- تشکرهای دریافت شده: 249
عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
13 سال 10 ماه قبل #12523
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
بیشتر هم نمیشه من امتحان کردم
علم و دانش همان قدرت است ...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 10 ماه قبل #12527
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
من رای دادم .
الان با بقیه ایمیل هام هم رای میدم .

الان با بقیه ایمیل هام هم رای میدم .

www.fullmjj.ir
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #12528
توسط Farnaz
We're sorry
You or someone else using the same computer/IP Address have already voted in this poll today. Please try a different poll or try this one again tomorrow. Thank you for your patience as we upgrade our systems and Happy Voting!!!
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
نامردی کدومه محمد جان فکر کردی اگه بشه فقط ما هستیم که هرروز رای میدیم ؟ تازه خود سایت گفت که می تونی فردا امتحان کنی!InvincibleMJ نوشته: نامردی نکنید دیگه بزارین نتایج عادلانه باشه هر کس یک رای !
We're sorry
You or someone else using the same computer/IP Address have already voted in this poll today. Please try a different poll or try this one again tomorrow. Thank you for your patience as we upgrade our systems and Happy Voting!!!
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Farnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 10 ماه قبل #12529
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
بله من میدونم خیلی های دیگه هستن که هر روز رای میدن ولی شما ها اینجوری نباشین. نظر سنجی که بشه توش چند بار رای داد بنظرم حقیقتو مشخص نمیکنه !
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 10 ماه قبل #12531
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
نظر سنجی اینترنت هیچ وقت حقیقتو مشخص نمیکرده و نمیکنه. فقط یک اسمه.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay
13 سال 10 ماه قبل #12533
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترین آهنگ - به مایکل رأی بدهید !
من سایتایم دیدم که خودشون کلا می بندنو نمی ذارن چندروز بعد هم رای بدی پس این امکانم خودشون گذاشتن کاری به حقیقیو نیمه حقیقیشم نداشتن
)

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.788 ثانیه