- تشکرهای دریافت شده: 1357
بحث و بررسی اخبار مایکلی
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #25804
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
نگاه بحث غیرت و تعصب کلا جداس! من نمیگم روی مایکل تعصب داشته باشین و یکسره دعوا کنین! تعصب کاملا چیز بدیه، اصلا مزخرف ترین چیز دنیا تعصبه! چرت و پرت کاملا! اینکه من میگم برین just loose it رو ببینین، دو تا دلیل داره، یکی اینکه تعصباتتون نسبت به مایکل از بین بره، دوم اینکه اون اتفاق های پنهانی قبل و بعد موزیک ویدئو رو ببینین و نقش مایکل تو ساخت این آهنگ! اما غیرت، اینکه ما بیخیال نباشیم، میشه غیرت! اینکه وقتی بحث مایکلی پیش بیاد ما بگیم برو بابا، میشه بیخیالی! اینکه مایکل رو همینطوری یک گوشت قربونیش کردن و ما هم داریم نگاه میکنیم و حتی در موردش تو این فروم هم حرف نمیزنیم، میشه بیخیالی! اونا مایکل رو کردن گوشت قربونی، ما هم کردیمش یک کالا! اینکه وبلاگ ها، بعضی وقتها چرت کامل میگن و ما میریم نگاه میکنیم و هیچ غلطی نمیکنیم، میشه بیخیالی! برعکس این کارها میشه غیرت! این از این!
برای اون شب، من تو رو شاهد گرفتم، قاطیت نکردم! من نگفتم که نه فقط باید از مایکل خوشش بیاد و مایکل باید بهترین باشه!(با اینکه باید باشه!) من وقتی اومدم میگم که یکم من رو با مایکل بیشتر آشنا بکنین، بعد میگن برو بابا! این الان خیلی خوبه! من همون شب بهشون گفتم که شما باید حداقل سعی شون رو میکردن که مایکل بهش بهتر بشناسونن، نه اینکه بگن برو بابا! این اصلا معنی ش این نمیشه که من گفتم فقط باید از مایکل خوشش بیاد و مایکل از نظرش بهترین باشه!(با اینکه باید باشه!) اینم از این!
راستش، من بعضی وقتها ماهان، یک چیزایی از آرشیو من در میاره که من میگم: ااااااااا مگه مایکل اینم داشته!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فردی، خب یک راکر و داخل یک بند هست، اصولا این نوع رفتار ها توی اعضای بند های راک و متال، دهه 80 طبیعی بوده! الان شده اخ جیز، ولی اون زمان براشون کاملا طبیعی بوده!
دلیل جدا شدنشون رو من وقتی کاملا حس کردم که، فردی مرد! البته از نظر زمانی نمیگم ها
من اون زمان هنوز نبودم
از این نظر میگم که وقتی توی سالهای اون دوران رو نگاه میندازی، کاملا این جدایی حس میشه! مثل american music awards1993 یادبود فردی در این مراسم، اشک همه یک طرف، بیخیالی مایکل و یکسره عوض کردن لباس هاش یک طرف!
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
برای تاکید دوباره، غیرت یا بیخیال نبودن یک مسئله کاملا جدا از تعصب هست! من خودم بارها تو مایکلیسم هام با تعصب مایکلی یا هر چی دیگه، مخالفت کردم حتی نصف مایکلیسم هام تا الان سر این موضوع، از بین بردن تعصب هاست! بیشتر مشکلات ما و اینکه این فضای خفگان گونه ایران برای امجی فن ها رو، امجی فن های بیرون اینجا برای ما(اینجا!) بیشتر کردن، همه ش بر سر تعصب(یک بخش کند ذهنی و فکر نکردن هم توش هست!) و طمع هستش!
