راهنمایی برای خرید کفش و کلاه مایکل
15 years 1 month ago #6924
by Nemesis865
کفش سازی صنعتی چرا ؟
اشتباه نکنین. کفش smooth criminal مثل بقیه کفش های مایکله. (مثلا The way you make me feel) فقط از این مچ بند های تزیینی داره که تو دهه 30 و 40 تو امریکا خیلی مد بوده. اون سفیده مربوط به کفش نیست. نیروهای مسلح خودمونم یه چیزی مثل اون دارن که میاد روی چکمشون.
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
Replied by Nemesis865 on topic پاسخ: komak konid
FeanoR wrote: منطورت با منه یعنی کفش اسموت رو میخوای؟
باید داشته باشن اونجا هم کفش سازی های صنعتی از کفش دوزی ها سوال کن احتمالا جاشو میدونن
راستی تو شیرازی فرناز؟
و در مورد این کفش من خودم پای یک دختر تو مشهد دیدم حالا نمیدونم خودش بود یا طرحش
کفش سازی صنعتی چرا ؟
اشتباه نکنین. کفش smooth criminal مثل بقیه کفش های مایکله. (مثلا The way you make me feel) فقط از این مچ بند های تزیینی داره که تو دهه 30 و 40 تو امریکا خیلی مد بوده. اون سفیده مربوط به کفش نیست. نیروهای مسلح خودمونم یه چیزی مثل اون دارن که میاد روی چکمشون.
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 1 month ago #6928
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: komak konid
نه من یک طرح دیگه رو میگفتم که میتونی باهاش کج بشی ولی یکم پیشرفته تر از کفش اسموت مایکل دیگه میخ و از این جور چیزا نمیخواد اونو باید کفش سازی های صنعتی درست کنن
15 years 1 month ago #6938
by a Guest
Thank you received:
0
Birthdate:
Unknown
- a Guest
-
- User
-
Replied by a Guest on topic پاسخ: komak konid
فكر نكنم جايي توي ايران كت بيلي جين رو بفروشه اگه ميخوايش بايد سفارش بدي خياطاي ماهر ميتونن راحت بدوزنش ولي كلي خرج براتون برميداره
15 years 1 month ago #6964
by FeanoR
نه بابا این زنانه فروشی زیر خونمون لباس کت بیلی جین رو داره کلا میتونی از این جاها گیر بیارین البته اگه روی رفتن تو رو دارین مثل من(تو این موارد باید پررو بود
)
ساده ترین لباس مایکل لباس بیلی جین ش هست که فکر نکنم زیادم خرج بردار چیزی نداره فقط کفشش یکم گرونه البته کفش مخصوص بیلی جین که گیر نمیاد
ساده ترین لباس مایکل لباس بیلی جین ش هست که فکر نکنم زیادم خرج بردار چیزی نداره فقط کفشش یکم گرونه البته کفش مخصوص بیلی جین که گیر نمیاد
15 years 1 month ago #6974
by a Guest
Thank you received:
0
Birthdate:
Unknown
- a Guest
-
- User
-
Replied by a Guest on topic پاسخ: komak konid
15 years 1 month ago #6978
by FeanoR
لباس بیلی جین راحتترین لباس مایکل برای دوخت
تازه هیچکدوم از اینها کت خود بیلی جین نیست فقط طرح هایی هست که شبیه اون ساخته شده و گرنه خودش چیز دیگه ایه
تازه هیچکدوم از اینها کت خود بیلی جین نیست فقط طرح هایی هست که شبیه اون ساخته شده و گرنه خودش چیز دیگه ایه
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.309 seconds