- تشکرهای دریافت شده: 874
تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
14 سال 2 ماه قبل #2267
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
ولی اگه مایک نقش این پرفسور رو بازی میکرد خیلی باحال میشد.
و در اخر فیلم حتما یه رقص مایکلی-ایکس منی داشتیم.
و در اخر فیلم حتما یه رقص مایکلی-ایکس منی داشتیم.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 ماه قبل #2273
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
پس اینی که توهم زده بود من نبودم نسیم بود! هر چی گشتم پستی ندیدم که نشون بده الناز به دعوای کسی اعتراض کرده
مرسی شایان جان بابت عکس
شاید این یارو کلا کچله
اخه من هیچ جا ندیدم مایکل کچل کنه! حیفه اون همه مو...

مرسی شایان جان بابت عکس
شاید این یارو کلا کچله

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 2 ماه قبل #2274
توسط شايان
خواهش میکنم فرناز جان نه من داستان های مردان ایکس که به صورت کمیک هستن رو دیدم پروفسور ایکس همیشه کچله....
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
farnaz mj نوشته: پس اینی که توهم زده بود من نبودم نسیم بود! هر چی گشتم پستی ندیدم که نشون بده الناز به دعوای کسی اعتراض کرده
مرسی شایان جان بابت عکس
شاید این یارو کلا کچلهاخه من هیچ جا ندیدم مایکل کچل کنه! حیفه اون همه مو...
خواهش میکنم فرناز جان نه من داستان های مردان ایکس که به صورت کمیک هستن رو دیدم پروفسور ایکس همیشه کچله....
14 سال 2 ماه قبل #2275
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
یعنی هر کی تو نقشه پروفسور ایکس بازی کرده کچل بوده؟
البته با گریمو کلک میشه موهارو قایم کرد حتما لازم نبود تا مایکلم موهاشو واقعا بزنه
البته با گریمو کلک میشه موهارو قایم کرد حتما لازم نبود تا مایکلم موهاشو واقعا بزنه

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 2 ماه قبل #2276
توسط شايان
نمیدونم کچل بوده یا نبوده اما اون کاراکتر کچله آره میشه پوشوند موهارو با گریم اما در کل گفتم مایکل رو بدون مو تجربه میکردیم
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
farnaz mj نوشته: یعنی هر کی تو نقشه پروفسور ایکس بازی کرده کچل بوده؟
نمیدونم کچل بوده یا نبوده اما اون کاراکتر کچله آره میشه پوشوند موهارو با گریم اما در کل گفتم مایکل رو بدون مو تجربه میکردیم

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 2 ماه قبل #2282
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
پس همون بهتر که مایکل بازی نکرد.چون اگه کچل نشونش میدادن ...
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.798 ثانیه