- تشکرهای دریافت شده: 1424
عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
کمتر
بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #17945
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
با حرفت موافقم علی جان..موقعی که تازه تیزرهایی از بازی پخش شده بود تو بعضی سایت ها که نظرات رو میخوندن خیلی ها باورشون نمیشد که این بازی برای ps3 باشه!!!گرافیکش واقعا برای یک بازی این نسل بازی های کامپیوتری عجیب پایین و ساده بود...بعضی بازی ها گرافیک ساده ای دارند اما نوع گرافیک ساده شون یک نوآوری میشه مثل بازی Viewtiful Joe که با گرافیک خاصش نوآوری کرد اما این گرافیک و کیفیت نوآوری نیست کم کاریه!!!!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #18611
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
این بازی فقط واسه اندرویدو ایپد اومده؟! برای ایفون نیست؟

13 سال 7 ماه قبل #19908
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
بچه ها این کلیپ ها فوق العاده هستند ! برای بازی تجربه روی آی پد !
کسی می تونه با کیفیت بالا دانلودشون کنه و اینجا آپلود کنه ؟
چی تی ان من دچار مشکل شده و سرعتش کمه !
( اون گوشه فیلمهای مربوط به آهنگ های دیگه هم هست ! بینظیره ! فوق العاده ست ! به این می گن انیمیشن )
از طریق این آدرس می تونید دانلود کنید اگر مشکلی با چیلر !!! ندارید و بعد برای ما آپلود کنید .
keepvid.com
کسی می تونه با کیفیت بالا دانلودشون کنه و اینجا آپلود کنه ؟
چی تی ان من دچار مشکل شده و سرعتش کمه !
( اون گوشه فیلمهای مربوط به آهنگ های دیگه هم هست ! بینظیره ! فوق العاده ست ! به این می گن انیمیشن )
از طریق این آدرس می تونید دانلود کنید اگر مشکلی با چیلر !!! ندارید و بعد برای ما آپلود کنید .
keepvid.com
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20154
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
من نفهمیدم چه مدلی تویه پستم اعمالش کنم پس فقط لینکشو می ذارم
گرافیکش خیلی خوبه کاش واسه ایفونم زودتر بیاد
اگه خواستید بازم اپلود می کنم
Michael Jackson The Experience -- Smooth Criminal [for iPad, PS Vita and 3DS].mp4:
www.mediafire.com/?6ivp6nae6xa7mo4
گرافیکش خیلی خوبه کاش واسه ایفونم زودتر بیاد

اگه خواستید بازم اپلود می کنم
Michael Jackson The Experience -- Smooth Criminal [for iPad, PS Vita and 3DS].mp4:
www.mediafire.com/?6ivp6nae6xa7mo4
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by Farnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
13 سال 6 ماه قبل #20159
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
خیلی زیبا بود حمید جان!!!!واقعا جالب کار شده بود!!!!به همه دوستان توصیه میکنم ببینند اینو....
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 6 ماه قبل #20161
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر
دستون درد نکنه
عجب گرافیک خفنی داشت
عجب گرافیک خفنی داشت

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.304 ثانیه