برای اون شب، من تو رو شاهد گرفتم، قاطیت نکردم! من نگفتم که نه فقط باید از مایکل خوشش بیاد و مایکل باید بهترین باشه!(با اینکه باید باشه!) من وقتی اومدم میگم که یکم من رو با مایکل بیشتر آشنا بکنین، بعد میگن برو بابا! این الان خیلی خوبه! من همون شب بهشون گفتم که شما باید حداقل سعی شون رو میکردن که مایکل بهش بهتر بشناسونن، نه اینکه بگن برو بابا! این اصلا معنی ش این نمیشه که من گفتم فقط باید از مایکل خوشش بیاد و مایکل از نظرش بهترین باشه!(با اینکه باید باشه!) اینم از این!
راستش، من بعضی وقتها ماهان، یک چیزایی از آرشیو من در میاره که من میگم: ااااااااا مگه مایکل اینم داشته!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فردی، خب یک راکر و داخل یک بند هست، اصولا این نوع رفتار ها توی اعضای بند های راک و متال، دهه 80 طبیعی بوده! الان شده اخ جیز، ولی اون زمان براشون کاملا طبیعی بوده!
دلیل جدا شدنشون رو من وقتی کاملا حس کردم که، فردی مرد! البته از نظر زمانی نمیگم ها

ـــــــــــــــــــــــــــــــ
برای تاکید دوباره، غیرت یا بیخیال نبودن یک مسئله کاملا جدا از تعصب هست! من خودم بارها تو مایکلیسم هام با تعصب مایکلی یا هر چی دیگه، مخالفت کردم حتی نصف مایکلیسم هام تا الان سر این موضوع، از بین بردن تعصب هاست! بیشتر مشکلات ما و اینکه این فضای خفگان گونه ایران برای امجی فن ها رو، امجی فن های بیرون اینجا برای ما(اینجا!) بیشتر کردن، همه ش بر سر تعصب(یک بخش کند ذهنی و فکر نکردن هم توش هست!) و طمع هستش!
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by FeanoR.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #25809
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
نه شایان همون جملهی قبلی هم درست بود شاید کمی بد خوندی
[نویسنده در این کتاب دچار اشتباهاتی نیز شده است. به عنوان مثال ویکتوری را یکی از آلبومهای گروه جکسون فایو معرفی کرده و یا نوشته است که آهنگ مشترک مایکل و فردی با نام ویکتوری در این آلبوم منتشر شده بود.]
مشخصه که چی اشتباهه: اینکه گفته آلبوم جکسون 5 به جای جکسونز / و اینکه آهنگ در آلبوم منتشر شده بود.
بالاترش هم تو اخبار اومده که:
«پیروزی» (Victory)
سال: ۱۹۸۳
نویسندگان: مایکل جکسون و فردی مرکوری
دمویی از این آهنگ که توسط مایکل و فردی ساخته شده، موجود است.
به هر حال جمله رو ویرایش کردم:
[نویسنده در این کتاب دچار اشتباهاتی نیز شده است. به عنوان مثال ویکتوری را یکی از آلبومهای گروه جکسون فایو معرفی کرده است در صورتیکه این آلبوم به عنوان آلبومی از گروه جکسونز منتشر شده است. و نیز نویسنده نوشته است که آهنگ ویکتوری در آلبوم ویکتوری منتشر شده است در صورتیکه این آهنگ اصلا منتشر نشده است.]
[نویسنده در این کتاب دچار اشتباهاتی نیز شده است. به عنوان مثال ویکتوری را یکی از آلبومهای گروه جکسون فایو معرفی کرده و یا نوشته است که آهنگ مشترک مایکل و فردی با نام ویکتوری در این آلبوم منتشر شده بود.]
مشخصه که چی اشتباهه: اینکه گفته آلبوم جکسون 5 به جای جکسونز / و اینکه آهنگ در آلبوم منتشر شده بود.
بالاترش هم تو اخبار اومده که:
«پیروزی» (Victory)
سال: ۱۹۸۳
نویسندگان: مایکل جکسون و فردی مرکوری
دمویی از این آهنگ که توسط مایکل و فردی ساخته شده، موجود است.
