به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
تو رو خدا یه کمکی کنید
- Michaellover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
کمتر
بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23230
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
تو رو خدا یه کمکی کنید ایجاد شد توسط Michaellover
دوستان من تازگیا تو سایت طرفداران تیلور سویفت دارم از مایکل تعریف میکنم و خلاصه.. 
و اونجا گفتم مایکل از نظر وسعت صدا رتبه دوم رو داره و اولی برای ابی خودمونه
مدیرشون گفت سه تا منبع خارجی بیار تا من از مدیریت استعفا بدم

منم حالا با اینکه منبع فارسیی دارم www.michael2040.blogfa.com
ولی میشه یکی واسه اینا چند تا منبع خارجی بده

و اونجا گفتم مایکل از نظر وسعت صدا رتبه دوم رو داره و اولی برای ابی خودمونه
مدیرشون گفت سه تا منبع خارجی بیار تا من از مدیریت استعفا بدم

منم حالا با اینکه منبع فارسیی دارم www.michael2040.blogfa.com
ولی میشه یکی واسه اینا چند تا منبع خارجی بده

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 4 ماه قبل #23235
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تو رو خدا یه کمکی کنید
چرا در مورد چیزی که کوچکترین اطلاعی ندارید باید اظهار نظر کنید ؟
این جمله یکی از نادرست ترین جمله هایی بود که در 5 تا فروم گذشته سایت خوندم !
شاید بشه مایکل رو یکی از 50 صدای رنج بالا در جهان اسم برد اما ابی در خوش بینانه ترین حالت تو چند هزار تای اول هم نیست !
تعریف و تمجید های نادرست از مایکل ، به شدت باعث تخریبش میشه مخصوصا وقتی که کسی که حرفهای نادرست می زنه خودش رو هوادار و مایکل شناس معرفی کنه .
خواهش می کنم ، واقعا خواهش می کنم اگر همچین چیزهایی از مایکل می نویسیم لطفا اسمی از eMJey یا هواداران مایکل تو اون نوشته ها نیارید ، ما رو تمسخر می کنن . ما برای اینکه جایگاهمون این باشه چندین و چند سال بهای خیلی سنگینی پرداختیم .
بهترین راه شما اینکه بری بنویسی مطلبی که نوشتی صحیح نبوده و خودت پی بردی که منبع نادرست این حرف رو زده و این رو از خود eMJey.com نقل کنی که گفته شد این حرف صحیح نیست !
این جمله یکی از نادرست ترین جمله هایی بود که در 5 تا فروم گذشته سایت خوندم !
شاید بشه مایکل رو یکی از 50 صدای رنج بالا در جهان اسم برد اما ابی در خوش بینانه ترین حالت تو چند هزار تای اول هم نیست !
تعریف و تمجید های نادرست از مایکل ، به شدت باعث تخریبش میشه مخصوصا وقتی که کسی که حرفهای نادرست می زنه خودش رو هوادار و مایکل شناس معرفی کنه .
خواهش می کنم ، واقعا خواهش می کنم اگر همچین چیزهایی از مایکل می نویسیم لطفا اسمی از eMJey یا هواداران مایکل تو اون نوشته ها نیارید ، ما رو تمسخر می کنن . ما برای اینکه جایگاهمون این باشه چندین و چند سال بهای خیلی سنگینی پرداختیم .
بهترین راه شما اینکه بری بنویسی مطلبی که نوشتی صحیح نبوده و خودت پی بردی که منبع نادرست این حرف رو زده و این رو از خود eMJey.com نقل کنی که گفته شد این حرف صحیح نیست !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz, Michaellover
- Michaellover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 4 ماه قبل #23236
توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: تو رو خدا یه کمکی کنید
شما به بزرگی خودت ببخش
آخه تو اون سایته مایکل بیست چهل دیده بودم
واقعا شرمنده حمید
سریع اونجا عذر خواهی کردم و موضوع رو روشن کردم
آخه تو اون سایته مایکل بیست چهل دیده بودم
واقعا شرمنده حمید
سریع اونجا عذر خواهی کردم و موضوع رو روشن کردم
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #23238
توسط Hamid
متاسفانه ما تو ایران پر شدیم از شایعات ، حرف های بی اساس ، دروغ ها ، بی اطلاعی ها و بی سوادی ها و ...
لطفا هر چیزی رو که هر جایی می خونید یا می بینید باور نکنید !
نمونه بارزش همین الان تو آخرین پست وبلاگ eMJey در مورد نوشته مجله ها وجود داره
لطفا هر چیزی رو که هر جایی می خونید یا می بینید باور نکنید !
نمونه بارزش همین الان تو آخرین پست وبلاگ eMJey در مورد نوشته مجله ها وجود داره
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by Hamid.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #23315
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: تو رو خدا یه کمکی کنید
ابی انسان مادی هست و به شخصه اصلا از خلقیاتش خوشم نمیاد اما چند نمونه میگم یک چک بکن. در شروع آهنگ خالی کنترل و تحریر روی نتهای پایین: "من". میدونی چه نتیه؟ یا دوس دارم نظرتو درباره آهنگ قدیمی "باورم کن" اثر ژاکلین بدونم! (نه از نظر زیبایی!) از این نمونهها زیاده.
جزو چندهزارتای اول نیست؟! در جریان هستی که سمفونی اپرای آخن ازش دعوت کردن کلی آهنگهاشو تنظیم کردن با چه شکوهی؟ یا همین اجرای اخیرش در رویال آلبرت هال؟ نمیدونم دکتری افتخاری دادن یا نه، اما دز نامهای که ازش دعوت به عمل آوردن دکتر حامدی خطابش کردن. تمام شایعات حول و حوش ابی رو میدونم و همونطور که گفتم اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد اما من این کنترل روی نتهای پایین رو بخصوص در این سن توی هیچکس ندیدم.
ابی بدترین صدا رو در کنسرتها داره چرا که هر هفته دو کنسرت میذاره و اینقدر میخوره که روی سن نتونه حرف بزنه بگذریم از فالش خوندن و فراموش کردن ترانههایی که هزاربار خونده.
ابی لیاقت این صدا رو نداره حالا هرکس هرچی میخواد بگه. من حتی با ابی و همسرش مکالمه تلفنی داشتم و تلفن هر دو خونشو میدونم. تمام زندگیش دستمه.
تمام دنیا به عنوان یک خواننده بزرگ با صدای استثنائی میشناسنش که یک بار در یک فستیوال جهانی اول شده (مدارک و انواع مجلات خارجی درباره نظر بقیه موجوده) و ما مرد عیاشی رو میبینیم که آخرین کنسرت ویدئو شدش مربوط به سال 97 هست، دور و بر جوونا میچرخه و آهنگهاش شدیدا رو به زواله.
جزو چندهزارتای اول نیست؟! در جریان هستی که سمفونی اپرای آخن ازش دعوت کردن کلی آهنگهاشو تنظیم کردن با چه شکوهی؟ یا همین اجرای اخیرش در رویال آلبرت هال؟ نمیدونم دکتری افتخاری دادن یا نه، اما دز نامهای که ازش دعوت به عمل آوردن دکتر حامدی خطابش کردن. تمام شایعات حول و حوش ابی رو میدونم و همونطور که گفتم اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد اما من این کنترل روی نتهای پایین رو بخصوص در این سن توی هیچکس ندیدم.
ابی بدترین صدا رو در کنسرتها داره چرا که هر هفته دو کنسرت میذاره و اینقدر میخوره که روی سن نتونه حرف بزنه بگذریم از فالش خوندن و فراموش کردن ترانههایی که هزاربار خونده.
ابی لیاقت این صدا رو نداره حالا هرکس هرچی میخواد بگه. من حتی با ابی و همسرش مکالمه تلفنی داشتم و تلفن هر دو خونشو میدونم. تمام زندگیش دستمه.
تمام دنیا به عنوان یک خواننده بزرگ با صدای استثنائی میشناسنش که یک بار در یک فستیوال جهانی اول شده (مدارک و انواع مجلات خارجی درباره نظر بقیه موجوده) و ما مرد عیاشی رو میبینیم که آخرین کنسرت ویدئو شدش مربوط به سال 97 هست، دور و بر جوونا میچرخه و آهنگهاش شدیدا رو به زواله.
