- تشکرهای دریافت شده: 383
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
Michael Jackson: Sonic the Hedgehog 3
کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #3616
توسط e r o s
دسامبر 2009، برد باکسر، همکار و دوست مایکل که در آهنگ "Hollywood Tonight" هم نقش داشت، به مجلهی فرانسوی "Black & White" خبر عجیبی داد: مایکل جکسون در آهنگسازی بازی "Sonic the Hedgehog 3" در کنسول جنسیس، نقش داشته!
سونیک که از قدیمیترین بازیهای سگا به حساب میاد بیشک مشهورترین بازی و حتی نشان این کمپانیه.
برد میگه به این خاطر نام مایکل در تیتراژ قرار نگرفته که از سیستم ضعیف صدای کنسول جنسیس ناراضی بوده. اما خب، میگن شاید به دلیل اتهامات علیه مایکل هم بوده که به دلیل خراب شدن نامش، سگا چیزی در تیتراژ قرار نداده! - این بازی سال 1994 بیرون اومد.
این خبر عجیب دلایل فوقالعاده محکمی هم داره:
آهنگ مرحلهی "Carnival Night Zone" با ریتم و افکتی از آهنگ "Jam" هست.
آهنگ مرحلهی "Ice Cap Zone" تند شدهی کورسِ "Who Is It" هست! که تنها یک نت تفاوت داره.
همونطور که براکس هم گفت، آهنگ تیتراژ پایانی سال بعد به یه آهنگ اصلی مبدل شد و در قالب آلبوم بیرون اومد: Stranger in Moscow.
بقیه آهنگها رو هم باید شنید!
در مکمل این بازی که بعد از اون با نام "Sonic & Knuckles" عرضه شد، آهنگهای مایکل جایگزین شد که این هم میتونه دلیل قویای باشه. این بازی مراحل خیلی بیشتر به اضافهی یک کاراکتر جدید داشت.
سه آهنگی که نام بردمو براتون آپ کردم:
کارنیوال نایت زان اکت 1:
s1.picofile.com/file/6853534204/25_carni..._zone_act_1.mp3.html
آیس کپ زان اکت 2:
s1.picofile.com/file/6853571426/28_icecap_zone_act_2.mp3.html
این هم تیتراژ پایانی که ساختار Stranger in Moscow هست:
s1.picofile.com/file/6853610660/33_staff_credits.mp3.html
در یوتیوب میکسهای زیادی از آهنگهای این بازی و آهنگهای اوریجینال مایکل پیدا میشه که بعضیهاش واقعا هم قشنگ از آب در اومده.
اگه خود بازیو هم خواستید بگید آپ کنم. (به این دیگه گیر ندی حمید
!)
چرا مایکل جکسون برای این کنسول آهنگ ساخته؟! یعنی کیفیت صداشو نشنیده بوده؟!
نظرتونو در این باره بگید.
Michael Jackson: Sonic the Hedgehog 3 ایجاد شد توسط e r o s
دسامبر 2009، برد باکسر، همکار و دوست مایکل که در آهنگ "Hollywood Tonight" هم نقش داشت، به مجلهی فرانسوی "Black & White" خبر عجیبی داد: مایکل جکسون در آهنگسازی بازی "Sonic the Hedgehog 3" در کنسول جنسیس، نقش داشته!
سونیک که از قدیمیترین بازیهای سگا به حساب میاد بیشک مشهورترین بازی و حتی نشان این کمپانیه.
برد میگه به این خاطر نام مایکل در تیتراژ قرار نگرفته که از سیستم ضعیف صدای کنسول جنسیس ناراضی بوده. اما خب، میگن شاید به دلیل اتهامات علیه مایکل هم بوده که به دلیل خراب شدن نامش، سگا چیزی در تیتراژ قرار نداده! - این بازی سال 1994 بیرون اومد.
این خبر عجیب دلایل فوقالعاده محکمی هم داره:
آهنگ مرحلهی "Carnival Night Zone" با ریتم و افکتی از آهنگ "Jam" هست.
آهنگ مرحلهی "Ice Cap Zone" تند شدهی کورسِ "Who Is It" هست! که تنها یک نت تفاوت داره.
همونطور که براکس هم گفت، آهنگ تیتراژ پایانی سال بعد به یه آهنگ اصلی مبدل شد و در قالب آلبوم بیرون اومد: Stranger in Moscow.
بقیه آهنگها رو هم باید شنید!
در مکمل این بازی که بعد از اون با نام "Sonic & Knuckles" عرضه شد، آهنگهای مایکل جایگزین شد که این هم میتونه دلیل قویای باشه. این بازی مراحل خیلی بیشتر به اضافهی یک کاراکتر جدید داشت.
