Skip to main content

عاشقانه ترين

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #9990 توسط farzam
عاشقانه ترين ایجاد شد توسط farzam
بچه ها به نظرتون عاشقانه ترين اهنگ مايكل كدوم يكي از اهنگاش ه ؟

من هميشه كه به اهنگاي عاشقانه ي مايكل گوش ميدم نميدونم چرا ولي اون احساسي و كه
مثلا به اهنگ تايتانيك سلن ديون پيدا ميكنم و نميكنم...
به نظر خودم علتش اينه كه مايكل هيچوقت عشق واقعي به يك زن و تجربه نكرد....دوس
داشتن نه ها... عشق به يك زن، شايد به خاطر همينه...نميدونم
معمولا چون ما مايكل و صداشو دوس داريم و همينطور خود ه خوندن مايكل، احساس خاصي
پيدا ميكنيم به آهنگ... ولي بعضي اهنگاي خواننده هاي ديگه يك جوره ديگن...
نمي دونم منظورم و درك كرديد...

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by farzam.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #9994 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترين
عاشقانه ترین ترانه ای که تابحال شنیدم، ترانه ی Why هست و عاشقانه ترین آهنگ، بی شک، She's Out of My Life. این خیلی به تجربه های شخصی برمی گرده، SOOML طوری هست که انگار زمانی خودت به استودیو رفتی و این آهنگو ساختی. برخوردهایی که به این آهنگ دیدم، از جمله خودم، فوق العاده شخصی هست.
تایتانیک بنظرم عاشقانه ترین فیلم تاریخه پس تأثیر اینو یادت نره.
مایکل هم یه آدم بود، اون هم نه یه آدم معمولی، تا حدی جلو رفته بود که بهتر بود اسمشو بذاریم احساس. مطمئن باش این تجربه رو هم خیلی رنگین تر از من و شما در زندگیش کرده.
شاید دلیل حرفت پیچ بالای صدای مایکل هست که برات اونو از حالت معمولی خارج کرده و یه جوری احساس می کنی حرفشو نمی فهمی.

This is BREAKING NEWS

كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #9998 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترين
آره منم همین حس رو دارم البته one day in your life یک حس خاصی رو در من بوجود میاره ولی آره خیلی از خواننده های دیگه اون حس عشق رو بهتر منتقل میکنن البته مایکل خدا رو شکر زیاد هم عاشق شده البته شاید این عشق یک نوع دوست داشتن معمولی بوده باشه ولی آیا خواننده های دیگه ای که این حس عشق رو بهتر منتقل میکنن یعنی آیا اونا عاشق شدن یا بودن اونم به معنای واقعی؟

و یک چیز دیگه هم هست این که موسیقی مایکل طی چند تا آلبوم از موضوع عشق دور شد و دیگه نتونست برگرده به دوران اولش و مایکل هم موضوع مهمتری رو نسبت به عشق پیدا کرده بود(البته عشق به جنس مخالف)و اون راه رو ادامه داد ولی آیا اگه مایکل راه آلبوم ها یا آهنگ هایی با موضوع عشق به جنس مخالف اونم به سبک خواننده هایی مثل آهنگ سلن دیون آیا به اینجایی که هست میرسید؟

مایکل تو آهنگ هایی مثل Childhood یا the lost children که شعر هاش هم مال خودش هست آیا اون عشق رو نسبت به کودک احساس نمیکنین

و یک چیز دیگه مایکل همه آهنگ هاشو شعر هاشو خودش نگفته و خیلی هاش رو بقیه گفتن و این حس رو آیا اونا نتوستن تو شعر هاشون منتقل کنن؟
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #9999 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترين
تو تجربه ي كلي عشق نگفتم....به نظر من مايكل تنها كسي بود كه عشق حقيقي و به ديگران ابراز ميكرد
ولي يك مسئله ديگه هم ميتونه باشه كه كلا به خاطر اين كه صداي مايكل و اهنگاشو چند صد برابر بقيه خواننده ها گوش دادم اين طوري به نظر ميرسيه....
ممنونم از شما

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #10001 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترين
صد در صد من كه نگفتم ناراضي ام....تغييراتي كه مايكل رو من ايجاد كرد و همينطور احساسي كه به من ميده رو با هيچ چيزي حاضير
نيستم عوض كنم
آره دقيقا وحيد يك جوري عشق نسبت ب كودكان ميشه گفت.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #10002 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: عاشقانه ترين
مهمترین حرفی که در پست قبلی گفتم، جمله ی آخر بود. پیچ بالای صدای مایکل یعنی همون صدای ظریف و پسرانه ای که در آهنگ ها ازش استفاده می کرد.
برای مثال به In the Closet در هیستوری تور گوش کنین. بخاطر همون دکلمه که مایکل با صدای خودش می خونه، جه تفاوتی به وجود آورده؟

This is BREAKING NEWS

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.192 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا