Skip to main content

The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22248 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )
ممنون نسیم جان برای وقتی که گذاشتی باری نقد و بررسی و بابت این نوشته زیبا و موشکافه ات...

من درمود این قسمت نوشته ات سوال داشتم....

روشن است که درباره ئ آینده صحبت می کند نه گذشته و حال .با اینحال می تواند برآیندی از وضعیت حال باشد . مایکل نخست به برخی مشکلات می پردازد و روی مردم جهان تمرکز می کند و سپس با توجه به وضع گذشته و حال جهان به این نتیجه گیری می رسد که با این وضع پیش رو مطمئنا در آینده مشکلات بیشتری خواهد بود در نوبت های بسیار و چیزهایی که ما را به وحشت خواهند انداخت و باعث خواهند شد در آینده در ترس از آنها زندگی کنیم .
چه پیش بینی درستی برای سال 1991.....

چرا گفتی برای سال 1991؟این میتونه برای سال های بعد و حتی الان هم پیش بینی درستی باشه....

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22250 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )
ممنون شایان جان .لطف داری .
منظورم اینه که مایکل توی سال 91 این پیش بینی رو انجام داده و اتفاقاتی که به خصوص از سال 2000 به این سمت برای جهان افتاده دقیقا برایند همین پیش بینی مایکله ! و چقدر هوشمندانه بوده که 10 سال جلوتر از زمان این پیش بینی رو انجام داده !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22260 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )
آره مایکل تو پیش بینی ید طولایی داره ولی دمش هم گرم ها هر چی پیش بینی کرده درست در اومده حتی خیلی از پیش بینی هاش هم با جزئیات کامل هست حتی یک "و" رو هم تو پیش بینی هاش جا ننداخته البته تو بعضی هاش

خیلی جالبه نه !!!

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22310 توسط شايان
میشه گفت حرف هر دو نفر ما یکی بود اما با کمی ادبیات مختلف تر.....منظورت رو کامل گرفتم

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22503 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: The Song : Jam ( آهنگ : گرد هم آیید )
- تدی رایلی ( از تهیه کنندگان و آهنگسازان Jam )در گفتگو با سایت musicradar درباره چگونگی ساخت آلبوم Dangerous :

Jam :
Jam آهنگی بود که مایکل ایده اش را داشت . او به من گفت که من چه کاری می توانم با آن انجام دهم بنابراین من آن (آهنگ) را گرفتم و چند ساز بیشتر به آن اضافه کردم و دوباره آن را ضبط کردم - و او ( مایکل) آن را پسندید !

این روشی بود که او در بیشتر مواقع آن را انجام می داد . او با یک ایده می آمد و من آن را با جزئیات بیشتر در استودیو تکمیل می کردم . او آهنگ را به شکل یک صفحه ئ مغناطیسی دیجیتالی به من می داد ، و به من می گفت می خواهد چه کارهایی روی آن انجام گیرد ، و من همه آنها را انجام می دادم . این ایده ئ من بود که از رپر Heavy D برای اجرای قسمت رپ به خوبی استفاده کنیم . او در آن زمان رپر مورد علاقه ئ مایکل بود .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, NicoleL2

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22590 توسط شايان
یکی از تفاوت های بزرگ مایکل با تمام خوانندگان بخصوص سبک پاپ قدرت تنظیم بالا و قوی آهنگ های مایکله....یکی از بهترین نمونه ها آهنگ jam رو میشه نام برد...صدا های گیتار و درمز در آهنگ فضا و قدرتی ایجاد میکنه که انرژی موجود در صدای مایکل رو بیرون میکشه....شاید بهتره بگم تنظیم این آهنگ از دل این آهنگ اون حرکت و احساس ور بیرون میکشه به خصوص و کروس و لفظ زیبای jam...تسلط و نظارت خوب مایکل بر روی کارهاش از نکات مهم در موزیک مایکله....
Jam نمونه ای جالب و نو آورانه در تلفیق سازهای الکتریک با موسیقی زنده به حساب میاد که نتیجه اش شده این!!!!

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim, NicoleL2, شاپرک

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 6.797 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا