گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
13 سال 7 ماه قبل - 13 سال 7 ماه قبل #19792
توسط Hamid
Last edit: 13 سال 7 ماه قبل by Hamid.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #19793
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه
به هر حال هر کسی اختیار خودش رو داره و دیگران نمی تونن درباره اینکه اون چکاری رو انجام بده یا نه نظر بدن ! گلشیفته هم خودش مسئول کاریه که انجام داده ، مردم نباید به جاش تصمیم بگیرن.
13 سال 7 ماه قبل #19802
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه
من تا الان فکر می کردم که به خاطره بازی کردن توی فیلم خاصی دوباره اینطوری شلوغش می کنن اما مثه اینکه خودش خواسته که با انتشار عکسو فیلم به این نحوه!! یه جورایی تو چشم بیاد مطرح بشه نمی دونم چی بگم.... به هر حال این موضوع شاید یه جورایی شخصیه دیگه به خودش مربوطه می خواد چی کار کنه ما هم نباید وارد جزیات زندگیش بشیم
اما کلا این قضیه فقط از دید ایرانی ها بد به نظر نمیاد خود اون اروپاییا که فرهنگشون بازتر از ماست هم این مسائلو خوب نمی دونن و یه حساب دیگه ای روی اون ادم باز می کنن...
اما کلا این قضیه فقط از دید ایرانی ها بد به نظر نمیاد خود اون اروپاییا که فرهنگشون بازتر از ماست هم این مسائلو خوب نمی دونن و یه حساب دیگه ای روی اون ادم باز می کنن...

13 سال 7 ماه قبل #19804
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه
بعضی جاها باید سیاست داشته باشی و عقایدت رو پنهان کنی . او یک ایرانیه و خیلی از ایرانیا از این عکس بدشون میاد . چه بخواد چه نخواد ! اگه سعی میکرد جوری رفتار کنه که همه آدما و تیپ ها ازش راضی باشن بیشتر به نفعش بود ... تعادل دوست من تعادل !
13 سال 7 ماه قبل - 11 سال 10 ماه قبل #19811
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه
ویرایش شد
Last edit: 11 سال 10 ماه قبل by شايان.
13 سال 7 ماه قبل - 11 سال 10 ماه قبل #19815
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
ویرایش شد
Last edit: 11 سال 10 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: aisan
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.079 ثانیه