- تشکرهای دریافت شده: 1424
بحث و بررسی اخبار مایکلی
خواستم اینو بگم که آهنگ victory اشتباه نیست و یک آهنگ نتیجه همکاری فردی و مایکل به این نام وجود داره که منتشر نشده است.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
bemikelike.wordpress.com
من این جمله رو عمیقا حس کردم.
Elnaz نوشته: نه شایان چیزی که اشتباهه اینه که نوشته ویکتوری آلبومی از جکسون فایو در صورتیکه مال گروه جکسونزه. و بعد نوشته که آهنگ "ویکتوری" در آلبوم ویکتوری منتشر شده! آهنگی که مایکل و فردی ضبط کردن اسمش ویکتوری ه و دموش هم موجوده ولی تو آلبوم ویکتوری نبوده.
الناز جان این جمله هایی که الان خودت گفتی تو اخبار فروم نبودن...منظورم اینه که در اصل مطلب اشتباه شده بود شما اصلاحش کردین و تصحیح شده اش رو تو سایت قرار دادین؟
hbmj2 نوشته: چیزی که توجه منو جلب کرد، دلیل قطع شدن رابطه شون بود.
من این جمله رو عمیقا حس کردم.
البته حمید این موضوع که بالا اشاره کردی که اون جمله رو عمیقا احساس کردی یک احساس شخصیه که میتونه به خیلی از اصول اخلاقی که داری برگرده در مورد مایکل هم مطمئنا این اصول وجود داشتن و دارن...همین اصول خودشون میتونن سازنده باشن...خودت دیگه با تجربه بیشتری که مطمئنا نسبت به اکثرما داری میدونی که یک هنرمند بدون داشتن اصول دربرخی روابط و برنامه های زندگیش مثل یک ماشین بی ترمزمیمونه که می تونه از بعضی پیچ ها و سختی ها گذر بکنه اما همیشه نمی تونه و جایی سقوط می کنه....
البته فردی مرکوری خواننده بزرگیه و دراون شکی نیست ولی نتیجه اینگونه زندگی کردن رو همدی البته خیلی ها به به این سرنوشت دچار شدن....اینکه مایکل چنین دید و نظری نسبت رابطه دوستیش با فردی داره نشان دهنده دقتش به اصولیه که برای خودش ترسیم کرده...شاید مایکل در خفا و به دلایل مختلف مواد مصرف کرده باشه اما مطمئنا به گونه ای نبوده که بخواد اون حالت طبیعی رو از دست بده و به افراط کشیده بشه چیزی که در بین ستاره های راک تمامی دوره ها بوده و هنوز هم هست و فردی فقط یکی از بزرگترین آن ها بود

- کوچکترین طرفدار
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
آره تو این رو نمیگی ولی توقسمت مایکلیسم هفته نامه هممیای میگی برین آهنگ just lose it امینم رو گوش کنیدمن نمیگم همه یک چاقو یا اسلحه بردارن برن خیابون همه رو بکشن!
من که نفهمیدم از آخر به کدوم ساز تو باید رقصید

چرا من رو قاطی می کنی، والا خوبه خودم هم اون شب با یه اسم دیگه اومده بودم و داشتم در مورد مایکل باهات بحث میکردم و میگفتم شاید یه نفر از یه خواننده دیگه خوشش بیاد و به نظرش اون خواننده بهترین باشه ولی تومیگفتی نه فقط باید از مایکل خوشش بیاد و مایکل از نظرش بهترین باشهعرفان، امید و بقیه کسایی که اون شب من با یک اسم دیگه وارد چت رومی که تو سرگرمی آدرسش هست شدم
آخرین باری که این آرشیو کاملت رو نگاه کردی کی بود؟؟؟من خودمم که الان به نظر خیلی ها شاید آرشیوم کامل باشه

........................................................
جدا دلیل قطع رابطشون این بوده؟ یعنی فردی تو پذیرایی خونه مایکل چنین کاری میکرده؟ چقدر صمیمی شده بودهدلیل قطع رابطهی فردی و مایکل چه بود؟ نویسنده میگوید مایکل به مصرف بیش از حد کوکائین توسط فردی مرکوری در پذیرایی خانهاش اعتراض داشت.