Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Michael در ایـــــــــــران ...

15 years 3 months ago - 15 years 3 months ago #711 by e r o s

• Wanna Be Starting Something
  • I came from a far DREAM

• Thank you received: 383

• Birthdate: 13 May 1989
  • به نحوی همینو می‌گم. سالیان سال پیش ریشه‌ی نام این سبک از روی Popular برداشته شد اما از اون‌جا به بعد خودش تبدیل به یه کلمه‌ی جدید در موسیقی شد. این کلمه در این‌جا فقط یعنی یک سبک موسیقی.
    مایکل جکسون از نظر من رب‌النوع موسیقی هست اما معنای لقبش پادشاه سبک پاپه. مثل الویس که پادشاه سبک راک اند روله.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 15 years 3 months ago by e r o s.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 years 3 months ago #714 by شهروز

• Will You Be There
    • Will You Be There
    • مایکل؛ تا ابد

• Thank you received: 64

• Birthdate: 21 Apr 1993
  • کلمهٔ پاپ قبل از این که بخواد برای سبک پاپ به کار بره وجود داشته (به عنوان مخفف کلمه popular). اما می دونم که الیزابت منظورش سبک پاپ بوده. (البته الیزابت گفت مایکل ساطان تمام سبک‌ها است اما رسانه‌ها فقط رو ی پاپ کلید کردن)

من میگم که در کلمهٔ سلطان پاپ ایهام وجود دارد. یعنی علاوه بر سبک پاپ، به اون مطالبی هم که گفتم ربط دارد.

همانند کلمهٔ POP Icon که معنی اش رو خود شما هم می دانید. دو معنی دارد. ۱- نماد مردمی ، نماد محبوب مردم . ۲- نماد موسیقی و سبک پاپ

15 years 3 months ago #718 by Jasmine Jackson-mjforever

• Working Day And Night
    • Working Day And Night

• Thank you received: 486

• Birthdate: 01 Dec 1997
  • به نظر من pop مساوی با popu;ar هست و کاملا به هم ربط داره اما اگر به مایکل میگفتن king of music بود خیلی بهتر بود

mj for ever....

15 years 3 months ago #720 by e r o s

• I came from a far DREAM

• Thank you received: 383

• Birthdate: 13 May 1989
  • shahroozporia wrote:
    همانند کلمهٔ POP Icon که معنی اش رو خود شما هم می دانید. دو معنی دارد. ۱- نماد مردمی ، نماد محبوب مردم . ۲- نماد موسیقی و سبک پاپ

دوست عزیز پاپ آیکون یعنی چهره‌ی مشهور و این معنا باز ربطی به سبک پاپ نداره.
    بنجامین فرانکلین از عظیم‌ترین پاپ آیکون‌های ایالات متحدست. اگه فکر می‌کنید تو کار موسیقی بوده(!) به یه صد دلاری نگاه کنید. فقط امیدوارم دیگه گفته نشه تو خلوتش آهنگ سازی هم می‌کرده نماد موسیقی و سبک پاپ شده!

Pop Music به این علت از ریشه‌ی Popular برداشته شده که بیشترین زیرشاخه و در نتیجه هوادار رو داشته. به هیچ وجه King of Pop مترادف با King of Music نیست. Pop یه سبکه که کاملا علمی ثبت شده و نمی‌شه درش نظر داد و یه سری زیرشاخه‌های خاص خودشو داره. فکر می‌کنم این بحث دیگه خیلی طولانی شد.

This is BREAKING NEWS

15 years 3 months ago #731 by شايان

• Working Day And Night
    • Working Day And Night
    • Mr.Splendid

• Thank you received: 1424

• Birthdate: 01 Dec 1990
  • Nasim Parsi wrote: درود ...

دوستان عزیز مایکلی خودم !

یک پرسش خیلی بزرگ همیشه برای من وجود داشته !
    چرا مایکل در ایران همیشه محذوف بوده ؟!
    مایکل تنها فرد معروفیه که محبوبیت و شهرتش و اهمیتش تا این اندازه است ولی هرگز در ایران ! حتی در مجله ها و روزنامه ها به او پرداخته نمیشه ! دلیلش برای من روشن نیست ! وقتی عکس بازیگران هالیوود و خوانندگان امریکایی به راحتی روی جلد مجلات قرار می گیرند ! اما چرا درباره مایکل اینگونه است ؟! :(
    حتی بعد از رفتن مایکل برای بزرگداشتش ندیدم جایی چیز قابل توجهی نوشته شده باشه !
    و من دلیلش رو درک نمیکنم !
    چند ماه پیش مجله تخصصی " هنر و موسیقی " عکس گروه بیتلز رو روی جلد زده بود ! ولی کسی حواسش نیست سلطان پاپ کیه و موسیقی پاپ و 100 تا چیز دیگه توی موسیقی رو فقط و فقط از مایکل دارن !
    :evil: :evil: :evil:

ممنون از تاپيك بسيار خوبي كه زدي خيلي عاليه....

مايكل بزرگ و بينظير و تاثير گذاره اما بيلتز هم كم گروهي نيست!!!!مجموع كارهاي اون ها همپاي مايكل و گروه افسانه اي كوئيين پرفروشترين كارها در تاريخ موسيقي هستن....اما اون تاثيري كه مايكل در سبك پاپ رو داشت در اون حد اين تاثير رو بيتلز سبك رو در زمينه راك نداشتند.البته تاثير فوق العاده داشت اما براي اون دوره محدود اما مايكل همچنان رو كارهاي جديد تاثير گذاره....:side:

يك سوال من يكبار از يكي از فن ها شنيدم مايكل در سازمان ملل سخنراني داشته آيا اين راسته يا يك شايعه است؟اگر راسته فايل ويديويي يا عكسي ازش دارين؟؟

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

15 years 3 months ago #733 by شهروز

• Will You Be There
    • Will You Be There
    • مایکل؛ تا ابد

• Thank you received: 64

• Birthdate: 21 Apr 1993
  • پس به جای این که از جملهٔ سلطان موسیقی پاپ استفاده کنیم از سلطان پاپ استفاده کنیم. همین و متشکر.

Moderators: مایکلا
    Time to create page: 0.298 seconds