Skip to main content

BAD 25th Anniversary

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24973 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
ماهیت اینجا با ماهیت سایت هایی مثل ویکی پدیا فرق می کنه. هر کدوم شرایط خودشون رو می طلبند.
مردم به ویکی پدیا رجوع می کنند چون دسترسی به اطلاعات اونجا راحتتره، صفحات راحتتر لود می شن، شاخ و برگ ها و مطالب متفرقه و مرتبط بیشتره و به همین دلیل گوگل سریع تر می شناستش. اما این بدین معنی نیست که اطلاعات اونجا درست تره.
دلیل اصلی افتتاح بخش دانشنامه مایکل جکسون تو امجی هم همین بود، که مثل ویکی پدیا بخش بندی شده توش اطلاعات قرار بگیره اما با تمرکز کامل روی مایکل جکسون.
این قسمتش به عهده هواداران بود که اتفاق نیوفتاد و خبر بدی که براتون دارم اینکه این بخش و یه سری بخش های دیگه به زودی برای همیشه از امجی پاک می شن.

Keep The Faith

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24974 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
کاش می‌شد به این بخش سرو سامون داد.
اجازه بده قبل از حذف یه صحبتی باهم بکنیم.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25006 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
بکنیم! الان دقیقا قبل از حذفه! منتظرم امتحانام تموم بشه!

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25008 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
ببخشید وسط حرف هاتون میپرم ولی واقعا حیفه که دانشنامه حذف بشه :( یعنی این ایده به این خوبی حذف بشه واقعا حیفه، نمیشه یکجوری نگه ش داشت و خب توی تابستون با برنامه های خاصی این بخش رو رونق بخشید؟ چون واقعا الان خیلی ناراحت شدم که گفتی میخوای حذفش کنی :( از این بخش میشه کلی استفاده کرد و بچه ها این بخش رو بترکونن و یکی از مرجع های قوی تو جامعه مایکلی تبدیل بشه... نمیدونم چی بگم، کسی هم توش فعالیت نمیکنه...

بخش های دیگه چیا هستن که میخوان حذف بشن؟ میشه بگی حمید؟

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25261 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
توی خود اون سایتی که مجموعه بد 25 به فروش مینویسه نوشته که این کنسرت شامل یه روز یا یه شهر نمیشه . یه چیزی تو همین مایه ها نوشته بود . واسه همین فکر کنم Dirty Diana هم توش داره . The Way You Make Me Feel هم مطمئنم داره .
راستی یه ویدئو از تبلیغات بد 25 دیدم مایکل توی اجرا "بد" بابلز رو بقلش کرده اورده رو استیج . فکر کنم مال نیویورک باشه ولی شاید تو ومبلی منتشرش کنن . البته خدا کنه اینطوری باشه .
یه تیکه هایی هم از WBSS , HH , Rock With You رو از ومبلی دیدم واقعا خیلی قشنگه . حالا نمیدونم میکس کنسرت فرق داره یا مایکل اینجا شاهکار کرده .
وقتی دیدم وی اچ اس کنسرت رو بردن ناسا با کیفیت کنن خیلی خوشحال شدم خدا کنه کیفیتش یه چیزی در حد بخارست باشه . فقط موندم سونی که داره ویدئو رو با کیفیت میکنه چرا به خودش زحمت نمیده مثل مونوالکر Full Screan باشه . حتی بخارست و ویژن هم اینطوری نیستن .
توی اخبار نوشته بودن نوار های کنسرت رو نتونستن پیدا کنن . واقعا انقدر براشون بی اهمیت شده که گمش کردن یا نتونستن پیدا کنن ؟!
اشکال شاید از ما فن های مایکله !! درسته زیاد مهم نیست ولی نمیتونیم اعتراض کنیم که با کیفیت بهتری کنسرت های مایکل رو منتشر کنن ؟؟
توی MJJC یه تاپیک زده شده بود که طرف میگفت چرا کنسرت نیویورک 1998 چرا نباید رو بلوری بیاد ؟؟ ومبلی کنسرت خیلی توپیه ولی نیویورک هم یه کنسرت اختصاصی بود تا اونجایی که خبر دارم . اسلش توی Dirty Diana حضور داره . توی اجرا بد هم یه بچه میاد رو سن با مایکل میرقصه . اجرا های مایکل هم عالین . همچین کنسرتی ارزش نداره روی بلوری بیاد ؟ اگه ما فن ها یکم به بنیاد مایکل فشار بیاریم اونا هم شاید یکم کنسرت ها رو با کیفیت بهتری بدن بیرون . الان این ومبلی بیاد رفت تا چند سال دیگه هیچ خبری نیست . پس Victory و Triumph چی ؟؟

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25286 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: BAD 25th Anniversary
عزیزم من که هرجا دیدم نوشته بوده این یه کنسرت کامله و یه میکس نیست! کجا دیدی چنین چیزی نوشته باشه؟
آره حتی ٰVision هم واید اسکرین نبود! البته به غیر از One More Chance. مونواکر توسط Warner Bros رلیز شد و ربطی به بنیاد نداره خوشبختانه!
شدیدا احساس می‌کنم بازیچه‌ایم!

This is BREAKING NEWS

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.362 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا