سانسور در آثار مایکل
14 years 10 months ago #13718
by شايان
Replied by شايان on topic پاسخ: سانسور در آثار مایکل
یکی از سانسورهای اخیر در کارهای مایکل در آهنگ they dont care about us هستش که در تکیه ای که مایکل میخواند Jew me, sue me تغییر ایجاد شده که در نسخه آلبوم the essintial دیده میشود...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 10 months ago - 14 years 10 months ago #13721
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: سانسور در آثار مایکل
اره دقیقا
البته اون موقع مایکل بود
نمیدونم چی طور شد که این اتفاق افتاد
البته اون موقع مایکل بود
نمیدونم چی طور شد که این اتفاق افتاد
Last edit: 14 years 10 months ago by Jasmine Jackson-mjforever.
14 years 10 months ago #13740
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: سانسور در آثار مایکل
فرزام جان به سال انتشار ویدئو زیاد ربطی نداره چون یه تکنیک ساده پشت این قضیه است که نیازی به تکنولوژی زیاد نداره . من هم قبلا برام خیلی عجیب بود این کار . اما مثه شعبده بازی می مونه وقتی روشش رو بلد چی برات دیگه پیش و پا افتاده می شه .
برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !
در مورد آهنگ TDCAU از همون سال اول انتشار این سانسور لحاظ شد ، و تحت نظارت خود مایکل هم لحاظ شد به طوری که اگر آلبوم رو از امریکا یا اروپا خریداری کنید متوجه می شید که با هم فرق دارن !
برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !
در مورد آهنگ TDCAU از همون سال اول انتشار این سانسور لحاظ شد ، و تحت نظارت خود مایکل هم لحاظ شد به طوری که اگر آلبوم رو از امریکا یا اروپا خریداری کنید متوجه می شید که با هم فرق دارن !
14 years 10 months ago #13748
by Nasim
منظورت دقیقا کجاست ؟ زمانی که اون جادوگر پودر میشه و بعد مایکل از اون پودرها ظاهر میشه ؟!!
Replied by Nasim on topic پاسخ: سانسور در آثار مایکل
hbmj2 wrote: برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !
منظورت دقیقا کجاست ؟ زمانی که اون جادوگر پودر میشه و بعد مایکل از اون پودرها ظاهر میشه ؟!!
14 years 10 months ago #13759
by mahan
Replied by mahan on topic پاسخ: سانسور در آثار مایکل
"...اونچه در مورد مایکل مطمئنم اینه که او کاری را بدون برنامه انجام نمیدهد..." پریسیلا پریسلی(مادر لیزا ماری پریسلی) در مصاحبه ای با اپرا وینفری به همراه دخترش در سال 2010
حرف من هم همینه....من هم معتقدم مایکل آدمه و نباید به مقام پیامبری رسوندش و طبق گفته خودش در ابتدای مستند "Michael Jackson private Home Videos" یک مایکل جکسون سادست. ولی آدم ساده بودن دلیل بر بی برنامگی و سطحی کار کردن نیست. اگه مایکل بی برنامه بود و کارهاشو مثل اکثر خواننده های فعلی(نه همه) صرفا جهت جذابیت و سرگرمی میساخت الان همچین جایگاهی در موزیک جهان و فرهنگ آمریکا نداشت.
به نظر من مایکل روی هر سکانس ویدیو هاش حساب میکرد تا بتونه با بیننده ارتباط برقرار کنه و پیامشو برسونه. من در ویدیو های مایکل به دنبال پیام و وحی آسمونی نمیگردم ولی اینو مطمئنم که ویدیو هاش خالی از منظور و مفهوم نیست.
شکستن شیشه از نظر من بد و غیرعادی نیست اتفاقا خیلی هیجان انگیز و زیباست و من عاشق اون صحنه ها هستم ولی معنی یا مفهومش رو یا اینکه اون چرا نوشته ها بعد اضافه شدن رو نمیدونم...
حرف من هم همینه....من هم معتقدم مایکل آدمه و نباید به مقام پیامبری رسوندش و طبق گفته خودش در ابتدای مستند "Michael Jackson private Home Videos" یک مایکل جکسون سادست. ولی آدم ساده بودن دلیل بر بی برنامگی و سطحی کار کردن نیست. اگه مایکل بی برنامه بود و کارهاشو مثل اکثر خواننده های فعلی(نه همه) صرفا جهت جذابیت و سرگرمی میساخت الان همچین جایگاهی در موزیک جهان و فرهنگ آمریکا نداشت.
به نظر من مایکل روی هر سکانس ویدیو هاش حساب میکرد تا بتونه با بیننده ارتباط برقرار کنه و پیامشو برسونه. من در ویدیو های مایکل به دنبال پیام و وحی آسمونی نمیگردم ولی اینو مطمئنم که ویدیو هاش خالی از منظور و مفهوم نیست.
شکستن شیشه از نظر من بد و غیرعادی نیست اتفاقا خیلی هیجان انگیز و زیباست و من عاشق اون صحنه ها هستم ولی معنی یا مفهومش رو یا اینکه اون چرا نوشته ها بعد اضافه شدن رو نمیدونم...
The following user(s) said Thank You: Nikolay
14 years 10 months ago #13760
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: سانسور در آثار مایکل
منم برام اون صحنه جالبه که جادوگره غیب میشه و مایکل جاش میاد .
فکر کنم با جلوه هایه ویژه این کارو کردن . فکر نمیکنم سخت باشه .
فکر کنم با جلوه هایه ویژه این کارو کردن . فکر نمیکنم سخت باشه .
www.fullmjj.ir
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.293 seconds