کنسرت های نایاب مایکل
15 years 1 month ago - 15 years 1 month ago #5534
by کوچکترین طرفدار
Thank you received:
689
Birthdate:
20 Jun 1990
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Replied by کوچکترین طرفدار on topic پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
درود
آره واقعا خدا خواست من حتی فکرش رو هم نمیکردم بتونه ادامه بده ولی اون آهنگ روکه تموم کرد هیچ یه آهنگ دیگه هم بعدش خوند
اما در اجرای billie jean مایکل در سئول یه اتفاق جالب رخ میده و وقتی اون پارچه میفته پایین میفته رو مایکل و مایکل هم با یک حرکت دست سریع پارچه رو پرتش میکنه اونور
سپاس
آره واقعا خدا خواست من حتی فکرش رو هم نمیکردم بتونه ادامه بده ولی اون آهنگ روکه تموم کرد هیچ یه آهنگ دیگه هم بعدش خوند
اما در اجرای billie jean مایکل در سئول یه اتفاق جالب رخ میده و وقتی اون پارچه میفته پایین میفته رو مایکل و مایکل هم با یک حرکت دست سریع پارچه رو پرتش میکنه اونور
سپاس
Last edit: 15 years 1 month ago by کوچکترین طرفدار.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 1 month ago #5536
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
دقیقا کجاش رو میگین
من چیزی ندیدم البته اون که پارچه میفته رو مایکل چیز خطرناکی نیست که ولی شما ها کجاش رو میگین که شانس آورد و خیلی خطرناک بود اون اتفاق ناگواره دقیقا کجاش هست
15 years 1 month ago #5542
by کوچکترین طرفدار
Thank you received:
689
Birthdate:
20 Jun 1990
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Replied by کوچکترین طرفدار on topic پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
درود
وحید تو سئول اتفاقی نمیفته فقط همونه که پارچه میفته روش که اونم گفتم یه اتفاق جالب بود
اما در مونیخ موقع اجرای آهنگ earth song وقتی مایکل میره رو اون دستگاهه (اسم اون دستگاهه یادم نیست) و دستگاهه شروع میکنه به بالا رفتن وقتی دستگاه به بالا ترین حد ممکنش میرسه یه هو دستگاهه خراب میشه و خود مایکل و دستگاه با هم از اون بالا سقوط میکنن و به شدت با زمین برخورد میکنن ولی مایکل هیچیش نمیشه و به خوندن ادامه میده...
(
سپاس
وحید تو سئول اتفاقی نمیفته فقط همونه که پارچه میفته روش که اونم گفتم یه اتفاق جالب بود
اما در مونیخ موقع اجرای آهنگ earth song وقتی مایکل میره رو اون دستگاهه (اسم اون دستگاهه یادم نیست) و دستگاهه شروع میکنه به بالا رفتن وقتی دستگاه به بالا ترین حد ممکنش میرسه یه هو دستگاهه خراب میشه و خود مایکل و دستگاه با هم از اون بالا سقوط میکنن و به شدت با زمین برخورد میکنن ولی مایکل هیچیش نمیشه و به خوندن ادامه میده...
سپاس
The following user(s) said Thank You: Termeh
15 years 1 month ago #5555
by Farshad
Replied by Farshad on topic پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
راستی من Super Bowl Performance 1993 رو پیدا کردم!
کیفیتشم خوبه.اگه خواستید بگید.
کیفیتشم خوبه.اگه خواستید بگید.
15 years 1 month ago #5563
by Termeh
Replied by Termeh on topic پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
البته مایکل از اونجایی که با این خطرات احتمالی آشنایی داشت سعی کرد تو اون لحظه بهترین حالت رو بگیره تا کمترین ضربه رو بخوره.اما با این حال بعد از اجرا مایکل به بیمارستان منتقل شد و متاسفانه مهره ی کمرش صدمه دید.
کسی نمیدونه شاید این یه اتفاق بود و یا شاید بازهم دسیسه ای برای آزارش......
کسی نمیدونه شاید این یه اتفاق بود و یا شاید بازهم دسیسه ای برای آزارش......
15 years 1 month ago #5716
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
پاش هم کوفتگی شدید برداشت.
خب، من طاقت نیاوردم و برونئی رو دانلود کردم. تا حدود دو سال پیش که کیفیت بالاش اومد، به بدختی دنبال این کنسرت بودیم و پیش از اون کیفیتی ازش اومد که تقریبا هیچ چیز دیده نمیشد. امیدوارم تمام آرشیو مایکل تا زنده هستیم به همین سبک دستمون برسه. بخصوص بد تور 1988 یا لگ سوم دنجورس که شامل کنسرت متفاوت آرژانتین میشه. ممنون فرشاد جان. حالا اگه ممکنه یه snapshot از همینم بذار حجمو هم بگو.
خب، من طاقت نیاوردم و برونئی رو دانلود کردم. تا حدود دو سال پیش که کیفیت بالاش اومد، به بدختی دنبال این کنسرت بودیم و پیش از اون کیفیتی ازش اومد که تقریبا هیچ چیز دیده نمیشد. امیدوارم تمام آرشیو مایکل تا زنده هستیم به همین سبک دستمون برسه. بخصوص بد تور 1988 یا لگ سوم دنجورس که شامل کنسرت متفاوت آرژانتین میشه. ممنون فرشاد جان. حالا اگه ممکنه یه snapshot از همینم بذار حجمو هم بگو.
Time to create page: 0.283 seconds