elnaz نوشته: این تاپیک مال اونهاست و زحمتی که کشیدن! ما که همهمون هنر و استعداد مایکل رو میشناسیم.
دقیقا هدف من از ایجاد این بحث همین بود ! چون حس کردم مقایسه ها داره عجیب می شه و در حق بچه ها کم لطفی
زمان ایجاد صفحه: 3.604 ثانیه