ویدیوهای مایکل
15 years 1 month ago #5395
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: ویدیوهای مایکل
من کاورشو دیدم فوق العاده هست
عرفان به طرف زنگ نزدی نه؟
عرفان به طرف زنگ نزدی نه؟
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 1 month ago - 15 years 1 month ago #5401
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: ویدیوهای مایکل
وحید منتظر اورجینالی؟! فک نمیکنم یه کلوپ بتونه بیاره. اینا نهایت کپیهای پاکستانو با لیبلو کاور دارن. (اسم اونام اورجیناله.)
اورجینالو باید به یه وارد کننده بگی اگه بشناسی.
یه چیزی که اعصاب منو بهم ریخته frame در ویدئوهای مایکل هست! فیلم The Godfather محصول 1972 در ویرایش 25امین سالگرد wide screen شد اما ویدئوهای 1995 مایکل باید 4:3 باشه!
واقعا نمیفهمم، در مونواکر تنها Leave me Alone، واید اسکرین هست. واقعا دلیل خاصی داشته؟! منتظر بودم Vision با ویدئوهای wide screen سر برسه اما تا اینجا که دیسک سومو دیدم این اتفاق نیافتاده بود و بدتر، برای One More Chance که واید هست، اطراف بقیه ویدئوها که همگی 4:3 هستن هم دو خط کلفت قرار دادن بهطوریکه در تلویزیون 4:3 هم تصویر نصف باشه!!!!!
دو دیسک اول هم همینطورن؟
واید که نیستن هیچ، در تلوزیونهای واید stretch شون هم نمیشه کرد و در 4:3ها هم باید دو خط کلفت اطراف ویدئو و دو خط کلفتتر پایینو بالا باشه؟!!
خواهش میکنم یکی که میدونه بیاد یه چیزی بگه.
اورجینالو باید به یه وارد کننده بگی اگه بشناسی.
یه چیزی که اعصاب منو بهم ریخته frame در ویدئوهای مایکل هست! فیلم The Godfather محصول 1972 در ویرایش 25امین سالگرد wide screen شد اما ویدئوهای 1995 مایکل باید 4:3 باشه!
واقعا نمیفهمم، در مونواکر تنها Leave me Alone، واید اسکرین هست. واقعا دلیل خاصی داشته؟! منتظر بودم Vision با ویدئوهای wide screen سر برسه اما تا اینجا که دیسک سومو دیدم این اتفاق نیافتاده بود و بدتر، برای One More Chance که واید هست، اطراف بقیه ویدئوها که همگی 4:3 هستن هم دو خط کلفت قرار دادن بهطوریکه در تلویزیون 4:3 هم تصویر نصف باشه!!!!!
دو دیسک اول هم همینطورن؟
واید که نیستن هیچ، در تلوزیونهای واید stretch شون هم نمیشه کرد و در 4:3ها هم باید دو خط کلفت اطراف ویدئو و دو خط کلفتتر پایینو بالا باشه؟!!
خواهش میکنم یکی که میدونه بیاد یه چیزی بگه.
Last edit: 15 years 1 month ago by e r o s.
15 years 1 month ago #5402
by FeanoR
علی جان داری دانلودش میکنی؟چقدر دیگه از دانلودش مونده؟
من منتظر اورجینالم فکر نمیکنم حتی تو خواب ببینمش
)
من منتظر اورجینالم فکر نمیکنم حتی تو خواب ببینمش
15 years 1 month ago #5411
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: ویدیوهای مایکل
باید لپ تاپو در روز دو جا ببرم بدبختی دیگه تقریبا روند صفر شده!
15 years 1 month ago #5447
by کوچکترین طرفدار
Thank you received:
689
Birthdate:
20 Jun 1990
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Replied by کوچکترین طرفدار on topic پاسخ: ویدیوهای مایکل
درود
وحید جان این سی دی فروشه به مغازش که زنگ میزدم خطش مسدود شده بود و به موبایلش هم که زنگ میزدم میرفت رو صندوق صوتی ولی امشب که زنگ زدم به موبایلش جواب داد و گفت ویژن رو داره و فردا صبح ساعت 10تا12 بیاین ببرین
سپاس
وحید جان این سی دی فروشه به مغازش که زنگ میزدم خطش مسدود شده بود و به موبایلش هم که زنگ میزدم میرفت رو صندوق صوتی ولی امشب که زنگ زدم به موبایلش جواب داد و گفت ویژن رو داره و فردا صبح ساعت 10تا12 بیاین ببرین
سپاس
15 years 1 month ago #5448
by FeanoR
خیله خب پس قرارش رو بزار برای فردا با هم بریم بگیریم
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.284 seconds