سه آهنگی که نام بردمو براتون آپ کردم:
کارنیوال نایت زان اکت 1:
s1.picofile.com/file/6853534204/25_carni..._zone_act_1.mp3.html
آیس کپ زان اکت 2:
s1.picofile.com/file/6853571426/28_icecap_zone_act_2.mp3.html
این هم تیتراژ پایانی که ساختار Stranger in Moscow هست:
s1.picofile.com/file/6853610660/33_staff_credits.mp3.html
در یوتیوب میکسهای زیادی از آهنگهای این بازی و آهنگهای اوریجینال مایکل پیدا میشه که بعضیهاش واقعا هم قشنگ از آب در اومده.
اگه خود بازیو هم خواستید بگید آپ کنم. (به این دیگه گیر ندی حمید

چرا مایکل جکسون برای این کنسول آهنگ ساخته؟! یعنی کیفیت صداشو نشنیده بوده؟!
نظرتونو در این باره بگید.
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by e r o s.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل #3619
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: Sonic the Hedgehog 3
خوب این داستان جدیدی نیست و فکر کنم چند سال پیش تو خبرهای eMJey..com آورده شد ، چیزی که عجیبه اینکه چرا دوباره اومده تو خبرها .
من دنبال منبع گشتم تو حرفهات علی اما پیدا نکردم .
اینجا رو بچه ها می تونید مطالعه کنید :
www.bbc.co.uk/news/technology-13874266
من فرصت ترجمه اش رو ندارم و مهارتی هم تو این کار ندارم ، لطفا یک نفر برای بقیه اینکار رو بکنه .
من دنبال منبع گشتم تو حرفهات علی اما پیدا نکردم .
اینجا رو بچه ها می تونید مطالعه کنید :
www.bbc.co.uk/news/technology-13874266
من فرصت ترجمه اش رو ندارم و مهارتی هم تو این کار ندارم ، لطفا یک نفر برای بقیه اینکار رو بکنه .
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 1 ماه قبل #3632
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: Sonic the Hedgehog 3
منبع خاصی نداره! اینا کپی برداری نیست حمید جان. ویدئوهای زیادی در این باره از یوتیوب دریافت کردم و اینارو چکیدهی حرفهای گوشه و کنار نوشتم. باتوجه به اینکه قبلا در اخبار چند جا در موردش خونده بودم به صحتش هم مطمئن بودم.
بیشتر هدفم از این تاپیک قرار دادن آهنگهای بازی برای بچهها و حتی خود بازی بود نه اصل خبر - واسه همین تو قسمت خانواده باز کردم.
بیست سال از انتشار اولین سونیک میگذره و با در نظر گرفتن اینکه سونیک مشهورترین بازی سگا و از مشهورترین بازیهای تمام دنیاست، سالگرد داره و هیچوقت یادش فراموش نمیشه. این بازی حتی تو یه مجموعه واسه PS3 و Xbox 360 هم عرضه شده!
فرصت کنم حتما ترجمش میکنم اما از دوستان هم میخوام اگه میتونن زودتر اینکارو بکنن چون واقعا فرصته یه جا نشستن ندارم. (قسمتهاییشو خوندم که نوشته مایکل در دیزاین کارکترش هم دست داشته!)
بیشتر هدفم از این تاپیک قرار دادن آهنگهای بازی برای بچهها و حتی خود بازی بود نه اصل خبر - واسه همین تو قسمت خانواده باز کردم.
بیست سال از انتشار اولین سونیک میگذره و با در نظر گرفتن اینکه سونیک مشهورترین بازی سگا و از مشهورترین بازیهای تمام دنیاست، سالگرد داره و هیچوقت یادش فراموش نمیشه. این بازی حتی تو یه مجموعه واسه PS3 و Xbox 360 هم عرضه شده!
فرصت کنم حتما ترجمش میکنم اما از دوستان هم میخوام اگه میتونن زودتر اینکارو بکنن چون واقعا فرصته یه جا نشستن ندارم. (قسمتهاییشو خوندم که نوشته مایکل در دیزاین کارکترش هم دست داشته!)
14 سال 1 ماه قبل #3671
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: Sonic the Hedgehog 3
کفش هاش از روی ویدئوی بد گرفته شده !
14 سال 1 ماه قبل #3856
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: Sonic the Hedgehog 3
دلیل خاصی داشته یعنی ؟!
مایکل به شخصیت های کارتونی علاقه داره ! حتما نباید دلیل مهمی داشته باشه !
مایکل به شخصیت های کارتونی علاقه داره ! حتما نباید دلیل مهمی داشته باشه !
My life is dedicated to LOVING HIM
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 1 ماه قبل #3865
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: Sonic the Hedgehog 3
درسته اما این اولین بار نیست
در دهه ی 90 هم خیلی چیزها از مایکل الهام گرفته شده
مثل خانواده ی سیمسون ها
در دهه ی 90 هم خیلی چیزها از مایکل الهام گرفته شده
مثل خانواده ی سیمسون ها
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.802 ثانیه