به هر حال جمله رو ویرایش کردم:
[نویسنده در این کتاب دچار اشتباهاتی نیز شده است. به عنوان مثال ویکتوری را یکی از آلبومهای گروه جکسون فایو معرفی کرده است در صورتیکه این آلبوم به عنوان آلبومی از گروه جکسونز منتشر شده است. و نیز نویسنده نوشته است که آهنگ ویکتوری در آلبوم ویکتوری منتشر شده است در صورتیکه این آهنگ اصلا منتشر نشده است.]
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 1 ماه قبل #25815
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
خبر جالبی بود.. کتاب جالبی هم باید باشه
موافقم وحید! مایکل تحت هیچ شرایطی دست از خصوصیات خودش یا مثلا لباس رنگارنگ عوض کردن برنمیداشت! شاید ما این رفتار رو الان توی بعضی خواننده ها میبینیم و خیلی ناراحت میشیم
اما من شخصا دموی there must be more to life... رو بیشتر دوست دارم... انگار بهتر میشه احساسش کرد...
همچنین state of shock با فردی مرکوری به نظرم خیلی زیباتر از ورژن میک جگر هست... هماهنگی مایکل و فردی مرکوری خیلی قوی تره از اون ورژن..
راستی یه چیزی... چرا مایکل توی کنسرت یادبود فردی مرکوری شرکت نکرد؟! شاید با کاراش تداخل داشت.. نمیدونم اما مایکل توی خیلی از این جور شرایط شرکت خاصی نداشت. احساس میکنم مایکل خودشو بزرگتر از این میدید تا توی چنین برنامه هایی مانند این شرکت کنه..
موافقم وحید! مایکل تحت هیچ شرایطی دست از خصوصیات خودش یا مثلا لباس رنگارنگ عوض کردن برنمیداشت! شاید ما این رفتار رو الان توی بعضی خواننده ها میبینیم و خیلی ناراحت میشیم

اما من شخصا دموی there must be more to life... رو بیشتر دوست دارم... انگار بهتر میشه احساسش کرد...
همچنین state of shock با فردی مرکوری به نظرم خیلی زیباتر از ورژن میک جگر هست... هماهنگی مایکل و فردی مرکوری خیلی قوی تره از اون ورژن..
راستی یه چیزی... چرا مایکل توی کنسرت یادبود فردی مرکوری شرکت نکرد؟! شاید با کاراش تداخل داشت.. نمیدونم اما مایکل توی خیلی از این جور شرایط شرکت خاصی نداشت. احساس میکنم مایکل خودشو بزرگتر از این میدید تا توی چنین برنامه هایی مانند این شرکت کنه..
- کوچکترین طرفدار
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #25923
توسط کوچکترین طرفدار
به نظرتون چرا؟
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
برام جالبه که چرا مایکل یه همچین آدمی رو به عنوان وکیلش انتخاب کرده بودهابطال مجوز وکیل سابق مایکل جکسون
به نظرتون چرا؟
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.
13 سال 1 ماه قبل #25924
توسط FeanoR
مگه دفعه اولش بوده؟ کانراد موری؟ بهتره بقیه شون رو هم اسم نبریم که باز...! ! ! کلا مایکل با اینجور آدما حال میکرده، نمیدونم چرا
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
کوچکترین طرفدار نوشته:
برام جالبه که چرا مایکل یه همچین آدمی رو به عنوان وکیلش انتخاب کرده بودهابطال مجوز وکیل سابق مایکل جکسون
به نظرتون چرا؟
مگه دفعه اولش بوده؟ کانراد موری؟ بهتره بقیه شون رو هم اسم نبریم که باز...! ! ! کلا مایکل با اینجور آدما حال میکرده، نمیدونم چرا

13 سال 1 ماه قبل #25932
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
مایکل در انتخاب افراد دور و برش (به جز مورد هنر) هیچوقت خوب عمل نمیکرد. دور اندیش نبود. شاید به این خاطر که فله ای و بی جهت به کسانی که نباید، اعتماد می کرد. نمی دونم ولی خلاصه اینکه تو این مورد اصلا تعریفی نداشت.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.697 ثانیه