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by e r o s.
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #23317
توسط Hamid
علی چان وقتی ما از یک جهان صحبت می کنیم داریم در مورد چندین میلیارد انسان صحبت می کنیم از کلی کشور مختلف نه از جمعیت کمتر از 100 میلیون .
همه این کشور ها درشون کلی آدم داشتن که تو مسابقات مختلف اول شدن و کلی آدم هم هستند سمفونی های مختلف و بزرگ می خونن . می دونی چقدر خواننده اپرا داریم ؟
به هزاران هزار نفر دکترای افتخاری دادن و هزاران هزار نفر دیگه دکترای واقعی دارن !
هر ساله کلی آدم هم تو مسابقات جهانی مختلف که تعدادشون زیاده شرکت می کنن و مقام های مختلف میارن .
وقتی اسم مایکل جکسون رو میاریم یعنی داریم در مورد همه انسان های تاریخ قضاوت می کنیم ! چون مایکل زنده نیست ! می دونی چه اتفاقی میوفته ؟
یعنی ما کلا پاواراتی نداشتیم تو جهان ، سلین دیون نداشتیم و صد ها نفر دیگه نداشتیم که ابی شد اول ؟
ابی در ایران خواننده شایسته ایه ، به هیچ کس هم پوشیده نیست ، اما یه نگاه سطحی بهمون نشون می ده که حتی تو ایران چند نفر محدوده صدای وسیع تری دارن .
وقتی پای ارقام و آمار وسط میاد کلی خواننده وجود داره کلی ... که انقدر زیاد و قوی هستند حتی گاهی مایکل جکسون بین صد تای اول هم تو لیست هاشون قرار نمی گیره .
اگر می خوایم از ویزگی یک نفر صحبت کنیم بهتره حقیقی حرف بزنیم نه چیزی که خودمون دلمون می خواد باشه .
موسیقی ایران مخصوصا پاپ متاسفانه ضعیفه .
----
راستی جزو چند هزار تای اول بودن هم به شدت فوق العادست تو چمعیت چند میلیاردی . یعنی از هر میلیون یک نفر !
همه این کشور ها درشون کلی آدم داشتن که تو مسابقات مختلف اول شدن و کلی آدم هم هستند سمفونی های مختلف و بزرگ می خونن . می دونی چقدر خواننده اپرا داریم ؟
به هزاران هزار نفر دکترای افتخاری دادن و هزاران هزار نفر دیگه دکترای واقعی دارن !
هر ساله کلی آدم هم تو مسابقات جهانی مختلف که تعدادشون زیاده شرکت می کنن و مقام های مختلف میارن .
وقتی اسم مایکل جکسون رو میاریم یعنی داریم در مورد همه انسان های تاریخ قضاوت می کنیم ! چون مایکل زنده نیست ! می دونی چه اتفاقی میوفته ؟
یعنی ما کلا پاواراتی نداشتیم تو جهان ، سلین دیون نداشتیم و صد ها نفر دیگه نداشتیم که ابی شد اول ؟
ابی در ایران خواننده شایسته ایه ، به هیچ کس هم پوشیده نیست ، اما یه نگاه سطحی بهمون نشون می ده که حتی تو ایران چند نفر محدوده صدای وسیع تری دارن .
وقتی پای ارقام و آمار وسط میاد کلی خواننده وجود داره کلی ... که انقدر زیاد و قوی هستند حتی گاهی مایکل جکسون بین صد تای اول هم تو لیست هاشون قرار نمی گیره .
اگر می خوایم از ویزگی یک نفر صحبت کنیم بهتره حقیقی حرف بزنیم نه چیزی که خودمون دلمون می خواد باشه .
موسیقی ایران مخصوصا پاپ متاسفانه ضعیفه .
----
راستی جزو چند هزار تای اول بودن هم به شدت فوق العادست تو چمعیت چند میلیاردی . یعنی از هر میلیون یک نفر !
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.338 ثانیه